στριπακιας13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 1.191
Κοίτα ζήτηση που έχει το Τζενάκι... 

Αν εννοείς τη φωλο Τζένη, πρέπει να παίζει μπάλα σε κάποιο στούντιο στη λ Αθηνών , θα σε γελάσω σε ποιοΠαιδια, καλησπερα.
Επειδη εψαξα οσο μπορεσα το φορουμ και δεν βρηκα κατι (και επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει καπου), η Jenny η Σερβα απο τα στουντιο Κηφισου 60&30, εφυγε;
Και αν ναι, ξερει κανεις που εχει παει (το πιο σημαντικο) ή αν σταματησε γενικα;
Ειναι η αγαπημενη μου και θελω να την βρω παλι!
Ευχαριστω πολυ.
Αυτήν εδώ λέω φίλεΑν εννοείς τη φωλο Τζένη, πρέπει να παίζει μπάλα σε κάποιο στούντιο στη λ Αθηνών , θα σε γελάσω σε ποιο
Λεωφορος αθηνων 373 δουλευει ,πηγαινε μη χασεις το κελεπουριΑυτήν εδώ λέω φίλε
![]()
Ε, νταξ τότε. Αυτή είναι καλή. Την άλλη που της μοιάζει να φοβάσαι!!!Αυτήν εδώ λέω φίλε
![]()
Αδερφε έχω ακούσει κι από άλλους κακές κριτικές η αλήθεια είναι και δεν έχω λόγο να μην τις πιστέψω. Όμως εγώ προσωπικά, τρεις φορές έχω βρεθεί μαζί της και έχω περάσει καταπληκτικά και πάντα μου είναι με το χαμόγελο εμένα προσωπικά. Τι να σου πω...Λεωφορος αθηνων 373 δουλευει ,πηγαινε μη χασεις το κελεπουρι![]()
ποιος ξέρει, μπορεί και να φολιάζει επιλεκτικά, άβυσσος η ψυχή της εργαζόμενης. Αφού εσύ πέρασες καλά, αυτό έχει σημασία.Αδερφε έχω ακούσει κι από άλλους κακές κριτικές η αλήθεια είναι και δεν έχω λόγο να μην τις πιστέψω. Όμως εγώ προσωπικά, τρεις φορές έχω βρεθεί μαζί της και έχω περάσει καταπληκτικά και πάντα μου είναι με το χαμόγελο εμένα προσωπικά. Τι να σου πω...
Καμμένο από την λουκουμοσκονηΟφείλω να ομολογήσω ότι και η άλλη του Κ30/60 η Χρύσα η αλλιώς Μαλβίνα είναι και γαμω τα μουνακια . Αλλά το μυαλό καμμένο από τους μπαφους .
Πώς τόλμησες ρε ξεδιάντροπε,ρε αναίσχυντε να εκστομίσεις τέτοιο πράγμα για την Κ; Να κάνεις τέτοια σύγκριση; 5αρι η Κ μπροστά στη Γεωργία; Πώς το διανοήθηκες καν. Δεν ντράπηκες και μόνο που το σκέφτηκες; Θα πρεπε να γίνεις ΚαταΚόΚΚινος.Παιδες πηγα απο περιέργεια να δω Γεωργια στο αθηνων 373 γιατι με ειχαν φτιαξει καπως οι φωτος.. ρε παιδες τι ΜΟΥΝΑΡΟΣ ειναι αυτος;;; Κανει την γνωστη ξανθια βυζαρου τουμπανο που το ονοματης ξεκιναει απο Κ να μοιαζει με 5/10. Αρχικα η κοπελα ειναι τουμπανο, εχει φλατ κοιλια με κοιλιακους και κωλαρα,ωραια τατου, βυζι μικρο προς μεσαιο (δεν ξερω νουμερα) φυσικο και καυλωνει απιστευτα μολις της ακουμπας τον λαιμό . Ξανθο μαλλι μεχρι τους ωμους, και υψος 1.65-170 θα ελεγε. Δεν φιλαει με γλωσσα ουτε κανει ακαποτο αλλα ενω ειχα παρει απλο προγραμμα μεσα σε 3 λεπτα κατεληξα να την εχω βαλει στα 4 και να της γλυφω την κωλοτρυπιδα κ την γλυκια μουναρα της. Η κοπελα λιωνει και ειναι σαν μελι.. ενα φαουλ μονο οτι πανω στην καυλα μου εκανε μια μικρη δαγκωματια στον λαιμο (θελει προσοχη). Επισης ενω ειχα την αισθηση οτι μιλαει μονο αγγλικα μιλαει απταιστα ελληνικα. Ο κωλος της μου θυμισε γνωστη πορνοσταρ που ηταν απο κουβα και δουλευε παλια στο ντιβα, συνολικα σαν να εβγαλες μια κοπελα απο το photoshop, 10/10!
Μάγια από Κροκέων 6 δοκιμάσθηκε
προχθές πολύ καλή στο δωμάτιο!
Αυτο σηκωνει βεντετα τολμησε να πιασει στο στομα του την Κ?Πώς τόλμησες ρε ξεδιάντροπε,ρε αναίσχυντε να εκστομίσεις τέτοιο πράγμα για την Κ; Να κάνεις τέτοια σύγκριση; 5αρι η Κ μπροστά στη Γεωργία; Πώς το διανοήθηκες καν. Δεν ντράπηκες και μόνο που το σκέφτηκες; Θα πρεπε να γίνεις ΚαταΚόΚΚινος.
Λαουριτα η γνωστή που είναι Κασσάνδρας 4β ?Παίδες έχει δοκιμάσει κανείς Λαουριτα από Τριγγετα 3;Γνώμες;
Ναιγια την Εμινε αναφερεσαι?
Φίλε μου , το bou είναι μια μικρογραφία της ελληνικής κουλτούρας, δλδ κοιτάμε τη πάρτι μας (αναφέρομαι στο ότι οι περισσότεροι δε δίνουν feedback)Η μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.
Εσυ μη χασεις, μολις μυριστηκες πιπινι εμφανιστηκες στα στουντιοΜετά από αυτό είμαι σίγουρος ότι έχει αναμονή και δύσκολα τη βρίσκεις ή και περιμένεις αρκετά.
![]()
Το θεμα ειναι γνωστο οι περισσοτεροι μπαινουν για να αρπαξουν ελαχιστοι προσφερουνΗ μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.
Για να πούμε όμως και τη διαφορετική άποψη:Η μουνάρα Μάγια στην αλυσσίδα Κροκεών-Βούρβαχη μαζεύει όλο το χαρτί και δημιουργεί ουρές ΙΚΑ από την αρχή της βάρδιάς της. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω ακόμα λόγω τεράστιας αναμονής. Εν τω μεταξύ έχετε δει έστω μία κριτική για πάρτη της; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ γιατί οι περισσότεροι το σάιτ το έχουν μόνο για να κάνουν τη δουλίτσα τους. Ανεβάζω κριτική για την έτερη ουκρανέζα-μογγόλα Γιασμίν που δούλευε μαζί της και μόλις/αν καταφέρω να πάρω και την Μάγια θα ανεβάσω κριτική. Επίσης να αναφέρω και για την Αρίνα που είδα, είναι ψηλή, βλαχαδερό και με αστεία πειραγμένα χείλια. Από μένα είναι ΟΧΙ.
Εσυ μη χασεις, μολις μυριστηκες πιπινι εμφανιστηκες στα στουντιο![]()
Το θεμα ειναι γνωστο οι περισσοτεροι μπαινουν για να αρπαξουν ελαχιστοι προσφερουν
Btw Σχολιαστηκε στο νημα η μαγια και επισης μπηκε και κριτικη πριν 3 μερες ,
Εαν δεχεται ορδες απο ορκ την βλεπω να καιγεται συντομα
![]()
Έχει βάση αυτό που λες, αλλά έτσι αυτοαναιρείται ο λόγος ύπαρξης του σάιτ. Θα καταντήσουμε να ανταλλάσσουμε πληροφορίες κάποιοι μύστες μεταξύ μας ή θα μπαίνουμε στους απέναντι με τις πανομοιότυπες fake κριτικές και θα τρώμε τα μούτρα μας.Για να πούμε όμως και τη διαφορετική άποψη:
Γράφεις ότι έχει ήδη ουρές. Σκέψου τι θα γίνει αν γραφτούν και 2-3 κριτικές από ενθουσιώδεις πελάτες που να μιλάνε για κορυφαίες επιδόσεις της, πραγματικές ή φανταστικές.
Οι ουρές θα χειροτερέψουν και το κορίτσι θα καεί προτού την προλάβουμε.
Η πολλή διαφήμιση κάποιες φορές κάνει κακό .
Το έχουμε ξαναδεί το έργο όπως ξέρεις.