Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1467 άτομα (23 μέλη και 1444 επισκέπτες)

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.333
Πόντοι
441
Λογικό, απλά μου έκανε εντύπωση η συνεισφορά του φίλου παραπάνω που έχει βγάλει αρκετές από ότι φαίνεται.
Κάποιες απ αυτές είναι με τη συγκατάθεση των κοριτσιών..
Φαίνεται εξάλλου..

Τελευταία τροποποίηση:

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
9
Like
1.233
Πόντοι
361
Μαγκες πάω φυλής που και που συνήθως για καμιά παρτούζα με δυο γυναίκες αν παιζει τιποτα καλο, ευτυχώς γαμαω κατι τις από κανονικές κοπέλες ,

Με αυτα που διαβαζω νομίζω δεν θα ξανά πατήσω το" πόδι " μου εχω κολλήσει 2 φορές ουρεοπλασμα τώρα καταλαβαίνω οτι απλά ήμουν τυχερός μαλακα τι είναι αυτά εχω ξενερώσει τέρμα παω να κανω γαργαρες με χλωρίνη

Συνημμένα

• FB_IMG_1756846299311.jpg
    FB_IMG_1756846299311.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.330
Πόντοι
4.921

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Πλένονται μετά οι κοπέλες πολύ καλά!!
Αν συνεχισεις να ανεβαζεις φωτο θα πεσει η κινηση στα σπιτια χαχα θα μεινουν μονο οι ανυποψιαστοι πακο-επενδυτες και τα μπαρμπαδια

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
9
Like
1.233
Πόντοι
361
Αν συνεχισεις να ανεβαζεις φωτο θα πεσει η κινηση στα σπιτια χαχα θα μεινουν μονο οι ανυποψιαστοι πακο-επενδυτες και τα μπαρμπαδια
Δεν πειράζει να ξέρουμε τι γίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα βγάζει περισσότερο νόημα ο όρος μπουρδέλο

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Δεν πειράζει να ξέρουμε τι γίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα βγάζει περισσότερο νόημα ο όρος μπουρδέλο
Αν και βάζει μόνο γύφτισσες που προφανώς γουστάρουν βρώμικο σαντουιτσ καντινας χαχα

Tsouk1

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Αυγ 2024
Κριτικές
10
Like
1.328
Πόντοι
1.010
Αν ξεκινήσω και γράφω όλες αυτές που έχω πάρει και όσα έχω κάνει μαζί τους θα γράφω 3 χρόνια συνέχεια...

Αυτά είναι ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα.

Συνέχισε μη σταματάς, μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί δε συχνάζω σε τέτοια στέκια, αλλά όταν ακούω για "γλωσσόφιλα", "γλυφομούνια", "γλυφοκώλια", "ήπια τα υγρά της" και ένα σωρό αηδιαστικά... δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι εκεί που γλύφουν κάποιος άλλος μπορεί να έχυσε πριν 2 λεπτά? Και μπάνιο να κάνει η άλλη στο ενδιάμεσο δε σιχένεστε ρε μλκς ή απλά δε σας περνάει απ' το μυαλό?

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.333
Πόντοι
441
.

Τελευταία τροποποίηση:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.333
Πόντοι
441
Αν ξεκινήσω και γράφω όλες αυτές που έχω πάρει και όσα έχω κάνει μαζί τους θα γράφω 3 χρόνια συνέχεια
Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.
#Gxamos συνέχισε το επιμορφωτικό έργο...#Gxamos

VAKON

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, μεσημεριανή βάρδια Μεταξουργείο μιλφογκιλφ του 10ρικου για ένα γρήγορο μετά την δουλειά υπάρχει ; Χρειάζομαι τα φώτα σας για να πάω σπίτι χαλαρός μετά την ένταση της δουλειάς.

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.592
Πόντοι
26.435
καλά οκ, δε θα πω με τις μισές, θα πω πως με το 1/3 απ' αυτές έχω πάει ακαποτα τουλάχιστον μία φορά, αν και τώρα στο Μετάξι σχεδόν δεν ξέρω τίποτα και καμιά. Αυτό που με θυμώνει, οκ προφανώς κουμάντο στην τσέπη του ο καθένας κάνει μόνος του, αλλά άμα πάει ο άλλος και στην πουτανα του 10άρικου δίνει έξτρα από +20, βασικά το κόβω από +50 πάει γαμηθηκε ο κόσμος και η πιάτσα!

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.940
Πόντοι
17.595
Καλησπέρα συναγωνιστές, μεσημεριανή βάρδια Μεταξουργείο μιλφογκιλφ του 10ρικου για ένα γρήγορο μετά την δουλειά υπάρχει ; Χρειάζομαι τα φώτα σας για να πάω σπίτι χαλαρός μετά την ένταση της δουλειάς.
Διάβασε λίγες σελίδες πίσω και σίγουρα θα βρεις, π.χ. Ιάσωνος στην αρχή.
Μην ρωτάτε πράγματα που έχουν ειπωθεί λίγο πριν.

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.330
Πόντοι
4.921
δώσε της και χίλια και κάνε ότι θες, γάμα οποία θες και ποσταρε ότι θες, εγώ θα σου πω πως Πετροκωστοπουλοι σαν εσένα θεωρώ πως χαλάνε την πιάτσα, πέρα ότι μας διαβάζουν κάμποσοι από αυτούς όλους

Είναι καλό γιατί θα πέσουν και οι τιμές!!:grin::D:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
904
Πόντοι
86
Η μαύρη η Μπιουτι αξίζει μεσα;

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Αυτό το "θέλω να κάνω Χ με την Χ οπωσδήποτε" το καταλαβαίνω,
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν τις παίρνεις με τα ίδια και λιγότερα λεφτά στο Bill πχ. με την ησυχία σου, αντί 250 στην Νικόλ που τουλάχιστον τα μισά τα χάνει, δώστης 150-200 +20 να πάτε στο Bill, ένα 3ωρο, πριν πιάσει βάρδια ή αφού σχολάσει, ή δώσε και τα 250 αφού μπορείς για κάτι παραπάνω :cheesy:
Από την άλλη ΟΚ, μπορεί να την βρίσκεις με την καλτίλα του να τα κάνεις αυτά εκεί στην βρώμα του οίκου, περί ορέξεως...
Τώρα για τα Άκα, ελπίζω να μην κολλήσετε τίποτα όσοι κάνετε, αλλά την Λαρίσα που είναι και πιτσιρίκι και θα πιάνει με την μία, την βλέπω να σου σκάει με τον απόγονο έτοιμο γιατί σιγά που δίνουν λεφτά για plan b αυτές :cheesy:

Συνέχισε μη σταματάς, μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει γιατί δε συχνάζω σε τέτοια στέκια, αλλά όταν ακούω για "γλωσσόφιλα", "γλυφομούνια", "γλυφοκώλια", "ήπια τα υγρά της" και ένα σωρό αηδιαστικά... δηλαδή δεν καταλαβαίνουν ότι εκεί που γλύφουν κάποιος άλλος μπορεί να έχυσε πριν 2 λεπτά? Και μπάνιο να κάνει η άλλη στο ενδιάμεσο δε σιχένεστε ρε μλκς ή απλά δε σας περνάει απ' το μυαλό?
Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.
#Gxamos συνέχισε το επιμορφωτικό έργο...#Gxamos

Ο καθένας ζυγίζει τα πράγματα και παίρνει τα ρίσκα του, όποιος ασχολείται με το άθλημα καταλαβαίνει πώς όλα γίνονται για το χρήμα.
Τώρα το τι γούστα έχει ο καθένας ποιος ο λόγος να το κρίνεις, εφόσον συμφωνούν οι 2 πλευρές ... ο καθένας/καθεμία βάζει κάπου τα όρια του/της και δεν είναι απαραίτητα τα ίδια...

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
565
Πόντοι
20
δώσε της και χίλια και κάνε ότι θες, γάμα οποία θες και ποσταρε ότι θες, εγώ θα σου πω πως Πετροκωστοπουλοι σαν εσένα θεωρώ πως χαλάνε την πιάτσα, πέρα ότι μας διαβάζουν κάμποσοι από αυτούς όλους.
Δεν χαλαει την πιατσα απαραιτητα , πρεπει να βλεπουμε και την αλλη πλευρα. Οι λατινες κοπελες μενουν 3 μηνες κατα μ.ο. και πολλες απο αυτες δεν επιστρεφουν. Καινουργιες θα ερθουν και αυτος ο κυκλος συνεχιζει. Ομως σε περιπτωση που οι κοπελες που εφυγαν σκεφτονται οτι μπορουσαν να κανουν μια καλη μπαζια οταν τα σκανε οι καλοι πελατες τοτε αυτο ειναι επιχειρημα για να ξανα ερθουν εδω. Αποψη μου, δεκτο και το επιχειρημα απ την αλλη πλευρα.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
2.333
Πόντοι
441
Τώρα το τι γούστα έχει ο καθένας ποιος ο λόγος να το κρίνεις, εφόσον συμφωνούν οι 2 πλευρές
Μάλλον δε το έπιασες φίλε μου. Το μήνυμά μου πήγαινε περισσότερο σε αυτούς που έπεσαν απ τα σύννεφα με αυτά που είδαν. Φυσικά κι ο καθενας έχει τα γούστα του, είναι απόλυτα σεβαστό και καθόλου κατακριτέο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom