Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (22 μέλη και 184 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Στο Φυλής 69β έχω να πάω πολλούς μήνες. Κάποιον άλλον θα είδες εκεί.

Εσύ τελικά ζήτησες από την Βίκυ και την Φωτεινή που εργαζόταν στο Διδυμου 27 να σε κατουρήσουν;
Δεν είπα ότι σε είδα, απλά κάτι μου λέει ότι την γουστάρεις

Δεν της ζήτησα γιατί ήταν στο δωμάτιο

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Δεν είπα ότι σε είδα, απλά κάτι μου λέει ότι την γουστάρεις

Δεν της ζήτησα γιατί ήταν στο δωμάτιο

Πριν από τον εμβολιασμό της που ήταν θερμή και ωραία γυναίκα ήμουν σχετικά τακτικός πελάτης της.

Τελευταία έχει γίνει ιδιαίτερα ψυχρή μαζί μου κι έχω πάψει να την επισκέπτομαι.

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Άλλη μία που την βάφτισαν Σοφία και πλέον βρίσκεται στο Φιλιππίδου 11α είναι η Σάρα από Λιοσίων. Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι

Της Σοφίας σήμερα
Αυτή που λες είχε πρώτο έρθει με Μάργκο, το ζυμαρακι Εμμυ και Μοίρα με το όνομα Εύα. Δούλευαν Λιοσίων 73 α και β και Φώκαιας 13 υπογα. Μετά πήρε μεταγραφή στο φυλής 66δ εάν δεν κάνω λάθος σαν Σάρα και τώρα όπως λες Σοφία στο Φιλιππίδου. Στην αρχή ήταν καλή και είχε στάνταρ πελάτες με τον εαυτό μου μέσα αλλά μετά φολεψε και με έχασε από πελάτη και όπως φαίνεται και τους άλλους... Τώρα έγινε γυρολόγος μπας και σταυρώσει πελάτη

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Αυτή που λες είχε πρώτο έρθει με Μάργκο, το ζυμαρακι Εμμυ και Μοίρα με το όνομα Εύα. Δούλευαν Λιοσίων 73 α και β και Φώκαιας 13 υπογα. Μετά πήρε μεταγραφή στο φυλής 66δ εάν δεν κάνω λάθος σαν Σάρα και τώρα όπως λες Σοφία στο Φιλιππίδου. Στην αρχή ήταν καλή και είχε στάνταρ πελάτες με τον εαυτό μου μέσα αλλά μετά φολεψε και με έχασε από πελάτη και όπως φαίνεται και τους άλλους... Τώρα έγινε γυρολόγος μπας και σταυρώσει πελάτη
Άλλη Σάρα λέμε. Εγώ λέω την λατίνα, την φίλη της Λαρίσα

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Άλλη Σάρα λέμε. Εγώ λέω την λατίνα, την φίλη της Λαρίσα
Οκ, συνέπεσαν τα ονόματα και με μπέρδεψες, δεν κρατάνε και αυτές ένα όνομα να ξέρουμε τι γίνεται. Αυτή που λέω εγώ είναι Ρωσίδα νταρντανα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.141
Πόντοι
1.056
οχι δεν είναι κλειδωμένη. Απλά είναι read-only.
Χρόνια μπαίνω, πριν φτιάξω λογαριασμό και χαζεύω όλο το forum που και που.
Αυτο ειναι ακομα χειροτερο. Εχεις δλδ τον καθε <<πουθενα>> μπαινει εδω μαζευει πληροφοριες και παει και γαμαει!

Και εχεις τους πορνορεπορτερς τα μελη που κανουν τοσο κοπο για να δωσουν πληροφοριες..

Moderators ακουτε?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.141
Πόντοι
1.056
Χτες το πρωι που εκανα μια μικρη βολτα δεν βρηκα κατι αξιολογο και δεν γαμησα καμια..

Στο μαραθωνος γωνια ηταν μια αδιαφορη, στο Λεωνιδου πηγα για το <<γκανιαν>> την αφρικανη αλλα δουλευει απογευμα, ειχε κατι χοντρες, και ειπα να παω και για μιχαελα αν και ηξερα οτι φευγει μπας και της κανω αποχαιρετιστήριο γαμησι.., (μπορει και να πεταγε σε αλλες πολιτειες οταν την εψαχνα χαχα)

Αχ μικαελα τι κωλαρα αφρατη ηταν αυτη που εχεις..:smitten:

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.442
Πόντοι
35.948

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
πιπάρα; η Κορίνα; σίγουρα την έλεγαν
έτσι;
Ναι ρε τύπε, ήταν και χθες το βράδι στο 86 δεξιά. Ξανά μανα τα ίδια όπως κάθε Σάββατο βράδι με ατέλειωτους πιτσιρικάδες να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια αν και σε κάποια τρώνε πόρτα πλέον όπως στο Φώκαιας 25 όροφος όπου η ξανθιά τσατσά τους έδιωξε πριν καν ανέβουν την σκάλα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.442
Πόντοι
35.948
Ναι ρε τύπε, ήταν και χθες το βράδι στο 86 δεξιά. Ξανά μανα τα ίδια όπως κάθε Σάββατο βράδι με ατέλειωτους πιτσιρικάδες να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια αν και σε κάποια τρώνε πόρτα πλέον όπως στο Φώκαιας 25 όροφος όπου η ξανθιά τσατσά τους έδιωξε πριν καν ανέβουν την σκάλα.
Τρεις περιπτώσεις παίζουν. Ή εννοείς το Φυλής 86α που είναι όροφος κ έχει καινούρια κοπέλα, ή το Φυλής 84β κ πάει η ξανθιά βυζαρού μιλφάρα Κορίνα, μιας κ έχουν κάποιες μετακομίσει από τα Φιλιππίδου 11. Τέλος, αν εννοείς το Φυλής 84α τότε είναι η κλασσική μελαχρινή Ρουμανοφολίτσα Κορίνα.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Με αυτά που ανεβάζεις αποδεικνύεται ότι ΟΛΕΣ τα κάνουν ολα για το χρήμα. Μαλλον οι περισσότεροι νομίζανε ότι επειδή ανακοινώνουν νορμαλ πρόγραμμα στο σαλόνι, έχουν ηθικα ορια και είναι τίποτα σοβαρές. Αν ξέρατε τι κάνει η καθε μία απ αυτές με τον κάθε γύφτο, Πακιστανο, αλβανοταλιμπάν πριν μπει στο δωμάτιο μαζί σας, μαλλον θα παραταγατε το σπορ.
#Gxamos συνέχισε το επιμορφωτικό έργο...#Gxamos
Μ αυτα που διαβαζουμε...το παρατησαμε...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.442
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Φωκαίας 7 υπόγειο κλειστό

Φωκαίας 7 ισόγειο Στέλλα με φουλ

Φωκαίας 9 Κατερίνα με φουλ

Φυλής 72 ισόγειο και υπόγειο κλειστά

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ

Φωκαίας 13 υπόγειο κλειστό

Φωκαίας 17 ισόγειο Αλεξάνδρα μελαχρινή ex-Αγγέλα από Δ22. Πολύ αγενής και ειρωνική στο σαλόνι :thefinge:

Φωκαίας 17 όροφος Ρίτα ξανθιά μιλφ+ με ελεύθερη φλογέρα κ Αλεξάνδρα η ξανθιά προμίλφ με νορμάλ πρόγραμμα

Πήρα ξανά την Αλεξάνδρα:fuck2:και έμεινα ευχαριστημένος

Φωκαίας 19 Λίζα με νορμάλ

Φωκαίας 25 όροφος κλειστό

Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27 υπόγειο κλειστό

Φωκαίας 27 σκαλάκια Κατερίνα Πολωνέζα με φουλ κ Εμμανουέλα με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 27 όροφος 2 λατίνες Τίφανυ αδυνατούλα με απλό κ Στέφανι λατίνα του σωρού με νορμάλ κ 69

Street art
02-1 DSC_0440.JPG

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.729
Πόντοι
2.916
Αυτό το "θέλω να κάνω Χ με την Χ οπωσδήποτε" το καταλαβαίνω,
αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν τις παίρνεις με τα ίδια και λιγότερα λεφτά στο Bill πχ. με την ησυχία σου, αντί 250 στην Νικόλ που τουλάχιστον τα μισά τα χάνει, δώστης 150-200 +20 να πάτε στο Bill, ένα 3ωρο, πριν πιάσει βάρδια ή αφού σχολάσει, ή δώσε και τα 250 αφού μπορείς για κάτι παραπάνω :cheesy:
Από την άλλη ΟΚ, μπορεί να την βρίσκεις με την καλτίλα του να τα κάνεις αυτά εκεί στην βρώμα του οίκου, περί ορέξεως...
Τώρα για τα Άκα, ελπίζω να μην κολλήσετε τίποτα όσοι κάνετε, αλλά την Λαρίσα που είναι και πιτσιρίκι και θα πιάνει με την μία, την βλέπω να σου σκάει με τον απόγονο έτοιμο γιατί σιγά που δίνουν λεφτά για plan b αυτές :cheesy:

Ο καθένας ζυγίζει τα πράγματα και παίρνει τα ρίσκα του, όποιος ασχολείται με το άθλημα καταλαβαίνει πώς όλα γίνονται για το χρήμα.
Τώρα το τι γούστα έχει ο καθένας ποιος ο λόγος να το κρίνεις, εφόσον συμφωνούν οι 2 πλευρές ... ο καθένας/καθεμία βάζει κάπου τα όρια του/της και δεν είναι απαραίτητα τα ίδια...
Αφου τη βρισκουν κι 2 πλευρες..εμας μας περισσευει
Ζυμαρακι η χοντρη;

Τι πιατσα να χαλασει ρε τυπε; Ξερεις κανεναν να πληρωσει εξτρα για να γαμησει με την πατουσα του το μουνι; χαχα

Ο καθενας με τις ανωμαλιες του, αλλα αυτο ειναι περιπτωση και οχι κατι που γινεται συχνα, και στην τελικη τα σκαει για να κανει την φαντασιωση του..

Εμενα περισσοτερο εντυπωση μου κανουν οι πουτανες που μπροστα στο χρημα δεν υπολογιζουν τιποτα!

Χαμενα κορμια!
Αν ισχυουν τα γραφομενα δυστυχως ετσι ειναι...ξεπουλημα ολικης για το money..κριμα που μερικες τις λυπομουν κιολας..κατι ομορφουλες ειδικα..ελεγα ποιος ξερει τιποτα ορφανες θα ναι..θα χουν χασει τιποτα γονεις κλπ απο πολεμους σε ουκρανιες κ γιουγκοσλαβιες..θα χουν και κανα μωρακι που πειναει..και βγαινουν στη σεξεργασια ελλειψει αλλων προσοντων για να ζησουν...αμ δε...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
Facebook_creation_FE09FD06-2949-494B-82F1-CF607383F50A.jpeg
σημερα ξανά πήγα μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στο κάτω φωτό από το δωμάτιο είχε την Λούσι Λουτσίαννα σήμερα βιαζομουνα και ήθελα μια γρήγορη καλή πίπα να χύσω ώστε να πάω με φουλ όρεξη και καλή διάθεση στην δουλειά

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
Πέρασα και από το.ιασωνος 43 ειχε μια Κορίνα με κωλο και τσιμπούκι χωρίς Καποτά και μια άλλη αλλά δεν συγκράτησα όνομα έφυγα διότι δεν ήταν του γούστου μου

Stavroghin

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
975
Πόντοι
81
Στο Φωκαιας 19 ειδα μια Λατινα Κάρλα, ψηλη αδυνατη πιτσιρικά, ωραίο κορμι και όμορφη. Ξέρει κανείς;
Πιτσιρίκα δεν τη λες. 30 είναι (κατά δήλωσή της), Ρουμάνα και μαμά...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom