You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Σου έδωσε και εσενα το trial...2 φορές εγώ την κατάφερα και την πήδηξα καλά και μέχρι και κωλο μου έταξε. Είναι με τα φεγγάρια τους όλες
Πολυ ωραιο το trial αλλά αν δεν πας full συνδρομή την επομενη φορα, πας κουβά.( τουλαχιστον εγω ) .
Σε ποιούς και γιατι το δίνει άγνωστο.
Καποιες θελουν να εχουν επιλεκτικα το πελατολογιο τους..
Δηλαδή τη 2η φορά πρέπει να πας μαζί της σε μεγάλο πρόγραμμα αλλιώς τρως άκυρο;Σου έδωσε και εσενα το trial...
Πολυ ωραιο το trial αλλά αν δεν πας full συνδρομή την επομενη φορα, πας κουβά.( τουλαχιστον εγω ) .
Σε ποιούς και γιατι το δίνει άγνωστο.
Καποιες θελουν να εχουν επιλεκτικα το πελατολογιο τους..
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Είναι προσωπική εμπειρια, αλλά ναι.Δηλαδή τη 2η φορά πρέπει να πας μαζί της σε μεγάλο πρόγραμμα αλλιώς τρως άκυρο;
Το "πρεπει" ισως υπερβολικο.
Δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως λογικα την μεταστροφή ασπρο-μαύρο. Όπου άσπρο = κανω πολλα περισσότερα απο ενα απλό πρόγραμμα σε απλο προγραμμα, μαύρο = όχι πολλά πολλά , έλα να τελειώνουμε. Ούτε έχουν φεγγάρια ειναι τρελές και αλλες παπαριές. Ψυχρες , υπολογιστικες και το συμφερον τους κοιτανε , ειδικά αυτές που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα. Πως θα αντεχαν εξαλλου να κανουν αυτη την δουλειά...
Έχει συμβει και με άλλες top εμφάνισης , και ειμαι σιγουρος σε πολλούς εδώ και ας σιωπούν..
ΥΓ μεγαλα προγραμματα δεν παιρνω, δεν ενδιαφερομαι, οποτε δεν ξερω τι κανει/ουν σε αυτά.
Καλά όλα αυτά αλλά γιατί τη δίνεις;Είναι προσωπική εμπειρια, αλλά ναι.
Το "πρεπει" ισως υπερβολικο.
Δεν μπορω να εξηγήσω αλλιως λογικα την μεταστροφή ασπρο-μαύρο. Όπου άσπρο = κανω πολλα περισσότερα απο ενα απλό πρόγραμμα σε απλο προγραμμα, μαύρο = όχι πολλά πολλά , έλα να τελειώνουμε. Ούτε έχουν φεγγάρια ειναι τρελές και αλλες παπαριές. Ψυχρες , υπολογιστικες και το συμφερον τους κοιτανε , ειδικά αυτές που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα. Πως θα αντεχαν εξαλλου να κανουν αυτη την δουλειά...
Έχει συμβει και με άλλες top εμφάνισης , και ειμαι σιγουρος σε πολλούς εδώ και ας σιωπούν..
ΥΓ μεγαλα προγραμματα δεν παιρνω, δεν ενδιαφερομαι, οποτε δεν ξερω τι κανει/ουν σε αυτά.
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Αστείο το σχόλιο.Καλά όλα αυτά αλλά γιατί τη δίνεις;
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.571
- Πόντοι
- 6.795
όλα είναι αστεία, ακροβατούν συχνά στο όριο του γελοίου.Αστείο το σχόλιο.
mauros gatos
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 41
- Like
- 4.095
- Πόντοι
- 3.820
Καλά ξηγήθηκες στην καριόλαΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ
Είχα διαβάσει για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Τζένης από Κηφισσό30/60 αλλά είπα να δοκιμάσω λόγω εμφάνισης.Τι το ήθελα ο κουτός;Μπαίνει μέσα στα νεύρα και αρχίζει και λέει ότι έχουμε 10 λεπτά με το ρολόι,καπότα σε πεσμένο πουτσο να μην με αφήνει να αγγίζω τίποτα και αεροπιπα 20 δευτερόλεπτα!Της λέω φύγε όπως είσαι αρχίζει να βρίζει βγαίνω έξω και η υπηρεσία μου έκανε τον κινέζο.Τελικα πήρα το πενηντάρικο πίσω.Μαυρο λοιπόν στην Τζενη απορώ τι κάνει εκεί πέρα με τέτοια συμπεριφορά …

Για δες σύμπτωση. Ούτε εγώ την έχω δει. Πιάσε κόκκινο.Τούτη την ώρα στο Πειραιώς 193 ο κακός χαμός. Πέρασα να δω την Καταλεγεια, μιας και δεν την είχα δει ποτέ. Αφού έφαγα μισή ώρα από την ζωή μου, την είδα για 1 δευτερόλεπτο. 5 σε αναμονή. Στροφή και δρόμο
Τελευταία τροποποίηση:
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 9.326
- Πόντοι
- 5.436
χμμ, ακόμα και η χειρότερη λατίνα που έχω πάρει ήταν απλώς ψόφια, δεν ήταν ιδιοσυγκρασιακή τύπου Μαλβίνας/Χρύσας.Εδώ που τα λέμε οι Λατίνες είναι μεγαλύτερο κασκαντεριλικι . Ας πάει και Χρυσα. Είναι ακίνδυνη
Το τι από τα δυο είναι χειρότερο ας το κρίνει ο καθένας.
στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 1.191
Οι ψόφιες κομοδινέ λατίνες είναι πολύ λάητ κατάσταση. Έκανες ποτέ σου πριβέ με μεθυσμένη-σκνίπα Βενεζουελάνα??? Κάνε και θα δεις τι εστί βερίκοκο.χμμ, ακόμα και η χειρότερη λατίνα που έχω πάρει ήταν απλώς ψόφια, δεν ήταν ιδιοσυγκρασιακή τύπου Μαλβίνας/Χρύσας.
Το τι από τα δυο είναι χειρότερο ας το κρίνει ο καθένας.

Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.410
- Πόντοι
- 35.948
Στοχευμένη στάση παρέα με τον φίλο μου @Elganador στο Ισμήνης 2 Deluxe

Δουλεύαν δυο λατίνες μουνίτσες, η Καρολίνα μελαχρινή μέσου ύψους πιτσιρίκα κ η Παολίνα πιο έκφυλη με φτιαγμένα βυζιά κ κώλο.
Ο μύστης @Elganador πήρε Καρολίνα κ πέρασε γαμάτα. Έριχνε δυνατό σούβλισμα κ τα βογγητά ακούγονταν σε όλο τον όροφο
Σ' εμένα αντίθετα η Παολίνα με κέρασε επική φόλα
Παγερή, απόμακρη, χωρίς φιλιά, ούτε να χαιδέψω καλά καλά δεν άφηνε. Δεν κατάφερε ούτε να μου τον σηκώσει
Στο φινάλε με άφησε άχυστο 
Συνέχεια στη κριτική...
Πήγα στη συνέχεια σε στανταράκι στα σπιτάκια κ πήδηξα σαν πασάς

Δουλεύαν δυο λατίνες μουνίτσες, η Καρολίνα μελαχρινή μέσου ύψους πιτσιρίκα κ η Παολίνα πιο έκφυλη με φτιαγμένα βυζιά κ κώλο.
Ο μύστης @Elganador πήρε Καρολίνα κ πέρασε γαμάτα. Έριχνε δυνατό σούβλισμα κ τα βογγητά ακούγονταν σε όλο τον όροφο

Σ' εμένα αντίθετα η Παολίνα με κέρασε επική φόλα

Συνέχεια στη κριτική...
Πήγα στη συνέχεια σε στανταράκι στα σπιτάκια κ πήδηξα σαν πασάς

giorgospap4261
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά έχουμε κριτικη για την Εύα από dreamplace ;
Leon IV isavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
βλέπω μια Αφροδίτη στο Συγγρου 232, στις φωτός φαίνεται υπερμουνο αλλά παίζει βάρδιες τύπου 14:00 -19:00 και είμαι από μακριά. εχει τσεκάρει κανείς αν είναι όντως έτσι;
αν έχει καρφώσει κανείς ας δώσει και ινφο.
αν έχει καρφώσει κανείς ας δώσει και ινφο.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 5.845
Ρε παιδιά έχουμε κριτικη για την Εύα από dreamplace ;

Όλες οι κριτικές για την Eva - Θεσσαλίας 136 (Dream Place)
Όλες οι κριτικές για την Eva - Θεσσαλίας 136 (Dream Place)
Η μοναδικη κριτικη που υπαρχει, αν και προσωπικα δεν αποκομισα κατι...
Quickshoot
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα, κάποια πρόταση για duo ?
Το απόλυτο υπέρμουνο.
Η Dua Lipa του πληρωμένου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)