Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
Παιδια, καλησπερα.
Επειδη εψαξα οσο μπορεσα το φορουμ και δεν βρηκα κατι (και επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου), η Jenny η Σερβα απο τα στουντιο Κηφισου 60&30, εφυγε;
Και αν ναι, ξερει κανεις που εχει παει (το πιο σημαντικο) ή αν σταματησε γενικα;
Ειναι η αγαπημενη μου και θελω να την βρω παλι!
Ευχαριστω πολυ.
Αν εννοείς τη φωλο Τζένη, πρέπει να παίζει μπάλα σε κάποιο στούντιο στη λ Αθηνών , θα σε γελάσω σε ποιο

chris13fan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Αν εννοείς τη φωλο Τζένη, πρέπει να παίζει μπάλα σε κάποιο στούντιο στη λ Αθηνών , θα σε γελάσω σε ποιο
Αυτήν εδώ λέω φίλε

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.306
Πόντοι
6.896

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
17
Like
2.177
Πόντοι
1.191

chris13fan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Λεωφορος αθηνων 373 δουλευει ,πηγαινε μη χασεις το κελεπουρι :tooth:
Αδερφε έχω ακούσει κι από άλλους κακές κριτικές η αλήθεια είναι και δεν έχω λόγο να μην τις πιστέψω. Όμως εγώ προσωπικά, τρεις φορές έχω βρεθεί μαζί της και έχω περάσει καταπληκτικά και πάντα μου είναι με το χαμόγελο εμένα προσωπικά. Τι να σου πω...

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Αδερφε έχω ακούσει κι από άλλους κακές κριτικές η αλήθεια είναι και δεν έχω λόγο να μην τις πιστέψω. Όμως εγώ προσωπικά, τρεις φορές έχω βρεθεί μαζί της και έχω περάσει καταπληκτικά και πάντα μου είναι με το χαμόγελο εμένα προσωπικά. Τι να σου πω...
ποιος ξέρει, μπορεί και να φολιάζει επιλεκτικά, άβυσσος η ψυχή της εργαζόμενης. Αφού εσύ πέρασες καλά, αυτό έχει σημασία.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
71
Like
5.331
Πόντοι
13.135
Οφείλω να ομολογήσω ότι και η άλλη του Κ30/60 η Χρύσα η αλλιώς Μαλβίνα είναι και γαμω τα μουνακια . Αλλά το μυαλό καμμένο από τους μπαφους .

Συνημμένα

• IMG_6948.png
    IMG_6948.png
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 54
  • IMG_6947.png
    IMG_6947.png
    3,8 MB · Εμφανίσεις: 55

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
28
Like
4.545
Πόντοι
2.831
Οφείλω να ομολογήσω ότι και η άλλη του Κ30/60 η Χρύσα η αλλιώς Μαλβίνα είναι και γαμω τα μουνακια . Αλλά το μυαλό καμμένο από τους μπαφους .
Καμμένο από την λουκουμοσκονη :tooth:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Παιδες πηγα απο περιέργεια να δω Γεωργια στο αθηνων 373 γιατι με ειχαν φτιαξει καπως οι φωτος.. ρε παιδες τι ΜΟΥΝΑΡΟΣ ειναι αυτος;;; Κανει την γνωστη ξανθια βυζαρου τουμπανο που το ονοματης ξεκιναει απο Κ να μοιαζει με 5/10. Αρχικα η κοπελα ειναι τουμπανο, εχει φλατ κοιλια με κοιλιακους και κωλαρα,ωραια τατου, βυζι μικρο προς μεσαιο (δεν ξερω νουμερα) φυσικο και καυλωνει απιστευτα μολις της ακουμπας τον λαιμό . Ξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους, και υψος 1.65-170 θα ελεγε. Δεν φιλαει με γλωσσα ουτε κανει ακαποτο αλλα ενω ειχα παρει απλο προγραμμα μεσα σε 3 λεπτα κατεληξα να την εχω βαλει στα 4 και να της γλυφω την κωλοτρυπιδα κ την γλυκια μουναρα της. Η κοπελα λιωνει και ειναι σαν μελι.. ενα φαουλ μονο οτι πανω στην καυλα μου εκανε μια μικρη δαγκωματια στον λαιμο (θελει προσοχη). Επισης ενω ειχα την αισθηση οτι μιλαει μονο αγγλικα μιλαει απταιστα ελληνικα. Ο κωλος της μου θυμισε γνωστη πορνοσταρ που ηταν απο κουβα και δουλευε παλια στο ντιβα, συνολικα σαν να εβγαλες μια κοπελα απο το photoshop, 10/10!
Πώς τόλμησες ρε ξεδιάντροπε,ρε αναίσχυντε να εκστομίσεις τέτοιο πράγμα για την Κ; Να κάνεις τέτοια σύγκριση; 5αρι η Κ μπροστά στη Γεωργία; Πώς το διανοήθηκες καν. Δεν ντράπηκες και μόνο που το σκέφτηκες; Θα πρεπε να γίνεις ΚαταΚόΚΚινος.

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.306
Πόντοι
6.896
Πώς τόλμησες ρε ξεδιάντροπε,ρε αναίσχυντε να εκστομίσεις τέτοιο πράγμα για την Κ; Να κάνεις τέτοια σύγκριση; 5αρι η Κ μπροστά στη Γεωργία; Πώς το διανοήθηκες καν. Δεν ντράπηκες και μόνο που το σκέφτηκες; Θα πρεπε να γίνεις ΚαταΚόΚΚινος.
Αυτο σηκωνει βεντετα τολμησε να πιασει στο στομα του την Κ? :O

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705
Η μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.

Τελευταία τροποποίηση:

kostas1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
0
Η μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.
Φίλε μου , το bou είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κουλτούρας, δλδ κοιτάμε τη πάρτι μας (αναφέρομαι στο ότι οι περισσότεροι δε δίνουν feedback)

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.306
Πόντοι
6.896
Μετά από αυτό είμαι σίγουρος ότι έχει αναμονή και δύσκολα τη βρίσκεις ή και περιμένεις αρκετά.

:tooth:
Εσυ μη χασεις, μολις μυριστηκες πιπινι εμφανιστηκες στα στουντιο :tooth:
Το θεμα ειναι γνωστο οι περισσοτεροι μπαινουν για να αρπαξουν ελαχιστοι προσφερουν
Btw Σχολιαστηκε στο νημα η μαγια και επισης μπηκε και κριτικη πριν 3 μερες ,

Εαν δεχεται ορδες απο ορκ την βλεπω να καιγεται συντομα

war death GIF

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Για να πούμε όμως και τη διαφορετική άποψη:
Γράφεις ότι έχει ήδη ουρές. Σκέψου τι θα γίνει αν γραφτούν και 2-3 κριτικές από ενθουσιώδεις πελάτες που να μιλάνε για κορυφαίες επιδόσεις της, πραγματικές ή φανταστικές.
Οι ουρές θα χειροτερέψουν και το κορίτσι θα καεί προτού την προλάβουμε.
Η πολλή διαφήμιση κάποιες φορές κάνει κακό .
Το έχουμε ξαναδεί το έργο όπως ξέρεις.

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.007
Πόντοι
36.248
Εσυ μη χασεις, μολις μυριστηκες πιπινι εμφανιστηκες στα στουντιο :tooth:

Δεν ανάφερα πουθενά ότι τη συνάντησα τελικά.

:tooth:

Το θεμα ειναι γνωστο οι περισσοτεροι μπαινουν για να αρπαξουν ελαχιστοι προσφερουν
Btw Σχολιαστηκε στο νημα η μαγια και επισης μπηκε και κριτικη πριν 3 μερες ,

Εαν δεχεται ορδες απο ορκ την βλεπω να καιγεται συντομα

war death GIF

Με το που εμφανίστηκε, σχεδόν αμέσως ανέβηκε εκείνη η κριτική.

Όπως τα λες είναι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.585
Πόντοι
20.705
Για να πούμε όμως και τη διαφορετική άποψη:
Γράφεις ότι έχει ήδη ουρές. Σκέψου τι θα γίνει αν γραφτούν και 2-3 κριτικές από ενθουσιώδεις πελάτες που να μιλάνε για κορυφαίες επιδόσεις της, πραγματικές ή φανταστικές.
Οι ουρές θα χειροτερέψουν και το κορίτσι θα καεί προτού την προλάβουμε.
Η πολλή διαφήμιση κάποιες φορές κάνει κακό .
Το έχουμε ξαναδεί το έργο όπως ξέρεις.
Έχει βάση αυτό που λες, αλλά έτσι αυτοαναιρείται ο λόγος ύπαρξης του σάιτ. Θα καταντήσουμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες κάποιοι μύστες μεταξύ μας ή θα μπαίνουμε στους απέναντι με τις πανομοιότυπες fake κριτικές και θα τρώμε τα μούτρα μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom