Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.300
Πόντοι
6.896
Δεν ανάφερα πουθενά ότι τη συνάντησα τελικά.

:tooth:

Με το που εμφανίστηκε, σχεδόν αμέσως ανέβηκε εκείνη η κριτική.

Όπως τα λες είναι.
1747744433832.gif

:tooth::tooth:

Pouts_lee

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
501
Πόντοι
300
Πώς τόλμησες ρε ξεδιάντροπε,ρε αναίσχυντε να εκστομίσεις τέτοιο πράγμα για την Κ; Να κάνεις τέτοια σύγκριση; 5αρι η Κ μπροστά στη Γεωργία; Πώς το διανοήθηκες καν. Δεν ντράπηκες και μόνο που το σκέφτηκες; Θα πρεπε να γίνεις ΚαταΚόΚΚινος.
Η αληθεια ειναι οτι η Κ οταν ειχε πρωτοέρθει ήταν μακράν καλύτερη, Θυμαμαι στο απλό πρόγραμμα με επιανε απο τον λαιμο και μου εριχνε χαστούκια και με εβριζε, (ήταν λίγο σουρεαλ φαση) , τώρα που εχει γίνει σαν σιλικονάτη πλαστική κουκλα ρομποτ εγιναν το ίδιο και οι υπερεσίες της.. Ασε που 120 ευρώ για ελ. Στοματικό και 20 λεπτά στο δωματιο ειναι για γέλια.

Pouts_lee

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
501
Πόντοι
300
Για κοπέλα λέτε ; Ποιο είναι το όνομα της ;
Κοίταξε στο studio 373 και δεν νομίζω να είδα κάτι αξιοσημείωτο
η κοπελα δουλευει συνήθως 14:00 και μετά. Απο τις φωτογραφίες δε βρίσκεις ακρη αλλά αν πας απο κοντά θα σου πέσει το σαγόνι.

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
261
Πόντοι
21
Συναγωνιστες καλησπερα, Μια μιχαελα απο κωνσταντινουπολεως 92 αξιζει? {ακουγεται οτι εχει μεγαλα φυσικα βυζια}
Την εχει δοκιμασει κανενας? η ειναι καμια φολα ?

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Υπάρχει στούντιο η μπουρδελο που ψάχνει κρος αγόρι?

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Η μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.
Συχνό φαινόμενο. Εγώ πάω όποτε δουλεύει η Ξανθιά Αλβανιαρα Μπιμπο Κ και πάντα έχει αναμονή τουλάχιστον 30-60 λεπτά . Όλοι αυτοί ειδικά νεαροί Μούγγα . Εδώ μπαίνουν μόνο για να πάρουν πληροφορίες. Θα έπρεπε το σάιτ να έχει κάποιο τρόπο ώστε αυτοί που δεν «προσφέρουν» στο σάιτ να έχουν και περιορισμό στην πρόσβαση κατά κάποιο τρόπο . Μια σκέψη έκανα απλά

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Φίλε μου , το bou είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κουλτούρας, δλδ κοιτάμε τη πάρτι μας (αναφέρομαι στο ότι οι περισσότεροι δε δίνουν feedback)
Το έγραψες πολύ σωστά . Μικρογραφία της κοινωνίας μας .

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.568
Πόντοι
6.795
Αδερφε έχω ακούσει κι από άλλους κακές κριτικές η αλήθεια είναι και δεν έχω λόγο να μην τις πιστέψω. Όμως εγώ προσωπικά, τρεις φορές έχω βρεθεί μαζί της και έχω περάσει καταπληκτικά και πάντα μου είναι με το χαμόγελο εμένα προσωπικά. Τι να σου πω...
μονόπετρο;

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Μου έχει συμβεί και μένα με κοπέλα του χώρου παλαιότερα που της σέρνανε τα χίλια δυο και εγώ πέρναγα ζάχαρη μαζί της . Είναι και θέμα χημείας καμμία φορά

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Η αληθεια ειναι οτι η Κ οταν ειχε πρωτοέρθει ήταν μακράν καλύτερη, Θυμαμαι στο απλό πρόγραμμα με επιανε απο τον λαιμο και μου εριχνε χαστούκια και με εβριζε, (ήταν λίγο σουρεαλ φαση) , τώρα που εχει γίνει σαν σιλικονάτη πλαστική κουκλα ρομποτ εγιναν το ίδιο και οι υπερεσίες της.. Ασε που 120 ευρώ για ελ. Στοματικό και 20 λεπτά στο δωματιο ειναι για γέλια.
Όσο και να την γουστάρω 120 για 20 λεπτά δεν δίνω . Καλύτερα εσκορτακι . Εγώ στις αρχές την έπαιρνα σε μισάωρο , ελεύθερο στοματικό κλπ . Τώρα πια μόνο απλό . Χώσε , χρυσε φύγε ( και κωλοσκαμπιλα ξέχασα ) . Ετσι απλά !

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.568
Πόντοι
6.795
Μου έχει συμβεί και μένα με κοπέλα του χώρου παλαιότερα που της σέρνανε τα χίλια δυο και εγώ πέρναγα ζάχαρη μαζί της . Είναι και θέμα χημείας καμμία φορά
τι να σου πω παληκάρι μου
χημεία και τέρατα του εγκεφάλου, του πάνου και του κάτου.

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.005
Πόντοι
36.248
Συχνό φαινόμενο. Εγώ πάω όποτε δουλεύει η Ξανθιά Αλβανιαρα Μπιμπο Κ και πάντα έχει αναμονή τουλάχιστον 30-60 λεπτά . Όλοι αυτοί ειδικά νεαροί Μούγγα . Εδώ μπαίνουν μόνο για να πάρουν πληροφορίες. Θα έπρεπε το σάιτ να έχει κάποιο τρόπο ώστε αυτοί που δεν «προσφέρουν» στο σάιτ να έχουν και περιορισμό στην πρόσβαση κατά κάποιο τρόπο . Μια σκέψη έκανα απλά

Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε για πές μου, γιατί πολλές φορές πρέπει να ψάχνουμε για να βρούμε μια καλή πληροφορία; Έχω παρατηρήσει πώς οι παλιοί δεν μιλάνε και όποιος νέος ρωτάει κάτι, απαξιώνονται να του απαντήσουν.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
το σίγουρο είναι ότι
α) αυτοί που πηγαίνουν στα κορίτσια δεν διαβάζουν όλοι το bou, ούτε καν ως ανώνυμοι επισκέπτες
β) οι επισκέπτες και πάλι είναι περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή π.χ. βλέπουν το thread 4 μέλη και 27 επισκέπτες, οι 7πλασιοι δηλ. Άρα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που κοιτάνε να πάρουν πληροφορία χωρίς να συνεισφέρουν.
Γι αυτό κι έγραψα στον άλλο συνάδελφο ότι η διαφήμιση, με κριτικές ή σχόλια, μιας κοπέλας που ήδη έχει ουρές δεν βοηθάει ούτε εμάς ούτε την ίδια.
'ντάξει, επαναλαμβάνομαι, το ξέρω...

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε για πές μου, γιατί πολλές φορές πρέπει να ψάχνουμε για να βρούμε μια καλή πληροφορία; Έχω παρατηρήσει πώς οι παλιοί δεν μιλάνε και όποιος νέος ρωτάει κάτι, απαξιώνονται να του απαντήσουν.
Εγώ όποιος με έχει ρωτήσει σε pm ή σε νήμα πάντα απαντάω εάν γνωρίζω .

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.568
Πόντοι
6.795
μια από τα ίδια. Κάποιοι έστω και με 1-2 μηνύματα ανά καιρούς μου στείλαν προσωπικά μηνύματα, πήραν απαντήσεις ή συστάσεις.
Αλλά το φόρα παρτίδα όλα με τις αναλογίες επισκεπτών - μελών νομίζω γέρνει μονόπαντα.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Παιδια, καλησπερα.
Επειδη εψαξα οσο μπορεσα το φορουμ και δεν βρηκα κατι (και επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου), η Jenny η Σερβα απο τα στουντιο Κηφισου 60&30, εφυγε;
Και αν ναι, ξερει κανεις που εχει παει (το πιο σημαντικο) ή αν σταματησε γενικα;
Ειναι η αγαπημενη μου και θελω να την βρω παλι!
Ευχαριστω πολυ.
Τι αγαπημένη σου είναι με προφίλ απ το 2008; Αυτή είναι mission impossible.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
η κοπελα δουλευει συνήθως 14:00 και μετά. Απο τις φωτογραφίες δε βρίσκεις ακρη αλλά αν πας απο κοντά θα σου πέσει το σαγόνι.
Εμένα πάντως το σαγόνι μου ανέβηκε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο την Κ δεν την έχω δει για να συγκρίνω.

Τελευταία τροποποίηση:

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.300
Πόντοι
6.896
το σίγουρο είναι ότι
α) αυτοί που πηγαίνουν στα κορίτσια δεν διαβάζουν όλοι το bou, ούτε καν ως ανώνυμοι επισκέπτες
β) οι επισκέπτες και πάλι είναι περισσότεροι. Αυτή τη στιγμή π.χ. βλέπουν το thread 4 μέλη και 27 επισκέπτες, οι 7πλασιοι δηλ. Άρα είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που κοιτάνε να πάρουν πληροφορία χωρίς να συνεισφέρουν.
Γι αυτό κι έγραψα στον άλλο συνάδελφο ότι η διαφήμιση, με κριτικές ή σχόλια, μιας κοπέλας που ήδη έχει ουρές δεν βοηθάει ούτε εμάς ούτε την ίδια.
'ντάξει, επαναλαμβάνομαι, το ξέρω...
Η διαφημιση ευνοει τα εν λογω στουντιο και τα site,
Εμεις ως μελη το μονο που κερδιζουμε ειναι μετα απο ξεσκαρταρισμα, Μια πληροφορια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom