Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22.306
- Πόντοι
- 6.896
Δεν ανάφερα πουθενά ότι τη συνάντησα τελικά.
Με το που εμφανίστηκε, σχεδόν αμέσως ανέβηκε εκείνη η κριτική.
Όπως τα λες είναι.

Δεν ανάφερα πουθενά ότι τη συνάντησα τελικά.
Με το που εμφανίστηκε, σχεδόν αμέσως ανέβηκε εκείνη η κριτική.
Όπως τα λες είναι.
Η αληθεια ειναι οτι η Κ οταν ειχε πρωτοέρθει ήταν μακράν καλύτερη, Θυμαμαι στο απλό πρόγραμμα με επιανε απο τον λαιμο και μου εριχνε χαστούκια και με εβριζε, (ήταν λίγο σουρεαλ φαση) , τώρα που εχει γίνει σαν σιλικονάτη πλαστική κουκλα ρομποτ εγιναν το ίδιο και οι υπερεσίες της.. Ασε που 120 ευρώ για ελ. Στοματικό και 20 λεπτά στο δωματιο ειναι για γέλια.Πώς τόλμησες ρε ξεδιάντροπε,ρε αναίσχυντε να εκστομίσεις τέτοιο πράγμα για την Κ; Να κάνεις τέτοια σύγκριση; 5αρι η Κ μπροστά στη Γεωργία; Πώς το διανοήθηκες καν. Δεν ντράπηκες και μόνο που το σκέφτηκες; Θα πρεπε να γίνεις ΚαταΚόΚΚινος.
η κοπελα δουλευει συνήθως 14:00 και μετά. Απο τις φωτογραφίες δε βρίσκεις ακρη αλλά αν πας απο κοντά θα σου πέσει το σαγόνι.Για κοπέλα λέτε ; Ποιο είναι το όνομα της ;
Κοίταξε στο studio 373 και δεν νομίζω να είδα κάτι αξιοσημείωτο
Συχνό φαινόμενο. Εγώ πάω όποτε δουλεύει η Ξανθιά Αλβανιαρα Μπιμπο Κ και πάντα έχει αναμονή τουλάχιστον 30-60 λεπτά . Όλοι αυτοί ειδικά νεαροί Μούγγα . Εδώ μπαίνουν μόνο για να πάρουν πληροφορίες. Θα έπρεπε το σάιτ να έχει κάποιο τρόπο ώστε αυτοί που δεν «προσφέρουν» στο σάιτ να έχουν και περιορισμό στην πρόσβαση κατά κάποιο τρόπο . Μια σκέψη έκανα απλάΗ μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.
Το έγραψες πολύ σωστά . Μικρογραφία της κοινωνίας μας .Φίλε μου , το bou είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κουλτούρας, δλδ κοιτάμε τη πάρτι μας (αναφέρομαι στο ότι οι περισσότεροι δε δίνουν feedback)
μονόπετρο;Αδερφε έχω ακούσει κι από άλλους κακές κριτικές η αλήθεια είναι και δεν έχω λόγο να μην τις πιστέψω. Όμως εγώ προσωπικά, τρεις φορές έχω βρεθεί μαζί της και έχω περάσει καταπληκτικά και πάντα μου είναι με το χαμόγελο εμένα προσωπικά. Τι να σου πω...
Μου έχει συμβεί και μένα με κοπέλα του χώρου παλαιότερα που της σέρνανε τα χίλια δυο και εγώ πέρναγα ζάχαρη μαζί της . Είναι και θέμα χημείας καμμία φοράμονόπετρο;
Όσο και να την γουστάρω 120 για 20 λεπτά δεν δίνω . Καλύτερα εσκορτακι . Εγώ στις αρχές την έπαιρνα σε μισάωρο , ελεύθερο στοματικό κλπ . Τώρα πια μόνο απλό . Χώσε , χρυσε φύγε ( και κωλοσκαμπιλα ξέχασα ) . Ετσι απλά !Η αληθεια ειναι οτι η Κ οταν ειχε πρωτοέρθει ήταν μακράν καλύτερη, Θυμαμαι στο απλό πρόγραμμα με επιανε απο τον λαιμο και μου εριχνε χαστούκια και με εβριζε, (ήταν λίγο σουρεαλ φαση) , τώρα που εχει γίνει σαν σιλικονάτη πλαστική κουκλα ρομποτ εγιναν το ίδιο και οι υπερεσίες της.. Ασε που 120 ευρώ για ελ. Στοματικό και 20 λεπτά στο δωματιο ειναι για γέλια.
τι να σου πω παληκάρι μουΜου έχει συμβεί και μένα με κοπέλα του χώρου παλαιότερα που της σέρνανε τα χίλια δυο και εγώ πέρναγα ζάχαρη μαζί της . Είναι και θέμα χημείας καμμία φορά
Συχνό φαινόμενο. Εγώ πάω όποτε δουλεύει η Ξανθιά Αλβανιαρα Μπιμπο Κ και πάντα έχει αναμονή τουλάχιστον 30-60 λεπτά . Όλοι αυτοί ειδικά νεαροί Μούγγα . Εδώ μπαίνουν μόνο για να πάρουν πληροφορίες. Θα έπρεπε το σάιτ να έχει κάποιο τρόπο ώστε αυτοί που δεν «προσφέρουν» στο σάιτ να έχουν και περιορισμό στην πρόσβαση κατά κάποιο τρόπο . Μια σκέψη έκανα απλά
το σίγουρο είναι ότιΣυχνό φαινόμενο. Εγώ πάω όποτε δουλεύει η Ξανθιά Αλβανιαρα Μπιμπο Κ και πάντα έχει αναμονή τουλάχιστον 30-60 λεπτά . Όλοι αυτοί ειδικά νεαροί Μούγγα . Εδώ μπαίνουν μόνο για να πάρουν πληροφορίες. Θα έπρεπε το σάιτ να έχει κάποιο τρόπο ώστε αυτοί που δεν «προσφέρουν» στο σάιτ να έχουν και περιορισμό στην πρόσβαση κατά κάποιο τρόπο . Μια σκέψη έκανα απλά
Εγώ όποιος με έχει ρωτήσει σε pm ή σε νήμα πάντα απαντάω εάν γνωρίζω .Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε για πές μου, γιατί πολλές φορές πρέπει να ψάχνουμε για να βρούμε μια καλή πληροφορία; Έχω παρατηρήσει πώς οι παλιοί δεν μιλάνε και όποιος νέος ρωτάει κάτι, απαξιώνονται να του απαντήσουν.
Τι αγαπημένη σου είναι με προφίλ απ το 2008; Αυτή είναι mission impossible.Παιδια, καλησπερα.
Επειδη εψαξα οσο μπορεσα το φορουμ και δεν βρηκα κατι (και επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου), η Jenny η Σερβα απο τα στουντιο Κηφισου 60&30, εφυγε;
Και αν ναι, ξερει κανεις που εχει παει (το πιο σημαντικο) ή αν σταματησε γενικα;
Ειναι η αγαπημενη μου και θελω να την βρω παλι!
Ευχαριστω πολυ.
Εμένα πάντως το σαγόνι μου ανέβηκε.η κοπελα δουλευει συνήθως 14:00 και μετά. Απο τις φωτογραφίες δε βρίσκεις ακρη αλλά αν πας απο κοντά θα σου πέσει το σαγόνι.
Η διαφημιση ευνοει τα εν λογω στουντιο και τα site,το σίγουρο είναι ότι
α) αυτοί που πηγαίνουν στα κορίτσια δεν διαβάζουν όλοι το bou, ούτε καν ως ανώνυμοι επισκέπτες
β) οι επισκέπτες και πάλι είναι περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή π.χ. βλέπουν το thread 4 μέλη και 27 επισκέπτες, οι 7πλασιοι δηλ. Άρα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που κοιτάνε να πάρουν πληροφορία χωρίς να συνεισφέρουν.
Γι αυτό κι έγραψα στον άλλο συνάδελφο ότι η διαφήμιση, με κριτικές ή σχόλια, μιας κοπέλας που ήδη έχει ουρές δεν βοηθάει ούτε εμάς ούτε την ίδια.
'ντάξει, επαναλαμβάνομαι, το ξέρω...
Φυλης 99 κ φυλης 104Υπάρχει στούντιο η μπουρδελο που ψάχνει κρος αγόρι?
Εχεις γνωστό? Η παω έτσι και ρωτάω?Φυλης 99 κ φυλης 104