George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.660
- Πόντοι
- 1.056
8 λεπτά το 50άρικο και 20 λεπτά το 100άρικο, είναι λίγο ακριβή η μουνάρα βέβαια.

8 λεπτά το 50άρικο και 20 λεπτά το 100άρικο, είναι λίγο ακριβή η μουνάρα βέβαια.
Να την βάλουν στην μέση τα λεφτά μπροστά να γλιτώνουν και χρόνο. Αηδιες ρε παιδιά. Ας βάλουν 2-3 κοπέλες μαζί να μοιράζεται η μπάλα8 λεπτά το 50άρικο και 20 λεπτά το 100άρικο, είναι λίγο ακριβή η μουνάρα βέβαια.
και το δωμάτιο μέσα πανβρώμικο μέσα στο χύσι![]()
Σωστός8 λεπτά το 50άρικο και 20 λεπτά το 100άρικο, είναι λίγο ακριβή η μουνάρα βέβαια.
Βέβαια η τσα2 ξέρει μόνο να τη λέει στους πελάτες και να κρατάει το χρόνο.. Για να μαζέψει κανα σεντόνι ούτε λόγος.8 λεπτά το 50άρικο και 20 λεπτά το 100άρικο, είναι λίγο ακριβή η μουνάρα βέβαια.
Δύο από τις πιο ωραίες κοπέλες που παίζουν στα στούντιοΠαραείναι φουσκωμένη.
Προτιμώ την φυσική Katy !!!
![]()
το πιθανότερο, αν και δεν βοηθάνε οι φωτογραφίες.Έχουμε επιστροφή Ζενιας στο Βριλησσου 60;;Η ίδια είναι;;
ποια; πού;απίστευτο μουνί ακόμα και με τις σιλικόνες που τις απεχθάνομαι.
![]()
από τις ελάχιστες εξαιρέσεις
Πέρασα εγώ πρίν κάτι ημέρες και είναι όλα κλειστά.άσχετο: έχει κανείς πρόσφατη εικόνα από οδό Κασσάνδρας;
Κάπου Φεβρουάριο είχαν κλείσει όλα με αφορμή μια ακόμα επιχείρηση-αρετή των Κλουζώ όπου αυτοί και οι ΑΡΔ ανακάλυψαν (ξανά) ...φυλακισμένες λατίνες.
Στα σάιτ δεν εμφανίζεται από τότε ούτε banner ούτε ενημέρωση ούτε τίποτα. Να υποθέσω ότι παραμένουν κλειστά;
Ρωτάω γιατί ο ίδιος δεν κυκλοφορώ αυτό το διάστημα για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ.
είναι ή πορνοστάραυτα τα ωραια βυζια τα εχετε γευτει; αλεξία;
θα παω να φυτιλιασω ενα 50αρι για παρτη της, δε γαμιεταιΓια όσους ψάχνουν την Τζέναρα είναι στο λ. αθηνών 373![]()
![]()
Εάν ακολουθήσεις και τά tips από το ξεκλείδωμα πουτανας είναι σίγουρο ότι θα καλοπέρασηςθα παω να φυτιλιασω ενα 50αρι για παρτη της, δε γαμιεται
γι'αυτο καθομαι πρωτο θρανιοΕάν ακολουθήσεις και τά tips από το ξεκλείδωμα πουτανας είναι σίγουρο ότι θα καλοπέρασης
![]()
Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;; - bourdela.com forum
Σε αυτό το θέμα θα αναλυσουμε βήμα βήμα αναλυτικά και διεξοδικά το ¨Ξεκλειδωμα πουτάνας¨ Τι ειναι το ξεκλειδωμα ? Πως γινεται ? θελει λεφτα ? Πρεπει να ειμαι ωραιος ? Πιανει παντα ? Λεκτορας ο Γλομπεάρχης DmtrsxXx . :hi: Επισημος και αναγνωρισμενος ξεκλειδωτης πουτανων του σάητ με...www.bourdela.com
Απο τις καλυτερες σου ε? Και βεβαια δεν εγραψες τιποτα για να μη στη γαμησουμε....Ε και μεις που ξερουμε που γαμιεται οχι μονο αυτη αλλα και πολλες αλλες θα το μοιραστουμε με πμ με μελη που μοιραζονται...Καλησπέρα παιδιά.
Γνωρίζει κανείς τι έχει απογινει η Σερβα η Αλεξάνδρα από το Ισμηνης2(deluxe).
Ήταν από τις καλύτερες μου,αλλά πάει πάνω από χρόνος που σταμάτησε.
Πάει το κορμί πατριώτη , είδες τι γίνεται με κάτι μαλάκες αγαπούληδες που κυκλοφορούν...Καλησπέρα παιδιά.
Γνωρίζει κανείς τι έχει απογινει η Σερβα η Αλεξάνδρα από το Ισμηνης2(deluxe).
Ήταν από τις καλύτερες μου,αλλά πάει πάνω από χρόνος που σταμάτησε.