Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Δεν την βλέπω πάντως τώρα στα προγράμματα και μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα την καρτέλα της.
https://*****/lady/στέφανυ-3/?id=260628
Πριν 10-12 μέρες πήγα. Ήταν απο τις καινούριες που είχαν μπει στο πρόγραμμα. Τώρα όντως εξαφανίστηκε απο το πρόγραμμα. Ευτυχώς....

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.215
Πόντοι
1.191
Απο λατινες μακρια απο κολομβια και βενεζουελα , μονο οι βραζιλιανες οτι κανουν
Ναι, αλλά όχι πάντα. Η Σύλβια η Βραζιλιάνα απο Αριστοτέλους 5, τα ίδια και χειρότερα. Ισως δεν με σηκώνουν εμένα οι λατίνες, δεν ξέρω. Το κακό είναι οτι επιμένω με αυτές λόγω εμφάνισης.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα σε βρίσει κι άλλη εκτός από τη Χρύσα/Μαλβίνα /Άρτεμη για τον ίδιο λόγο;
Mεχρι στιγμης ποτε δεν μου εχει τυχει να με βρισει καμια η συγκεκριμενη ο ορος ψυχολογικα τρελα ναρκωτικα δεν μπορουν να περιγραψουν την κατασταση της η κοπελα χρηζει βοηθειας δεν ειναι καλα οχι επειδη με εβρισε επειδη γενικα οποιοσ την ξερει θα καταλαβει

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει δει κανείς τις δυο βραζιλιάνες που δουλεύουν τώρα στο Αριστοτέλους 6? Μόνικα και Σαμίρα? Αν τουλάχιστον αξίζουν εμφανισιακά.

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.400
Πόντοι
6.896
Ναι, αλλά όχι πάντα. Η Σύλβια η Βραζιλιάνα απο Αριστοτέλους 5, τα ίδια και χειρότερα. Ισως δεν με σηκώνουν εμένα οι λατίνες, δεν ξέρω. Το κακό είναι οτι επιμένω με αυτές λόγω εμφάνισης.
Νταξει μιλαμε για τον μεσο ορο, εννοειται πως σε ολες της εθνικοτητες υπαρχουν φολες

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
841
Πόντοι
86
Τελικά για τη Λάουρα από Η.Ηλιού εκτός από το ότι οι φωτος που έχει στο Portal είναι fake, ξέρουμε αν αξίζει ή αν είναι κάποια γνωστή μας;

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα πριν λίγες ώρες από αριστοτέλους 6. Δούλευαν οι Μόνικα, Σαμίρα και Βικτώρια. Η μόνη που έκανα σαλόνι ήταν η Μόνικα, την επέλεξα στο πρόγραμμα των 100. Μπήκε αρκετά ομιλητική μιλάει αγγλικά και είναι μισή από Βραζιλία και μισή από Βενεζουέλα. Σχετικά κοντή και μαυρισμένη με ενισχυμένο στήθος pierced. Από προκαταρτικά σχεδόν τίποτα αλλά όταν πλησιάσα δέχτηκε το δάκτυλο και μου έδωσε και gel για να το κάνω πιο εύκολα, για φιλιά δεν προσπάθησα καν καθώς είδα ότι κάνει τα πάντα με μωρομάντηλο. Την ώρα του δαχτυλόματος βγάζει το προφυλακτικό και πάει να ξεκινήσει πίπα και στην ερώτηση μου αν κάνει χωρίς μου είπε όχι την πρώτη φορά, θέλει να με τσεκάρει πρώτα. ( Έτσι δεν θα υπάρξει δεύτερη). Την άφησα λίγο να ρουφήξει και την γύρισα να την γλείψω εγώ και φάνηκε ότι της άρεσε κιόλας. Στο σεξ δεν μπορώ να πω αν δέχεται υψηλούς ρυθμούς μιας και τα πόδια μου δεν μπορούν να δώσουν πολύ πόνο! Αλλά μετά από ένα σημείο σε missionary που είχα ανεβάσει ρυθμό με ψιλόαπώθησε, την έβαλα να καβαλήσει και να με τελειώσει πίπα (πάντα με προφυλακτικό). Γενικά μια καλή παρουσία για το από που έρχεται, δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα λόγω του προφυλακτικού και ότι ενώ πήρα μισάωρο έφυγε στα 21 λεπτά. Δεν έκατσε να πει μια κουβέντα μόλις έχυσα έφερε χαρτιά καθαρίστηκε και μάζεψε. Δεν θέλω να πιέζω καμία να κάνει τίποτα. Τουλάχιστον αυτή μπήκε στο δωμάτιο μαζί μου ήταν κοινωνική και βοηθητική αλλά δεν πληρώνω γυναίκες για να κάτσουν τα 10 από τα 30 λεπτά για να με ντύσουν. Ντύνομαι και μόνος!

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.849
Πόντοι
721
Καλησπέρα αλάνια έχουμε εντυπώσεις από τη Ζαρα που δουλεύει Θησέως 40?

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.400
Πόντοι
6.896
Εχω μια απορια, πως γινεται ρε φιλε μερικοι να γαματε σε στουντιο και σε μπουρδελακι απλο προγραμμα 10 λεπτα το πολυ 20 λεπτα και να γραφετε σεντοναρες? Δηλαδη αμα παρετε ωρα τι θα γραψετε?? βιβλιο???:tooth:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
841
Πόντοι
86
Λοιπόν θα γράψω 2 πράγματα και εγώ για την περιβόητη Alice. Πέρασα πάλι σήμερα μετά τη δουλειά και αφού την είδα στο σαλόνι (καμία σχέση με τη φωτο και μάλιστα, αυτή που είδα το Σάββατο ήταν άλλη(!)!!), αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο με απλό πρόγραμμα. Μετά από λίγο έρχεται η τύπισα με μια μούρη μέχρι το πάτωμα και αφού με ρωτάει αν έχω κάνει ντους, όπου και απάντησα καταφατικά, μου είπε αν ήθελα όντως απλό πρόγραμμα. Αφού απάντησα πάλι θετικά, αν και η εμφάνιση σαφώς δε με εξίταρε ιδιαίτερα, μετά από ένα 5λεπτο και αφού άκουσα γέλια από τη κουζίνα, μπαίνει μέσα η τσα2 και προς μεγάλη μου έκπληξη ή καλύτερα ανακούφιση , μου επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας μου ότι η κοπέλα έχει πονοκέφαλο.
Προφανώς τη φουκαριάρα την έπιασε μετά το σαλονάρισμα, στο άκουσμα της φράσης «απλό πρόγραμμα». Λες και με την εμφάνιση της με το κρεμασμένο κώλο και τα παχάκια στη κοιλιά αξίζει για κάτι παραπάνω. Εκτός αν με είδε γυμνασμένο και κατάλαβε ότι θα την έσκιζα και φοβήθηκε το κορίτσι, τι να πω. Αλλά τόσο καλή είναι, που βάζουν fake photos και γράφουν fake κριτικές, μήπως τη πάρει κανας Χριστιανός.
Τεσπα το παραμύθι αυτό με τα στούντιο πρέπει να τελειώσει. Χίλιες φορές στα μασάζ με τις Κολομβιανές/Ρουμάνες/Αλβανίδες (ο νοών νοητό σε ποιο αναφέρομαι) που σέβονται λίγο παραπάνω τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάζουμε, παρά στο κάθε ψώνιο που νομίζει ότι ακόμη δουλεύει ανεξάρτητη, ενώ η κατηγορία της είναι λίγο πιο πάνω από μπουρδέλο.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.659
Πόντοι
5.436
πάει να ξεκινήσει πίπα και στην ερώτηση μου αν κάνει χωρίς μου είπε όχι την πρώτη φορά, θέλει να με τσεκάρει πρώτα. ... δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα λόγω του προφυλακτικού και ότι ενώ πήρα μισάωρο έφυγε στα 21 λεπτά.
στους γερμανούς για ελεύθερη πίπα πρέπει να σκάσεις 100 για μισάωρο, παρακάτω δεν έχει. Αφού λοιπόν εσύ τα έσκασες και σου αρνήθηκε ελεύθερο, είναι ξεκάθαρο φάουλ. Σε έκλεψε κανονικότατα. Άλλο αν ζητούσες εσύ με λάστιχο.
Όσο για την τήρηση του χρόνου, μου την έχουν κάνει κι εμένα κα'να δυο κορίτσια τους. Μάλιστα στη μια που το είπα, η απάντηση ήταν "ε, αφού τελείωσες..." :angry:

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
71
Πόντοι
0
στους γερμανούς για ελεύθερη πίπα πρέπει να σκάσεις 100 για μισάωρο, παρακάτω δεν έχει. Αφού λοιπόν εσύ τα έσκασες και σου αρνήθηκε ελεύθερο, είναι ξεκάθαρο φάουλ. Σε έκλεψε κανονικότατα. Άλλο αν ζητούσες εσύ με λάστιχο.
Όσο για την τήρηση του χρόνου, μου την έχουν κάνει κι εμένα κα'να δυο κορίτσια τους. Μάλιστα στη μια που το είπα, η απάντηση ήταν "ε, αφού τελείωσες..." :angry:

Το θέμα περί πίπας με προφυλακτικό ή όχι δεν είχα ποτέ θέμα. Βέβαια τον τελευταίο χρόνο με ρωτάνε όλες αν θέλω με ή χωρίς λες και είναι τσίπουρο. Την στιγμή εκείνη ή θα έμενα για να γαμήσω ή θα έβγαινα χαμένος 50 ευρώ τουλάχιστον. Ο χρόνος από την άλλη πέρα από κοπέλες που μπορεί να ξέρω καλύτερα και να κάθονται όλο το χρόνο όλες οι υπόλοιπες φεύγουν σε αυτό το όριο των 20-22 λεπτών με ρολόι. Είτε χτυπάνε κουδούνια είτε όχι.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.672
Πόντοι
4.510
Γνώμη για την Εμινέ;Είδα ότι είναι Αιγάλεω και λέω μπας και παω

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.470
Πόντοι
36.228
Άλλο ένα στούντιο που δεν σέβεται τους πελάτες και τα λεφτά τους:knuppel::knuppel:

Βρισκόμενος στην περιοχή του Αγίου Σώστη για δουλειά, έκανα μια στάση στο Τριγγέτα 3!!!

Ήθελα να δω τη καινούρια Λορεντάνα και τη Λαουρίτα...

Άνοιξε η τσατσά και είπε απότομα πως δεν έχει κοπέλες :tn36:

Σάλτα και γαμήσου πατσαβούρα:vomit:

ΜΑΥΡΟ λοιπόν κ σε αυτό το σκατομπούρδελο που λανσάρεται για στούντιο:tn36:

Δεν σέβονται τους πελάτες κ τα ευρώ, που με δυσκολία βγάζουν!!!

Ας κλείσουν...
Ήδη πνέουν τα λήσθια...

RatCum

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Like
409
Πόντοι
20
Μύστες πέρασε κανείς την περασμένη ώρα από Λιοσίων ;;αν ναι, τι παίζει; Ψάχνω την βικτωρια αν την ξέρει κανείς!

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Γνώμη για την Εμινέ;Είδα ότι είναι Αιγάλεω και λέω μπας και παω
Αν δεις τις κριτικές δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση, βέβαια ένας φίλος μου την έχει επισκεφτεί και πέρασε καλά όπως μ είπε

Noizy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
508
Πόντοι
301
Mεχρι στιγμης ποτε δεν μου εχει τυχει να με βρισει καμια η συγκεκριμενη ο ορος ψυχολογικα τρελα ναρκωτικα δεν μπορουν να περιγραψουν την κατασταση της η κοπελα χρηζει βοηθειας δεν ειναι καλα οχι επειδη με εβρισε επειδη γενικα οποιοσ την ξερει θα καταλαβει
την έχω στο ινσταγκραμ και μου έστειλε στο άκυρο πριν λίγο καιρό με πολλά ορθογραφικά αν έχω κοκα

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
1.322
Πόντοι
486
την έχω στο ινσταγκραμ και μου έστειλε στο άκυρο πριν λίγο καιρό με πολλά ορθογραφικά αν έχω κοκα
Φιλε την θυμαμαι απο οταν δουλευε αλυσιδα βριλησσου και ηταν 19 η κοπελα εχει θεματα σοβαρα γενικα και η κοκα την χαλαει και ειναι νεο κοριτσι

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.622
Πόντοι
6.795
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom