Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

HC Photography

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Μηνύματα
640
Like
308
Πόντοι
26
Καλησπέρα!  :hi: :hi:

Ellis, νέα κοπέλα από Στούντιο 12!  :kissass: :fuck1: :kissass2:
IMG_2693bou.jpg

Πρόγραμμα:
 

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
578
Κριτικές
5
Like
480
Πόντοι
306
ειμαι εκτος αθηνων (πλεων)και αυτεσ τις μερες βρηκα λιγο χαλαρο χρονο να διαβασω τα δρομενα......η ερωτηση ειναι αν καποιος απο εσας ξερει που ειναι ο ινδιανος!!!!!
Δεν γραφει εδω και καιρο , που χαθηκε?
 

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Μηνύματα
138
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Παίδες, μιας κ βλέπω οτι ρωτάτε για διάφορα Στουντιο-κόριτσα, γνωρίζει κάποιος να μας πει, τι απέγινε το κορίτσι-λαμπάδα, Μαρία η Τσέχα (εργαζόταν Ελευθερίου Βενιζέλου 35& Συγγρού 296 μέχρι και πριν τον Δεκέβρη)!; Στείλτε pm όποιος ξέρει κάτι κ Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830
[quote author=Γιάννης Κρητικός  link=topic=7646.msg7024633#msg7024633 date=1465638153]
χαχα ποιος είναι ο ινδιανο ?
[/quote]

ρε τύπε τον ινδιάνο δεν ξέρεις; τον CHEYENNE εννοεί
 

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
73
Like
2
Πόντοι
0
Ρε αλανια καλημερα. Ξερουμε τπτ για Σαντρα απο στουντιο12 ? Γιατι φωτο δεν εχουν βαλει.
Οποιος εχει εικονα ασ μασ ενημεροσει μη τρεχουμε εκει πανω.
 

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
222
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Μελαχροινη γυρω στο 1,70, με μακρυ μαλλι και προστυχο βλεμμα! Σχετικα μικρο βυζι αλλα αξιολογη περιφερεια! Εγω προσωπικα την εχω στο στοχαστρο, αν και οσες φορες την εχω δει, ειχα παει για αλλη κοπελα! Νομιζω οτι αξιζει τη βολτα!!!
 

puteen69

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Μηνύματα
525
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
1.510
Μιας και οι mod απαξιούν να δημοσιεύσουν τις κριτικές μου που ανέβασα προχθές, τις βάζω εδώ προς ενημέρωση των υπολοίπων:

Βούρβαχη 19 - Μιχαέλα άπειρο τσιγγανορουμανάκι με στενό μουνάκι

Μεταμεσονύκτια επίσκεψη στη Βούρβαχη 19. Κοπέλα η Μιχαέλα από Ρουμανία. Μελαμψό κοριτσάκι με μέτριο πρόσωπο με μαγουλάκια, γεμάτο σώμα, αλλά όχι παχύ και τριάρι στήθος.
Στα του αγώνα, πρωτοβουλίες δεν παίρνει με τίποτα, δεν μιλάει περιμένοντας εσένα να την κουμαντάρεις, από προκαταρκτικά μηδέν, ακάποτο τσιμπούκι με σκούπισμα αρχικά του φρεσκοπλυμένου πούτσου με υγρό μωρομάντηλο, χρήση χεριού και γλύψιμο μόνο το πουτσοκέφαλο.
Στο 69 διαπίστωσα ότι έχει ωραίο μουνάκι χωρίς μεγάλα χείλη και στενό. Στο σεξ, πρώτη στάση cow girl, όπου κάθεται πάνω στο καυλί σαν να κάθεται στην καρέκλα και αυτό είναι όλο. Δεν κουνιέται, δεν στρίβει με τίποτα και για να γαμήσεις σε αυτή τη στάση είναι κομματάκι δύσκολο, καθώς είναι βαρύ κορμί.
Στα τέσσερα στήνεται σαν άγαλμα και γαμάς στη μούγκα, αλλά η αίσθηση της στενής μουνότρυπας είναι το κάτι άλλο. Στο ιεραποστολικό νιώθοντας το στενό μουνί να σφίγγει τον πούτσο μου τα έδωσα όλα, με αποτέλεσμα να ακούω κάποια μουγκρητά από μέρους της, ώσπου έφθασε το τέλος. Με ευχαρίστησε και έφυγε χωρίς πολλά-πολλά.
Εν κατακλείδι, ήταν ένα τυπικό γαμήσι που μπορείς να βρεις κι αλλού με 10 ή 20 ευρώ και όχι με 70. Το μόνο που κρατάω, είναι η στενότητα του μουνιού της, που μέχρι στιγμής δεν έχω ξανασυναντήσει σε εργαζόμενη.

Κωνσταντινουπόλεως 132 - Εμμανουέλα: Πιπίνι γάλακτος με πολύ καλές υπηρεσίες

Επίσκεψη στο στούντιο της Κωνσταντινουπόλεως 132 όπου εργαζόταν η Εμμανουέλα. Μελαχρινό πιπίνι του γάλακτος εμφανισιακά, ωραίο κορμί με δυάρι στητό βυζάκι, απαλό δέρμα και συμπαθητικό μουτράκι που προδίδει το νεαρό της ηλικίας της, αλλά με μεγάλη εμπειρία όπως φάνηκε στην πράξη και αρκετό social time.
Αρκετά καλή στα προκαταρκτικά με φιλάκια σε λαιμό και σώμα και μάλαξη του πέους για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εν συνεχεία ακάποτο τσιμπούκι, στο οποίο είναι μαστόρισσα, με πολύ σάλιο αλλά δυστυχώς και αρκετό χέρι. Κάποια στιγμή επιχείρησε deap throat, αλλά δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε γρήγορα.
Πρώτη στάση με αυτή από πάνω, όπου τα έδωσε όλα, πότε ανεβαινοκατεβαίνοντας με πάθος και πότε καθήμενη παίρνοντας τον όλον μέσα της κουνώντας τη λεκάνη της γύρω-γύρω. Πριν φθάσει το τέλος την γύρισα σε ιεραποστολική στάση, όπου άρχισα να σπρώχνω με όλη μου την δύναμη, ενώ αυτή μου φώναζε να την γαμήσω πιο δυνατά, φθάνοντας στο τέλος.
Στο δια ταύτα, πρόκειται για μια καλή εμπειρία και συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν τα πιπίνια και το έντονο σεξ.

Θησέως 35 - Λουίζα: Πολύ καλό σεξ και απίστευτη κωλάρα, που δυστυχώς δεν δίνει

Μιας και μένω σχετικά κοντά, είπα να επισκεφθώ το εν λόγω ίδρυμα για την Λουίζα και μόνο, αφού οι φωτογραφίες της και ειδικά αυτές που τουρλώνει την κωλάρα της, με είχαν ιντριγκάρει.
Η Λουίζα είναι ένα καστανόξανθο milf, με ωραίο πρόσωπο, πράσινα μάτια, γεμάτο αλλά όχι χοντρό κορμί και δυάρι στήθος, αλλά με θηλές «κεράσια» που είναι ευερέθιστες. Πολύ καλό social time, αφού μιλάει άψογα ελληνικά και πολύ καλά προκαταρκτικά, με φιλιά σε πρόσωπο, λαιμό σώμα και χάδια στο πέος και τα αρχίδια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ξεκίνημα με μένα να γλύφω για κανένα τρίλεπτο το όμορφο περιποιημένο και με μικρά χείλη μουνάκι της, όπου έδειξε να το απολαμβάνει τεντώνοντας το κορμί της, μαλάζοντας με πάθος τα βυζιά της και βγάζοντας κραυγούλες. Εν συνεχεία της έφερα τον πούτσο μου κοντά στο πρόσωπό της και αν και δεν κάνει ακάποτο, τον έπιασε στο χέρι της και πλησίασε με ανοιχτό στόμα να τον πάρει, αλλά στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει την καπότα και μου την φόρεσε.
Έστω και με καπότα το τσιμπούκι της είναι πάρα πολύ καλό, με deap throat σε σημείο να πνίγεται, ενώ ασχολήθηκε αρκετά γλύφοντας και τα αρχίδια. Στο σεξ, πρώτη στάση στα τέσσερα, όπου η θέα της κωλάρας της με το τατουάζ στο δεξί κωλομέρι είναι αφροδισιακή, ενώ δέχεται το σκληρό σφυροκόπημα. Συνέχεια και τέλος με ιεραποστολικό, με μένα να ιδροκοπάω από πάνω της σαν σκαπανέας και αυτή να με προκαλεί να τη γαμήσω πιο δυνατά φιλώντας με ταυτόχρονα στο στήθος.
Στα συν ότι μετά το τέλος δεν έφυγε αμέσως, αλλά έκατσε αρκετά λεπτά στο δωμάτιο για συζήτηση.
Συμπερασματικά, ήταν μια καλή εμπειρία, που ίσως να ήταν καλύτερη, πρώτον αν δεν είχα καιρό να γαμήσω και μπορούσα να κρατηθώ παραπάνω, καθώς η κοπέλα δείχνει να αντέχει το δυνατό γαμήσι, δεύτερον αν έκανε ακάποτο τσιμπούκι και τρίτον, αν έδινε την κωλάρα της, την οποία θα έπαιρνα ασυζητητί.
 

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
73
Like
2
Πόντοι
0
Μελαχροινη γυρω στο 1,70, με μακρυ μαλλι και προστυχο βλεμμα! Σχετικα μικρο βυζι αλλα αξιολογη περιφερεια! Εγω προσωπικα την εχω στο στοχαστρο, αν και οσες φορες την εχω δει, ειχα παει για αλλη κοπελα! Νομιζω οτι αξιζει τη βολτα!!!

Η παλια η Σονια ειναι?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom