Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
ωχ, αρχίσαμε τα ντουλάπια της μνήμης...
βάλε και Ντορίν, αν κι εμένα προσωπικά με είχε καραφτιάξει μια ¨κομήτης¨ που δεν κάθισε πάνω από 10ήμερα, η Αντωνία, Ρουμάνα, σούπερ μούνεν με όλα φυσικά, καλλίγραμμη και με βύζους στο θεό, φάτσα γλύκα με μύτη πρόκληση.
Μωρέ και μια κουβανεζα είχε έρθει με κωλο στο θεό! Διηγώντας τα να κλαις :cry:

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Βλέπω το Hotel Palace έφερε καινούργια καραβιά. Μουνοθύελλα. Να ξέραμε και τι λένε στο δωμάτιο, γιατί μετά το μέγιστο παλτό τη Καταλεγια του Τατοΐου, δεν είμαστε για κασκαντεριλίκια.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.570
Πόντοι
6.795
Μωρέ και μια κουβανεζα είχε έρθει με κωλο στο θεό! Διηγώντας τα να κλαις :cry:
και Τζαζμίν, η Βραζιλιάνα...Αγνώστου Στρατιώτου, που δεν της έφτανε το λούσιμο, ήθελε και κοπάνημα...άλογο, μοναδικό. Κατσαρομάλλα, μελαψή, γαμώ το χρονοντούλαπο, μια λοβοτομή ρεεεεεεεεεε

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Βλέπω το Hotel Palace έφερε καινούργια καραβιά. Μουνοθύελλα. Να ξέραμε και τι λένε στο δωμάτιο, γιατί μετά το μέγιστο παλτό τη Καταλεγια του Τατοΐου, δεν είμαστε για κασκαντεριλίκια.
trial and error είναι, άμα δεν ρισκάρεις να πετάξεις χρήματα, δεν πρόκειται να διαπιστώσεις τι λέει η καθεμιά.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
trial and error είναι, άμα δεν ρισκάρεις να πετάξεις χρήματα, δεν πρόκειται να διαπιστώσεις τι λέει η καθεμιά.
Το ξέρω φίλε, αλλά αφού κρατήθηκα θα πάω σε ασφαλέστερες επιλογές, που στη τελική και καλές στο δωμάτιο να μη βγουν, θα μου αρέσουν περισσότερο.

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
642
Πόντοι
1.525
Καλησπέρα παίχτες,

Έχει βρεθεί κάποιος με Ada ή Darina από τα Κηφισού;

Ευχαριστώ

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερες αυγουστιατικες, αξίζει να πάρει κανείς την Εμινέ από Μελαντίας? .Έχω δει έχει κολάρα βέβαια με λίγο κυτταρίτιδα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.319
Πόντοι
2.846
Καλησπερες αυγουστιατικες, αξίζει να πάρει κανείς την Εμινέ από Μελαντίας? .Έχω δει έχει κολάρα βέβαια με λίγο κυτταρίτιδα
Φιλε μου τα έχουμε πει 50 φορές μην τα ξαναλέμε , και η Εμινε και η άλλη η Λολίτα δεν κάνουν ουτε υπηρεσίες μπουρδελου , Χαλια μαυρα τελείως , ειναι απλα για να την πατανε οι περαστικοί που δεν ξέρουν.....
..... ανεβασε κι ο άλλος κριτική για την Λολίτα οτι έφαγε φόλα , ελα ρε σοβαρα , καλα να παθει ,την πάτησε γιατι ειναι εκφυλη πουταναρα η Λολίτα αν την δεις σαλόνι αλλά μεσα ειναι ψυγείο Pitsos η μαλακο , μαύρο στα παλτά να μάθουνε μπας και βάλουν μυαλό !!!

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Φιλε μου τα έχουμε πει 50 φορές μην τα ξαναλέμε , και η Εμινε και η άλλη η Λολίτα δεν κάνουν ουτε υπηρεσίες μπουρδελου , Χαλια μαυρα τελείως , ειναι απλα για να την πατανε οι περαστικοί που δεν ξέρουν.....
..... ανεβασε κι ο άλλος κριτική για την Λολίτα οτι έφαγε φόλα , ελα ρε σοβαρα , καλα να παθει ,την πάτησε γιατι ειναι εκφυλη πουταναρα η Λολίτα αν την δεις σαλόνι αλλά μεσα ειναι ψυγείο Pitsos η μαλακο , μαύρο στα παλτά να μάθουνε μπας και βάλουν μυαλό !!!
Ok ευχαριστώ πολύ.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.310
Πόντοι
5.845
Στα προσεχώς της Γερμανοαλυσιδας βλέπω στα προσεχώς μια Καρολαιν η οποία νομίζω είναι η η ίδια Ουγγαρέζα που μεσουρανούσε στα στούντιο Τρεγγετα/Deluxe / κλπ μέχρι το 2010 . Γνωστή και ως Angie Knight στην βιομηχανία πορνό της Ουγγαρίας. Αν είναι αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 40 τώρα . Όλες για τα τελευταία ένσημα στην Ελλάδα !!!
Μπραβο ρε λαγωνικο!!!!! Τοτε που επαιζε στους Γερμανους ειχε κορμι διαστημικο(φατσα δυσκολη-σκυλε) αλλα μεσα ηταν βαρυ παλτο. Παραταυτα της ειχα δωσει πολλα φραγκα γιατι δε χορταινα να γλυφω τετοιο κορμι. Αν ξαναερθει παλι θα την ξαναπατησω, δε γλιτωνω.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.080
Πόντοι
8.235
Φερτε ρε Ρουσλανα να της γλειφω τα μουνοχειλα και να κανω αγαπουλη και απεξω να περνανε τα ΜΑΤ στα Εξαρχεια τοτε με τον Γρηγοροπουλο .... γαμω το σπιτακι μου. Τι μουναρα και φατσαρα η Αγιαπετρουπολιοτισσα!!!

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Μπραβο ρε λαγωνικο!!!!! Τοτε που επαιζε στους Γερμανους ειχε κορμι διαστημικο(φατσα δυσκολη-σκυλε) αλλα μεσα ηταν βαρυ παλτο. Παραταυτα της ειχα δωσει πολλα φραγκα γιατι δε χορταινα να γλυφω τετοιο κορμι. Αν ξαναερθει παλι θα την ξαναπατησω, δε γλιτωνω.....
Καλησπέρα η συγκεκριμένη που δουλεύει? Ξέρουμε? Αν αξίζει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα προσεχώς της Γερμανοαλυσιδας βλέπω στα προσεχώς μια Καρολαιν η οποία νομίζω είναι η η ίδια Ουγγαρέζα που μεσουρανούσε στα στούντιο Τρεγγετα/Deluxe / κλπ μέχρι το 2010 . Γνωστή και ως Angie Knight στην βιομηχανία πορνό της Ουγγαρίας. Αν είναι αυτή πρέπει να είναι γύρω στα 40 τώρα . Όλες για τα τελευταία ένσημα στην Ελλάδα !!!
Γερμανό αλυσίδα???

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.581
Πόντοι
9.095
Αν με προλάβεις….
Finish Line Seinfeld GIF

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Ποια είναι η ντάλια? Κάπου την έχω δει κ δεν θυμάμαι!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.319
Πόντοι
2.846
Χθεσινή καταδρομικη παλι στο Ηλια Ηλιου , για 2η Κυριακή να ξεσκίσω την μουναρα της Κεισι , έπαιξε πιπα ακα με μπόλικο σάλιο και τρελο γαμησι και παλι .... η κωλαρα της στα 4 ειναι για πολυ γαμησι , βαραγα δυνατες πουτσιες στη μουνα της και η τύπισσα έδινε πόνο , απ τα πιο έκφυλα πορνιδια εβερ , περασε ηδη στα νέα στανταρακια η μουνα Κεισι , μερικές φωτος δωματίου

Συνημμένα

• 20250817_201332.jpg
    20250817_201332.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 24
  • 20250817_201249.jpg
    20250817_201249.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 20

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.310
Πόντοι
5.845

Γερμανό αλυσίδα???
Αυτα ειναι ερωτησεις δημοτικου..... Γερμανικη αλυσιδα = DELUXE Ισμηνης 2 + Αριστοτελους 6 + DeParis Λ. Αθηνων

Γερμανό αλυσίδα???
1η Δημοτικου..... Γερμανικη Αλυσιδα = Ισμηνης 2 + Αριστοτελους 6 + Λ. Αθηνων 343 (στουντιο)
Οσο για το αν αξιζει, διαβασε τι γραφω..... μη ρωτας τα ιδια

• Like
Αντιδράσεις: adrium
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom