ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.576
- Πόντοι
- 8.376
Πιτσιρίκα δεν τη λες. 30 είναι (κατά δήλωσή της), Ρουμάνα και μαμά...Στο Φωκαιας 19 ειδα μια Λατινα Κάρλα, ψηλη αδυνατη πιτσιρικά, ωραίο κορμι και όμορφη. Ξέρει κανείς;
τι λέει η Κορίνα από Εμφάνιση?Πέρασα και από το.ιασωνος 43 ειχε μια Κορίνα με κωλο και τσιμπούκι χωρίς Καποτά και μια άλλη αλλά δεν συγκράτησα όνομα έφυγα διότι δεν ήταν του γούστου μου
Ναι βασικά σου έκοψε τον αέρα μη τυχόν ήθελες τίποτα παραπάνω.Πριν από τον εμβολιασμό της που ήταν θερμή και ωραία γυναίκα ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης της.
Τελευταία έχει γίνει ιδιαίτερα ψυχρή μαζί μου κι έχω πάψει να την επισκέπτομαι.
καστανοξανθη παχουλη μίλφτι λέει η Κορίνα από Εμφάνιση?
Ναι βασικά σου έκοψε τον αέρα μη τυχόν ήθελες τίποτα παραπάνω.
Εχθές πρωί στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ήταν ένα γυφτάκι με το όνομα Ναταλία, καμμιά σχέση με Ναταλίτσα.Επιστροφη απο την απογευματινη τσαρκα στο μεταξουργειο κατα τις 18:15
Εξω απο το Ιασωνος 27 ηταν η τσατσα της Ναταλιτσας η Μαρια η οποια μου ειπε οτι η Ναταλιτσα πλεον τα πρωινα θα ειναι και στο ΜΑ 23 στο πρωην καφενειο και τα απογευματα κανονικα στο ιασωνος 27 μεχρι βραδυ 23:00 περιπου....δεν μου διευκρινησε ουτε ρωτησα εαν εκει θα παιρνει 15 αντι για 10 ευρω...Εαν παει καποιος το μεσημερι ας γραψει....
Κατεληξα στο Περδικας 1 οπου ηταν 2 Κολομβιανες η Χουλιανα και η Λουνα...διαλεξα το στανταρακι μου την Χουλιανα αλλα ο Σαρουμαν μαλλον καταλαβε λαθος οτι ειπα Λουνα και μου εστειλε αυτην...αρχικα ηθελα να την διωξω...το ξανασκεφτηκα και τελικα πηγα με αυτην μιας και δεν την ειχα ξαναδοκιμασει χαχαχαχα...... ανεβαινει και κριτικη....Πλακα πλακα εχει τυχει ποτε σε κανεναν εδω μεσα να εχει παει σε οικο με 2-3 κοπελες και να του μπαινει στο δωματιο αλλη κοπελα απο αυτην που ειχε "παραγγειλει"?????
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
και εμφανή σημάδια στην πλάτη από βεντούζες(?)
και Ραφαέλα πιο πετίτ με καλό κωλαράκι.. 
και συνέχεια για τελείωμα πισωκολλητό 
με δυνατά χαστούκια στη σοκολατένια κωλάρα της! 

Σχετικά καινούρια, την έχω δει 2-3 φορές...Φυλής 66Α καινουρια κοπέλα, λατινα ψιλή νταρντανα η Ιζαμπελα

H Αννα στο φωκαιας 19 ειναι η μελαχρινη ρωσιδουλα απο την πρωτη βαρδια ?Μίνι ενημέρωση κατά τις εφτα
Φωκαιας 9 η Στέλλα
Φωκαιας 13 ισογειο Αλισα, Μόνικα
Φωκαιας 19 Άννα, Λίζα
Φωκαιας 7 υπογειο, 17αρια, 25αρια και 27 υπογειο κλειστα
Φιλιππιδου ισογειο Καρολίνα, Ιζαμπελα
Φυλής 61 η λατινα Φραντσέσκα
Φυλης 66Δ η λατινα Αμάντα
Φυλής 66Α καινουρια κοπέλα, λατινα ψιλή νταρντανα η Ιζαμπελα
Φυλής 86Α μια ξανθιά σοβιετική με κοντο μαλλί, αδιάφορη με ελ.στοματικο
Διδύμου 20 η Αλιονα
Λιοσίων 73 ισογειο δυο λατινες, Μισέλ μαυριδερή κανονικό σώμα και Παολα κοντουλα μαυριδερή μινιόν
Λιοσίων 73 οροφος η λατινα Ελλη
Και στο Βέργας 7 κάτι 15χρονα έψαχναν την influencer και η τσατσά τους είπε μετά τις 10.
Αυτά...
ΝαιH Αννα στο φωκαιας 19 ειναι η μελαχρινη ρωσιδουλα απο την πρωτη βαρδια ?

Νορμάλ πρόγραμμα. Είχε κ μία άλλη στο δωμάτιο 

Ονόματα αρνήθηκαν να πούνε
Εγω τον τελευταιο καιρο την εβρισκα στην 1η βαρδια,αλλα δεν βολευει. Ετσι και μεινει σταθερα στιν 2η θα γινω τακτικοςδεν έχω καταφέρει να την βρω απ' όταν γύρισε δεν ξέρω τι παίζει με τις βάρδιες της...