Babatunde7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Αδερφέ μείνε μακριά δεν κανειΈχει πάρει κανείς μια τίνα από Κηφισού 30 (πηγαίνει και στο 60) αξίζει τα λεφτά ή όχι?
Αδερφέ μείνε μακριά δεν κανειΈχει πάρει κανείς μια τίνα από Κηφισού 30 (πηγαίνει και στο 60) αξίζει τα λεφτά ή όχι?
Καλησπερα ξερουμε γιατι ? Απο προσοντα παντως φαινεται καληΑδερφέ μείνε μακριά δεν κανει
Έχει φοβερή κωλάρα, τρελό κορμί, πρόσωπο άσε καλύτερα αλλά μηδές συμμετοχήΕιδα καποιες φωτο στο site TINA (tin745) πρεπει να εχει φοβερη κολαρα και μπουταρες,βεβαια το προσωπο ειναι καπως...
Αξιζει η οχι για 50ρικο?
Ψυχρή απότομη ντεκαβλε προσβλητικήΚαλησπερα ξερουμε γιατι ? Απο προσοντα παντως φαινεται καλη
Ευχαριστω ε απο οτι φαινεται δεν αξιζει .Για μια Μιχαελα απο κωνσταντινουπολεως εχει καλα βυζια?Ψυχρή απότομη ντεκαβλε προσβλητική
Πόση ώρα περίμενες για να μπεις; Γιατί οπότε έχω δοκιμάσει, είτε Σάββατο είτε μεσοβδόμαδα έχει ουρές ακόμα και απέξω.Live από Θησεως 365 με την Kataleya!Μπαινει το μωρό με στην καυλα και μου δίνει τα βυζια στο πιάτο που λέμε,δεν χόρταινα να γλύφω.Υστερα πέρασε σκούφο και ξεκίνησε ένα στοματικό καλο σε γενικές γραμμές αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Το θετικό όμως εδώ είναι ότι περνάει και λίγο από μπαλάκια και αφήνει δάχτυλο πράγμα που με έφτιαξε πολύ!Πρωτη στάση από πάνω μου και μετά στα τέσσερα(αμαρτία να μην την πάρεις έτσι)φοβερό το θέαμα και κατάθεση μέσα στο λάστιχο.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε τρέχοντας για το επόμενο δωμάτιο γιατί με το που βγήκα στο σαλόνι περίμεναν 4 άτομα!Μαζευει όλο το χαρτί η τυπισσα όχι ότι έχει τρομερές υπηρεσίες αλλά από θέμα εμφάνισης και μόνο πιστεύω.
Μια φωτογραφία και από το μέτωπο
Μπηκα κατευθειαν και ειχε ενα δωματιο μονο!Περασαν 10 λεπτα και ηρθε σε εμενα...Οταν τελειωσαμε εκανα το μπανακι μου,βγηκα και στο σαλονι πετυχα 4 ατομα στους καναπεδες...Βγαλε συμπερασματα...Πόση ώρα περίμενες για να μπεις; Γιατί οπότε έχω δοκιμάσει, είτε Σάββατο είτε μεσοβδόμαδα έχει ουρές ακόμα και απέξω.
Που τα είδες τα καλά προσόντα ρε τύπε;Καλησπερα ξερουμε γιατι ? Απο προσοντα παντως φαινεται καλη
Που τα είδες τα καλά προσόντα ρε τύπε;![]()
![]()
Εχει μπουταρες φιλε και κολαρα!Που τα είδες τα καλά προσόντα ρε τύπε;![]()
![]()
Έχει όντως πολύ ωραίο σώμα, σχετικά ψηλή και καλοδεμένη με κωλάρα, αλλά έχει μονίμως αυτό το πονεμένο ύφος που βλέπουμε στη φώτο. Δεν πρέπει να είναι καλά, φαίνεται πολύ δυστυχισμένη...Που τα είδες τα καλά προσόντα ρε τύπε;![]()
![]()
Μπορεί να μιλάει για το πουλίΠου τα είδες τα καλά προσόντα ρε τύπε;![]()
![]()
την έχω δει μια φορά στο σαλόνι (και μια φορά στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε βγει για τα ψώνια της, με σεμνή περιβολή). Έχει όντως ωραίο σώμα αλλά υστερεί αρκετά στο πρόσωπο, κυρίως εξαιτίας της χαρακτηριστικής μύτης.Έχει όντως πολύ ωραίο σώμα, σχετικά ψηλή και καλοδεμένη με κωλάρα, αλλά έχει μονίμως αυτό το πονεμένο ύφος που βλέπουμε στη φώτο. Δεν πρέπει να είναι καλά, φαίνεται πολύ δυστυχισμένη...
Πως είναι έτσι γαμω το χρΠου τα είδες τα καλά προσόντα ρε τύπε;![]()
![]()
Μη βλασφημείτε - μετανοείτε!Πως είναι έτσι γαμω το χρ