Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 191 άτομα (22 μέλη και 169 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.173
Πόντοι
26.435
Πριν από τον εμβολιασμό της που ήταν θερμή και ωραία γυναίκα ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης της.

Τελευταία έχει γίνει ιδιαίτερα ψυχρή μαζί μου κι έχω πάψει να την επισκέπτομαι.
Ναι βασικά σου έκοψε τον αέρα μη τυχόν ήθελες τίποτα παραπάνω.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.340
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την απογευματινη τσαρκα στο μεταξουργειο κατα τις 18:15

Εξω απο το Ιασωνος 27 ηταν η τσατσα της Ναταλιτσας η Μαρια η οποια μου ειπε οτι η Ναταλιτσα πλεον τα πρωινα θα ειναι και στο ΜΑ 23 στο πρωην καφενειο και τα απογευματα κανονικα στο ιασωνος 27 μεχρι βραδυ 23:00 περιπου....δεν μου διευκρινησε ουτε ρωτησα εαν εκει θα παιρνει 15 αντι για 10 ευρω...Εαν παει καποιος το μεσημερι ας γραψει....

Κατεληξα στο Περδικας 1 οπου ηταν 2 Κολομβιανες η Χουλιανα και η Λουνα...διαλεξα το στανταρακι μου την Χουλιανα αλλα ο Σαρουμαν μαλλον καταλαβε λαθος οτι ειπα Λουνα και μου εστειλε αυτην...αρχικα ηθελα να την διωξω...το ξανασκεφτηκα και τελικα πηγα με αυτην μιας και δεν την ειχα ξαναδοκιμασει χαχαχαχα...... ανεβαινει και κριτικη....Πλακα πλακα εχει τυχει ποτε σε κανεναν εδω μεσα να εχει παει σε οικο με 2-3 κοπελες και να του μπαινει στο δωματιο αλλη κοπελα απο αυτην που ειχε "παραγγειλει"?????

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Ναι βασικά σου έκοψε τον αέρα μη τυχόν ήθελες τίποτα παραπάνω.

Τι παραπάνω να θέλω μετά από 8 χρόνια; Αντιθέτως, η Βίκυ άρχισε να προσφέρει πολύ λιγότερα και να ζητά πολύ περισσότερα μετά την εμφάνιση του κορονοϊού.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Επιστροφη απο την απογευματινη τσαρκα στο μεταξουργειο κατα τις 18:15

Εξω απο το Ιασωνος 27 ηταν η τσατσα της Ναταλιτσας η Μαρια η οποια μου ειπε οτι η Ναταλιτσα πλεον τα πρωινα θα ειναι και στο ΜΑ 23 στο πρωην καφενειο και τα απογευματα κανονικα στο ιασωνος 27 μεχρι βραδυ 23:00 περιπου....δεν μου διευκρινησε ουτε ρωτησα εαν εκει θα παιρνει 15 αντι για 10 ευρω...Εαν παει καποιος το μεσημερι ας γραψει....

Κατεληξα στο Περδικας 1 οπου ηταν 2 Κολομβιανες η Χουλιανα και η Λουνα...διαλεξα το στανταρακι μου την Χουλιανα αλλα ο Σαρουμαν μαλλον καταλαβε λαθος οτι ειπα Λουνα και μου εστειλε αυτην...αρχικα ηθελα να την διωξω...το ξανασκεφτηκα και τελικα πηγα με αυτην μιας και δεν την ειχα ξαναδοκιμασει χαχαχαχα...... ανεβαινει και κριτικη....Πλακα πλακα εχει τυχει ποτε σε κανεναν εδω μεσα να εχει παει σε οικο με 2-3 κοπελες και να του μπαινει στο δωματιο αλλη κοπελα απο αυτην που ειχε "παραγγειλει"?????

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Εχθές πρωί στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ήταν ένα γυφτάκι με το όνομα Ναταλία, καμμιά σχέση με Ναταλίτσα.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Μίνι ενημέρωση κατά τις εφτα

Φωκαιας 9 η Στέλλα

Φωκαιας 13 ισογειο Αλισα, Μόνικα

Φωκαιας 19 Άννα, Λίζα

Φωκαιας 7 υπογειο, 17αρια, 25αρια και 27 υπογειο κλειστα

Φιλιππιδου ισογειο Καρολίνα, Ιζαμπελα

Φυλής 61 η λατινα Φραντσέσκα

Φυλης 66Δ η λατινα Αμάντα

Φυλής 66Α καινουρια κοπέλα, λατινα ψιλή νταρντανα η Ιζαμπελα

Φυλής 86Α μια ξανθιά σοβιετική με κοντο μαλλί, αδιάφορη με ελ.στοματικο

Διδύμου 20 η Αλιονα

Λιοσίων 73 ισογειο δυο λατινες, Μισέλ μαυριδερή κανονικό σώμα και Παολα κοντουλα μαυριδερή μινιόν

Λιοσίων 73 οροφος η λατινα Ελλη

Και στο Βέργας 7 κάτι 15χρονα έψαχναν την influencer και η τσατσά τους είπε μετά τις 10.
Αυτά...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Σύντομη στοχευμένη τσάρκα στη Βικτώρια κατά τις 20:00...

Φιλ11Α Καρολίνα λευκό ζυμαράκι με βυζούμπες :tits2: και εμφανή σημάδια στην πλάτη από βεντούζες(?) :think: και Ιζαμπέλα η γνωστή (όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές :2funny:)

Φιλ11Β Τζούλια πορνοσταρική λατίνα καυλιάρα με πιασίματα :erection: και Ραφαέλα πιο πετίτ με καλό κωλαράκι.. :assshake:

Φ65Β Μπιουτάρα με τα όλα της, που επιλέχτηκε όπως ήταν ο σημερινός στόχος..

Προσφέρθηκαν: ένα πολύ καλό, επαγγελματικό και βαθύ τρομπόνι, μετά mouthfuck - το βασικότερο που ήθελα σήμερα :pipa1: και συνέχεια για τελείωμα πισωκολλητό :zfuck::fuck1: με δυνατά χαστούκια στη σοκολατένια κωλάρα της! :knuppel::thumbsup:

Χυμός ρόδι, και ακτινίδιο, για καλή υγεία και ενδυνάμωση μετά από τέτοια κατάθεση...
20250907_204456.jpg

Γαμάτε γιατί χανόμαστε! :rockon:

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζουμε που είναι η Σάρα από Φωκαίας 13;

Ψάχνω να την βρω αλλά ίσως έχει φύγει;

Ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσει;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
για χαρα μαγκες ξερουμε αν η Αννα Ται συνεχιζει τη δουλεια ή την εκανε??

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Κολωνού 53 πάλι μόνο Καρινα αυτή είναι 100% η φόλα από Περδικα, τζάμπα η βυζαρα... Ιάσονος 37 Αννα μόνη της επενδυτής Πέρσης την είχε στήσει έξω από το καμαράκι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η βγήκε από το δωμάτιο και ξαναπεριμενε χαζογελωντας. Μόνο Αννα σαλοναρισε, σιγά το μουνι που θέλουν και 15 εκεί μέσα, είχε και κάτι μελανιές στα μπούτια της με είχε πιάσει και κόψιμο (μην κολασω και κανέναν) και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Βαλεντίνα λατίνα μόλις έφυγε από διπλοβάρδια

Καρδιά στο σαλόνι
IMG_20250907_223244.jpg

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα μόλις ήρθε η θεία Χριστίνα με ελεύθερη φλογέρα

Στροφή...

Ιάσονος 43 Κορίνα θεία μπάζο με φουλ, Σάρα κοκκινομάλλα με νορμάλ κ θεία Ελένη φουλ του άσσου

Ιάσονος 44β (1)Μία ομορφούλα σκουρόχρωμη λατίνα κ Βανέσσα με πιασίματα κ κατέβασμένα μούτρα. Απλό κ οι δύο

Ιάσονος 44β (2) Χλόη λατίνα με απλό

Όροφος κλειστός

Ιάσονος 44β (4) μια λατίνα με πιασίματα κ νορμάλ πρόγραμμα. Στα 15€:jerking:

genocidal-humanoid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Κριτικές
15
Like
549
Πόντοι
990
Μίνι ενημέρωση κατά τις εφτα

Φωκαιας 9 η Στέλλα

Φωκαιας 13 ισογειο Αλισα, Μόνικα

Φωκαιας 19 Άννα, Λίζα

Φωκαιας 7 υπογειο, 17αρια, 25αρια και 27 υπογειο κλειστα

Φιλιππιδου ισογειο Καρολίνα, Ιζαμπελα

Φυλής 61 η λατινα Φραντσέσκα

Φυλης 66Δ η λατινα Αμάντα

Φυλής 66Α καινουρια κοπέλα, λατινα ψιλή νταρντανα η Ιζαμπελα

Φυλής 86Α μια ξανθιά σοβιετική με κοντο μαλλί, αδιάφορη με ελ.στοματικο

Διδύμου 20 η Αλιονα

Λιοσίων 73 ισογειο δυο λατινες, Μισέλ μαυριδερή κανονικό σώμα και Παολα κοντουλα μαυριδερή μινιόν

Λιοσίων 73 οροφος η λατινα Ελλη

Και στο Βέργας 7 κάτι 15χρονα έψαχναν την influencer και η τσατσά τους είπε μετά τις 10.
Αυτά...
H Αννα στο φωκαιας 19 ειναι η μελαχρινη ρωσιδουλα απο την πρωτη βαρδια ?

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 πρώτο Αναστασία η μελαχρινή γεμάτη μιλφ με ελεύθερη φλογέρα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 δεύτερο Μπιάνκα μελαχρινή σοβιετική με νορμάλ πρόγραμμα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Νάταλι η ξανθιά γκίλφ με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Καρίνα σκουρόχρωμη ομορφούλα λατίνα με κατεβασμένα μούτρα :jerking: Νορμάλ πρόγραμμα. Είχε κ μία άλλη στο δωμάτιο

Περδίκα 1 Λούνα λατίνα με καλή διάθεση στο σαλόνι. Νορμάλ κ 69

Περδίκα 3 δεξί Σαμάνθα μελαχρινή με φολούφος:cheesy:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω κλειστό

Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Μιχαέλα μελαχρινή σκούρα λατίνα με πιασίματα κ κωλάρα. Χαμογελαστή στο σαλόνι με απλό πρόγραμμα

Εδώ έγινε η κατάθεση στη Μιχαέλα:zfuck::zfuck:

Είναι γλυκιά κοπέλα κ δεκτική μέσα με εναλλαγές στάσεων. Στα πλαίσια πάντατα του απλού προγράμματος...

Συνέχεια στη κριτική...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Ελένη ξανθιά μιλφ, με 10€ νορμάλ κ με 15€ ελεύθερη φλογέρα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17 Μαριάννα μελαχρινή κοντή λατίνα

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 2 λατίνες μια μελαχρινή κ μία ξανθιά με απλό πρόγραμμα στα 15€:jerking:Ονόματα αρνήθηκαν να πούνε:knuppel:

Street art Περδίκα
IMG_20250901_214932.jpg

genocidal-humanoid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Κριτικές
15
Like
549
Πόντοι
990
δεν έχω καταφέρει να την βρω απ' όταν γύρισε δεν ξέρω τι παίζει με τις βάρδιες της...
Εγω τον τελευταιο καιρο την εβρισκα στην 1η βαρδια,αλλα δεν βολευει. Ετσι και μεινει σταθερα στιν 2η θα γινω τακτικος

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Κολωνού 53 Καρίνα το μελαχρινό μπάζο με ελεύθερη φλογέρα. Η Νέλλη άρχισε πάλι τα στριμώγματα :tooth:

Κολωνού 48 δεξιά Σοφία μελαχρινή νεαρή χοντρούλα με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Περδίκα 3Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 2 λατίνες μια μελαχρινή κ μία ξανθιά με απλό πρόγραμμα στα 15€:jerking:Ονόματα αρνήθηκαν να πούνε:knuppel:
Το ίδιο μου έκανε και σε εμένα η κοντοκουρεμένη τσατσά και σε ερώτηση μου για τα ονόματα έλαβα την απάντηση ότι για να γαμησω ήρθα όχι για να ρωτάω ονόματα... Πολλά ψυχολογικά, δεν θα της πέτυχαν τα ψαλίδια που κάνει με την γκόμενα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom