Στο Φυλής 69β έχω να πάω πολλούς μήνες. Κάποιον άλλον θα είδες εκεί.
Εσύ τελικά ζήτησες από την Βίκυ και την Φωτεινή που εργαζόταν στο Διδυμου 27 να σε κατουρήσουν;
Δεν είπα ότι σε είδα, απλά κάτι μου λέει ότι την γουστάρειςΣτο Φυλής 69β έχω να πάω πολλούς μήνες. Κάποιον άλλον θα είδες εκεί.
Εσύ τελικά ζήτησες από την Βίκυ και την Φωτεινή που εργαζόταν στο Διδυμου 27 να σε κατουρήσουν;
Δεν είπα ότι σε είδα, απλά κάτι μου λέει ότι την γουστάρεις
Δεν της ζήτησα γιατί ήταν στο δωμάτιο
Αυτή που λες είχε πρώτο έρθει με Μάργκο, το ζυμαρακι Εμμυ και Μοίρα με το όνομα Εύα. Δούλευαν Λιοσίων 73 α και β και Φώκαιας 13 υπογα. Μετά πήρε μεταγραφή στο φυλής 66δ εάν δεν κάνω λάθος σαν Σάρα και τώρα όπως λες Σοφία στο Φιλιππίδου. Στην αρχή ήταν καλή και είχε στάνταρ πελάτες με τον εαυτό μου μέσα αλλά μετά φολεψε και με έχασε από πελάτη και όπως φαίνεται και τους άλλους... Τώρα έγινε γυρολόγος μπας και σταυρώσει πελάτηΆλλη μία που την βάφτισαν Σοφία και πλέον βρίσκεται στο Φιλιππίδου 11α είναι η Σάρα από Λιοσίων. Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι
Της Σοφίας σήμερα
Άλλη Σάρα λέμε. Εγώ λέω την λατίνα, την φίλη της ΛαρίσαΑυτή που λες είχε πρώτο έρθει με Μάργκο, το ζυμαρακι Εμμυ και Μοίρα με το όνομα Εύα. Δούλευαν Λιοσίων 73 α και β και Φώκαιας 13 υπογα. Μετά πήρε μεταγραφή στο φυλής 66δ εάν δεν κάνω λάθος σαν Σάρα και τώρα όπως λες Σοφία στο Φιλιππίδου. Στην αρχή ήταν καλή και είχε στάνταρ πελάτες με τον εαυτό μου μέσα αλλά μετά φολεψε και με έχασε από πελάτη και όπως φαίνεται και τους άλλους... Τώρα έγινε γυρολόγος μπας και σταυρώσει πελάτη
Οκ, συνέπεσαν τα ονόματα και με μπέρδεψες, δεν κρατάνε και αυτές ένα όνομα να ξέρουμε τι γίνεται. Αυτή που λέω εγώ είναι Ρωσίδα νταρνταναΆλλη Σάρα λέμε. Εγώ λέω την λατίνα, την φίλη της Λαρίσα
Αυτο ειναι ακομα χειροτερο. Εχεις δλδ τον καθε <<πουθενα>> μπαινει εδω μαζευει πληροφοριες και παει και γαμαει!οχι δεν είναι κλειδωμένη. Απλά είναι read-only.
Χρόνια μπαίνω, πριν φτιάξω λογαριασμό και χαζεύω όλο το forum που και που.
Ναι ρε τύπε, ήταν και χθες το βράδι στο 86 δεξιά. Ξανά μανα τα ίδια όπως κάθε Σάββατο βράδι με ατέλειωτους πιτσιρικάδες να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια αν και σε κάποια τρώνε πόρτα πλέον όπως στο Φώκαιας 25 όροφος όπου η ξανθιά τσατσά τους έδιωξε πριν καν ανέβουν την σκάλα.πιπάρα; η Κορίνα; σίγουρα την έλεγαν
έτσι;
Αυτός είναι τρελός! Και θέλει να μαύρισε το κορίτσι! Μην τον πιστεύετε! Μην το πιστεύετε!Να μην ξαναπατήσουμε δηλαδή
Τρεις περιπτώσεις παίζουν. Ή εννοείς το Φυλής 86α που είναι όροφος κ έχει καινούρια κοπέλα, ή το Φυλής 84β κ πάει η ξανθιά βυζαρού μιλφάρα Κορίνα, μιας κ έχουν κάποιες μετακομίσει από τα Φιλιππίδου 11. Τέλος, αν εννοείς το Φυλής 84α τότε είναι η κλασσική μελαχρινή Ρουμανοφολίτσα Κορίνα.Ναι ρε τύπε, ήταν και χθες το βράδι στο 86 δεξιά. Ξανά μανα τα ίδια όπως κάθε Σάββατο βράδι με ατέλειωτους πιτσιρικάδες να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια αν και σε κάποια τρώνε πόρτα πλέον όπως στο Φώκαιας 25 όροφος όπου η ξανθιά τσατσά τους έδιωξε πριν καν ανέβουν την σκάλα.
Μ αυτα που διαβαζουμε...το παρατησαμε...Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.
#Gxamos συνέχισε το επιμορφωτικό έργο...#Gxamos
Αφου τη βρισκουν κι 2 πλευρες..εμας μας περισσευειΑυτό το "θέλω να κάνω Χ με την Χ οπωσδήποτε" το καταλαβαίνω,
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν τις παίρνεις με τα ίδια και λιγότερα λεφτά στο Bill πχ. με την ησυχία σου, αντί 250 στην Νικόλ που τουλάχιστον τα μισά τα χάνει, δώστης 150-200 +20 να πάτε στο Bill, ένα 3ωρο, πριν πιάσει βάρδια ή αφού σχολάσει, ή δώσε και τα 250 αφού μπορείς για κάτι παραπάνω
Από την άλλη ΟΚ, μπορεί να την βρίσκεις με την καλτίλα του να τα κάνεις αυτά εκεί στην βρώμα του οίκου, περί ορέξεως...
Τώρα για τα Άκα, ελπίζω να μην κολλήσετε τίποτα όσοι κάνετε, αλλά την Λαρίσα που είναι και πιτσιρίκι και θα πιάνει με την μία, την βλέπω να σου σκάει με τον απόγονο έτοιμο γιατί σιγά που δίνουν λεφτά για plan b αυτές
Ο καθένας ζυγίζει τα πράγματα και παίρνει τα ρίσκα του, όποιος ασχολείται με το άθλημα καταλαβαίνει πώς όλα γίνονται για το χρήμα.
Τώρα το τι γούστα έχει ο καθένας ποιος ο λόγος να το κρίνεις, εφόσον συμφωνούν οι 2 πλευρές ... ο καθένας/καθεμία βάζει κάπου τα όρια του/της και δεν είναι απαραίτητα τα ίδια...
Αν ισχυουν τα γραφομενα δυστυχως ετσι ειναι...ξεπουλημα ολικης για το money..κριμα που μερικες τις λυπομουν κιολας..κατι ομορφουλες ειδικα..ελεγα ποιος ξερει τιποτα ορφανες θα ναι..θα χουν χασει τιποτα γονεις κλπ απο πολεμους σε ουκρανιες κ γιουγκοσλαβιες..θα χουν και κανα μωρακι που πειναει..και βγαινουν στη σεξεργασια ελλειψει αλλων προσοντων για να ζησουν...αμ δε...Ζυμαρακι η χοντρη;
Τι πιατσα να χαλασει ρε τυπε; Ξερεις κανεναν να πληρωσει εξτρα για να γαμησει με την πατουσα του το μουνι; χαχα
Ο καθενας με τις ανωμαλιες του, αλλα αυτο ειναι περιπτωση και οχι κατι που γινεται συχνα, και στην τελικη τα σκαει για να κανει την φαντασιωση του..
Εμενα περισσοτερο εντυπωση μου κανουν οι πουτανες που μπροστα στο χρημα δεν υπολογιζουν τιποτα!
Χαμενα κορμια!
Πιτσιρίκα δεν τη λες. 30 είναι (κατά δήλωσή της), Ρουμάνα και μαμά...Στο Φωκαιας 19 ειδα μια Λατινα Κάρλα, ψηλη αδυνατη πιτσιρικά, ωραίο κορμι και όμορφη. Ξέρει κανείς;
τι λέει η Κορίνα από Εμφάνιση?Πέρασα και από το.ιασωνος 43 ειχε μια Κορίνα με κωλο και τσιμπούκι χωρίς Καποτά και μια άλλη αλλά δεν συγκράτησα όνομα έφυγα διότι δεν ήταν του γούστου μου