Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.222
Πόντοι
506
2 φορές εγώ την κατάφερα και την πήδηξα καλά και μέχρι και κωλο μου έταξε. Είναι με τα φεγγάρια τους όλες

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
2 φορές εγώ την κατάφερα και την πήδηξα καλά και μέχρι και κωλο μου έταξε. Είναι με τα φεγγάρια τους όλες
Σου έδωσε και εσενα το trial...
Πολυ ωραιο το trial αλλά αν δεν πας full συνδρομή την επομενη φορα, πας κουβά.( τουλαχιστον εγω ) .
Σε ποιούς και γιατι το δίνει άγνωστο.
Καποιες θελουν να εχουν επιλεκτικα το πελατολογιο τους..

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Σου έδωσε και εσενα το trial...
Πολυ ωραιο το trial αλλά αν δεν πας full συνδρομή την επομενη φορα, πας κουβά.( τουλαχιστον εγω ) .
Σε ποιούς και γιατι το δίνει άγνωστο.
Καποιες θελουν να εχουν επιλεκτικα το πελατολογιο τους..
Δηλαδή τη 2η φορά πρέπει να πας μαζί της σε μεγάλο πρόγραμμα αλλιώς τρως άκυρο;

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Δηλαδή τη 2η φορά πρέπει να πας μαζί της σε μεγάλο πρόγραμμα αλλιώς τρως άκυρο;
Είναι προσωπική εμπειρια, αλλά ναι.
Το "πρεπει" ισως υπερβολικο.
Δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως λογικα την μεταστροφή ασπρο-μαύρο. Όπου άσπρο = κανω πολλα περισσότερα απο ενα απλό πρόγραμμα σε απλο προγραμμα, μαύρο = όχι πολλά πολλά , έλα να τελειώνουμε. Ούτε έχουν φεγγάρια ειναι τρελές και αλλες παπαριές. Ψυχρες , υπολογιστικες και το συμφερον τους κοιτανε , ειδικά αυτές που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα. Πως θα αντεχαν εξαλλου να κανουν αυτη την δουλειά...
Έχει συμβει και με άλλες top εμφάνισης , και ειμαι σιγουρος σε πολλούς εδώ και ας σιωπούν..
ΥΓ μεγαλα προγραμματα δεν παιρνω, δεν ενδιαφερομαι, οποτε δεν ξερω τι κανει/ουν σε αυτά.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Είναι προσωπική εμπειρια, αλλά ναι.
Το "πρεπει" ισως υπερβολικο.
Δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως λογικα την μεταστροφή ασπρο-μαύρο. Όπου άσπρο = κανω πολλα περισσότερα απο ενα απλό πρόγραμμα σε απλο προγραμμα, μαύρο = όχι πολλά πολλά , έλα να τελειώνουμε. Ούτε έχουν φεγγάρια ειναι τρελές και αλλες παπαριές. Ψυχρες , υπολογιστικες και το συμφερον τους κοιτανε , ειδικά αυτές που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα. Πως θα αντεχαν εξαλλου να κανουν αυτη την δουλειά...
Έχει συμβει και με άλλες top εμφάνισης , και ειμαι σιγουρος σε πολλούς εδώ και ας σιωπούν..
ΥΓ μεγαλα προγραμματα δεν παιρνω, δεν ενδιαφερομαι, οποτε δεν ξερω τι κανει/ουν σε αυτά.
Καλά όλα αυτά αλλά γιατί τη δίνεις;

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.095
Πόντοι
3.820
ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ
Είχα διαβάσει για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Τζένης από Κηφισσό30/60 αλλά είπα να δοκιμάσω λόγω εμφάνισης.Τι το ήθελα ο κουτός;Μπαίνει μέσα στα νεύρα και αρχίζει και λέει ότι έχουμε 10 λεπτά με το ρολόι,καπότα σε πεσμένο πουτσο να μην με αφήνει να αγγίζω τίποτα και αεροπιπα 20 δευτερόλεπτα!Της λέω φύγε όπως είσαι αρχίζει να βρίζει βγαίνω έξω και η υπηρεσία μου έκανε τον κινέζο.Τελικα πήρα το πενηντάρικο πίσω.Μαυρο λοιπόν στην Τζενη απορώ τι κάνει εκεί πέρα με τέτοια συμπεριφορά …
Καλά ξηγήθηκες στην καριόλα:thumbsup:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Το επεισόδιο της χθεσινής μερας είχε πρωταγωνιστικά πρόσωπα Χρύσα, Νίνα και Σαμπίνα. Τώρα τι ακριβώς έγινε το αφήνω για τις καλένδες. Μας διαβάζουν και munoduloi.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Α-Ω

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
6.178
Πόντοι
7.265
Τούτη την ώρα στο Πειραιώς 193 ο κακός χαμός. Πέρασα να δω την Καταλεγεια, μιας και δεν την είχα δει ποτέ. Αφού έφαγα μισή ώρα από την ζωή μου, την είδα για 1 δευτερόλεπτο. 5 σε αναμονή. Στροφή και δρόμο

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Τούτη την ώρα στο Πειραιώς 193 ο κακός χαμός. Πέρασα να δω την Καταλεγεια, μιας και δεν την είχα δει ποτέ. Αφού έφαγα μισή ώρα από την ζωή μου, την είδα για 1 δευτερόλεπτο. 5 σε αναμονή. Στροφή και δρόμο
Για δες σύμπτωση. Ούτε εγώ την έχω δει. Πιάσε κόκκινο.

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Εδώ που τα λέμε οι Λατίνες είναι μεγαλύτερο κασκαντεριλικι . Ας πάει και Χρυσα. Είναι ακίνδυνη
χμμ, ακόμα και η χειρότερη λατίνα που έχω πάρει ήταν απλώς ψόφια, δεν ήταν ιδιοσυγκρασιακή τύπου Μαλβίνας/Χρύσας.
Το τι από τα δυο είναι χειρότερο ας το κρίνει ο καθένας.

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.177
Πόντοι
1.191
χμμ, ακόμα και η χειρότερη λατίνα που έχω πάρει ήταν απλώς ψόφια, δεν ήταν ιδιοσυγκρασιακή τύπου Μαλβίνας/Χρύσας.
Το τι από τα δυο είναι χειρότερο ας το κρίνει ο καθένας.
Οι ψόφιες κομοδινέ λατίνες είναι πολύ λάητ κατάσταση. Έκανες ποτέ σου πριβέ με μεθυσμένη-σκνίπα Βενεζουελάνα??? Κάνε και θα δεις τι εστί βερίκοκο. :confused: Εκτός κι αν φεύγεις με αμυχές μετά την επίσκεψη στη Χρύσα. Τότε ναι, μπορει να είναι ίδια και χειρότερη.:hi:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
194
Like
50.450
Πόντοι
35.948
Στοχευμένη στάση παρέα με τον φίλο μου @Elganador στο Ισμήνης 2 Deluxe:uzi::uzi:

Δουλεύαν δυο λατίνες μουνίτσες, η Καρολίνα μελαχρινή μέσου ύψους πιτσιρίκα κ η Παολίνα πιο έκφυλη με φτιαγμένα βυζιά κ κώλο.

Ο μύστης @Elganador πήρε Καρολίνα κ πέρασε γαμάτα. Έριχνε δυνατό σούβλισμα κ τα βογγητά ακούγονταν σε όλο τον όροφο:headbaning2:

Σ' εμένα αντίθετα η Παολίνα με κέρασε επική φόλα:hammer:Παγερή, απόμακρη, χωρίς φιλιά, ούτε να χαιδέψω καλά καλά δεν άφηνε. Δεν κατάφερε ούτε να μου τον σηκώσει:knuppel: Στο φινάλε με άφησε άχυστο :headbang:

Συνέχεια στη κριτική...

Πήγα στη συνέχεια σε στανταράκι στα σπιτάκια κ πήδηξα σαν πασάς:knockinb:

Leon IV isavros

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
βλέπω μια Αφροδίτη στο Συγγρου 232, στις φωτός φαίνεται υπερμουνο αλλά παίζει βάρδιες τύπου 14:00 -19:00 και είμαι από μακριά. εχει τσεκάρει κανείς αν είναι όντως έτσι;
αν έχει καρφώσει κανείς ας δώσει και ινφο.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.310
Πόντοι
5.845

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Αυτό το υπερμουνο η Μάσα που παίζει στο στούντιο στη Πάτρα, λογικά οι φώτος είναι fake σωστά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom