Κάποιες απ αυτές είναι με τη συγκατάθεση των κοριτσιών..Λογικό, απλά μου έκανε εντύπωση η συνεισφορά του φίλου παραπάνω που έχει βγάλει αρκετές από ότι φαίνεται.
Φαίνεται εξάλλου..
Τελευταία τροποποίηση:
Κάποιες απ αυτές είναι με τη συγκατάθεση των κοριτσιών..Λογικό, απλά μου έκανε εντύπωση η συνεισφορά του φίλου παραπάνω που έχει βγάλει αρκετές από ότι φαίνεται.
Πλένονται μετά οι κοπέλες πολύ καλά!!Αυτά να τα βλέπουν οι ρομαντικοί του σάιτ που θέλουν γλωσσόφιλα και γλυφομούνια χαχα
Αν συνεχισεις να ανεβαζεις φωτο θα πεσει η κινηση στα σπιτια χαχα θα μεινουν μονο οι ανυποψιαστοι πακο-επενδυτες και τα μπαρμπαδιαΠλένονται μετά οι κοπέλες πολύ καλά!!
Δεν πειράζει να ξέρουμε τι γίνεταιΑν συνεχισεις να ανεβαζεις φωτο θα πεσει η κινηση στα σπιτια χαχα θα μεινουν μονο οι ανυποψιαστοι πακο-επενδυτες και τα μπαρμπαδια
Αν και βάζει μόνο γύφτισσες που προφανώς γουστάρουν βρώμικο σαντουιτσ καντινας χαχαΔεν πειράζει να ξέρουμε τι γίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα βγάζει περισσότερο νόημα ο όρος μπουρδέλο
Αν ξεκινήσω και γράφω όλες αυτές που έχω πάρει και όσα έχω κάνει μαζί τους θα γράφω 3 χρόνια συνέχεια...
Αυτά είναι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα.
Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.Αν ξεκινήσω και γράφω όλες αυτές που έχω πάρει και όσα έχω κάνει μαζί τους θα γράφω 3 χρόνια συνέχεια
Διάβασε λίγες σελίδες πίσω και σίγουρα θα βρεις, π.χ. Ιάσωνος στην αρχή.Καλησπέρα συναγωνιστές, μεσημεριανή βάρδια Μεταξουργείο μιλφογκιλφ του 10ρικου για ένα γρήγορο μετά την δουλειά υπάρχει ; Χρειάζομαι τα φώτα σας για να πάω σπίτι χαλαρός μετά την ένταση της δουλειάς.
δώσε της και χίλια και κάνε ότι θες, γάμα οποία θες και ποσταρε ότι θες, εγώ θα σου πω πως Πετροκωστοπουλοι σαν εσένα θεωρώ πως χαλάνε την πιάτσα, πέρα ότι μας διαβάζουν κάμποσοι από αυτούς όλους
Είναι καλό γιατί θα πέσουν και οι τιμές!!Αν συνεχισεις να ανεβαζεις φωτο θα πεσει η κινηση στα σπιτια χαχα θα μεινουν μονο οι ανυποψιαστοι πακο-επενδυτες και τα μπαρμπαδια
Συνέχισε μη σταματάς, μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί δε συχνάζω σε τέτοια στέκια, αλλά όταν ακούω για "γλωσσόφιλα", "γλυφομούνια", "γλυφοκώλια", "ήπια τα υγρά της" και ένα σωρό αηδιαστικά... δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι εκεί που γλύφουν κάποιος άλλος μπορεί να έχυσε πριν 2 λεπτά? Και μπάνιο να κάνει η άλλη στο ενδιάμεσο δε σιχένεστε ρε μλκς ή απλά δε σας περνάει απ' το μυαλό?
Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.
#Gxamos συνέχισε το επιμορφωτικό έργο...#Gxamos
Δεν χαλαει την πιατσα απαραιτητα , πρεπει να βλεπουμε και την αλλη πλευρα. Οι λατινες κοπελες μενουν 3 μηνες κατα μ.ο. και πολλες απο αυτες δεν επιστρεφουν. Καινουργιες θα ερθουν και αυτος ο κυκλος συνεχιζει. Ομως σε περιπτωση που οι κοπελες που εφυγαν σκεφτονται οτι μπορουσαν να κανουν μια καλη μπαζια οταν τα σκανε οι καλοι πελατες τοτε αυτο ειναι επιχειρημα για να ξανα ερθουν εδω. Αποψη μου, δεκτο και το επιχειρημα απ την αλλη πλευρα.δώσε της και χίλια και κάνε ότι θες, γάμα οποία θες και ποσταρε ότι θες, εγώ θα σου πω πως Πετροκωστοπουλοι σαν εσένα θεωρώ πως χαλάνε την πιάτσα, πέρα ότι μας διαβάζουν κάμποσοι από αυτούς όλους.
Μάλλον δε το έπιασες φίλε μου. Το μήνυμά μου πήγαινε περισσότερο σε αυτούς που έπεσαν απ τα σύννεφα με αυτά που είδαν. Φυσικά κι ο καθενας έχει τα γούστα του, είναι απόλυτα σεβαστό και καθόλου κατακριτέο...Τώρα το τι γούστα έχει ο καθένας ποιος ο λόγος να το κρίνεις, εφόσον συμφωνούν οι 2 πλευρές
Mεγαλου Αλεξάνδρου 21ασε ποιο μαγαζι δουλευουν τα κοριτσια και σε ποια βαρδια?