Λοιπόν θα γράψω 2 πράγματα και εγώ για την περιβόητη Alice. Πέρασα πάλι σήμερα μετά τη δουλειά και αφού την είδα στο σαλόνι (καμία σχέση με τη φωτο και μάλιστα, αυτή που είδα το Σάββατο ήταν άλλη(!)!!), αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο με απλό πρόγραμμα. Μετά από λίγο έρχεται η τύπισα με μια μούρη μέχρι το πάτωμα και αφού με ρωτάει αν έχω κάνει ντους, όπου και απάντησα καταφατικά, μου είπε αν ήθελα όντως απλό πρόγραμμα. Αφού απάντησα πάλι θετικά, αν και η εμφάνιση σαφώς δε με εξίταρε ιδιαίτερα, μετά από ένα 5λεπτο και αφού άκουσα γέλια από τη κουζίνα, μπαίνει μέσα η τσα2 και προς μεγάλη μου έκπληξη ή καλύτερα ανακούφιση , μου επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας μου ότι η κοπέλα έχει πονοκέφαλο.
Προφανώς τη φουκαριάρα την έπιασε μετά το σαλονάρισμα, στο άκουσμα της φράσης «απλό πρόγραμμα». Λες και με την εμφάνιση της με το κρεμασμένο κώλο και τα παχάκια στη κοιλιά αξίζει για κάτι παραπάνω. Εκτός αν με είδε γυμνασμένο και κατάλαβε ότι θα την έσκιζα και φοβήθηκε το κορίτσι, τι να πω. Αλλά τόσο καλή είναι, που βάζουν fake photos και γράφουν fake κριτικές, μήπως τη πάρει κανας Χριστιανός.
Τεσπα το παραμύθι αυτό με τα στούντιο πρέπει να τελειώσει. Χίλιες φορές στα μασάζ με τις Κολομβιανές/Ρουμάνες/Αλβανίδες (ο νοών νοητό σε ποιο αναφέρομαι) που σέβονται λίγο παραπάνω τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάζουμε, παρά στο κάθε ψώνιο που νομίζει ότι ακόμη δουλεύει ανεξάρτητη, ενώ η κατηγορία της είναι λίγο πιο πάνω από μπουρδέλο.