Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (19 μέλη και 207 επισκέπτες)

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
94
Πόντοι
0
Μια φορά που είχα πάρει αυτό το ψηλάγγουρο μου φάνηκε ξεπέτα. Προτιμώ την Άννα που είναι πιπίνι με αψεγάδιαστο σώμα και στενότερο μουνάκι
Ψηλαγγουρο δεν το λες είναι το πιο τίμιο ακομπλεξαριστο θηλυκό που έχει φέρει η Φωκαίας τον τελευταίο χρόνο και πεντακάθαρη,τώρα αν έκανε και κ
λίγο πιο πλούσιο πρόγραμμα θα ήταν η κορυφή της πιάτσας

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.860
Πόντοι
6.030
Παιδες την προηγούμενη βδομάδα Τρίτη βάρδια στο Φωκαιας 27 πάνω το γωνιακό με Αχαρνών τιμήθηκε για τσιμπούκι μια Κολομβιανή Στέφανι . Πολύ γλυκό κοριτσάκι με 1,5-2 βυζάκι , μου έκανε πίπα και με κοιταγε. Την έβαλα να καθίσει πάνω μου και έπιανα το στήθος της και τελείωσα χεράτος. Της είπα ότι θα την ξαναμπώ μαζί της για full experience γιατί αξίζει. Στην ίδια βάρδια ήταν και μια Λούνα κοντή αδύνατη δεν άξιζε. Το κρεββάτι δυστυχώς ψιλό βρώμικο και η τσατσά γουρούνα χοντρή φώναζε στον προηγούμενο συναγωνιστή που άργησε λίγο ενώ το κορίτσι καθόταν να τελειώσει μαζί του.

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
21
Αν αναφέρεσαι στη Λιλυ είναι η πρώην Βίβιαν από Μαραθώνος 59 και για λίγο Βέργας 7 ,πάντα απλό πρόγραμμα ανακοίνωναν γι αυτήν,μέσα ίσως έκανε ελεύθερο στοματικό όπως κάνουν πολλές παρόλο που ανακοινώνεται απλό,αν αναφέρεσαι στη Λίνα που κ αυτή δούλεψε πριν Μαραθώνος 59 γι αυτήν ανακοινωνοταν ελεύθερο στοματικό και μετά το έκοψε.
Όχι για τη Λίλλη αναφέρομαι με ασιατικά χαρακτηριστικά περίπου απλά είδα ότι είχε κίνηση και αναρωτιωμουνα αν κάνει έξτρα τες ΠΑ θα δοκιμάσω να δω ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια
Να είμαστε καλα

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Ρε μύστες αυτή η Καρινα Κολωνου 53 δεν είχε εμφανιστεί και Περδικα με το ίδιο όνομα ; ακόμα την θυμάμαι να τρέχει από το δωμάτιο φωνάζοντας δεν είμαι animal επειδή πήγα να της πιάσω τον βυζί στην πίπα. Τώρα φουλ κόσμο και γυφτορουμανικα στο φουλ ούτε για αστείο. Ιάσονος 37 κλειστό.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.429
Πόντοι
446
Ρε μύστες αυτή η Καρινα Κολωνου 53 δεν είχε εμφανιστεί και Περδικα με το ίδιο όνομα ; ακόμα την θυμάμαι να τρέχει από το δωμάτιο φωνάζοντας δεν είμαι animal επειδή πήγα να της πιάσω τον βυζί στην πίπα. Τώρα φουλ κόσμο και γυφτορουμανικα στο φουλ ούτε για αστείο. Ιάσονος 37 κλειστό.
Μήπως ανοίγει το 37 μετα τις 12, για γαμησι του μεσονυκτιου?

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
394
Πόντοι
316
Φυλής 61
Χθες μεσημέρι
Άντζελα με ρωγα κάγκελο
Όσο περίμενα σαλόνι να την δω, ακούγονταν δυνατά κωλοσκαμπιλα από συναγωνιστή στο δωμάτιο. Ψηλή μελαχρινή αδύνατη Ελληνίδα μου είπε.
Για τα γούστα μου πολύ ευχαριστημένος, έδειχνε διάθεση να ακολουθήσει κ στα δυνατά, προτιμούσε στα 4,κ προς το τέλος δεν άντεξα της έριξα κ εγώ δυνατά χαστούκια στο κωλομερι της.
Θα ξανά προτιμηθεί

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Μήπως ανοίγει το 37 μετα τις 12, για γαμησι του μεσονυκτιου?
γενικα ανοιγει "αργα" για θεωρητικα δευτερη βαρδια.
Τον αυγουστο ανοιγε κατα τις 21.00, αλλα οι πρωταγωνιστριες μπορει να αργουσαν ακομα περισσοτερο :coffee:

Γενικα εχει πολυ αλλοπροσαλλο προγραμμα ο οικος, μαλλον ξερουν οτι αν ανοιξουν νωρις θα ορμηξουν ολοι και δεν θα κλεισουν μπουτι

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
798
Πόντοι
81
Καινουρια ειναι αλλα δεν λεει κ τιποτα, φαινεται ψηλη με τα τακουνια και ειναι μπαμπατσικη προς χοντρουλα
Πολύ καλό αυτό. Που είναι είπαμε; έχω χάσει τον ειρμό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυλής 61
Χθες μεσημέρι
Άντζελα με ρωγα κάγκελο
Όσο περίμενα σαλόνι να την δω, ακούγονταν δυνατά κωλοσκαμπιλα από συναγωνιστή στο δωμάτιο. Ψηλή μελαχρινή αδύνατη Ελληνίδα μου είπε.
Για τα γούστα μου πολύ ευχαριστημένος, έδειχνε διάθεση να ακολουθήσει κ στα δυνατά, προτιμούσε στα 4,κ προς το τέλος δεν άντεξα της έριξα κ εγώ δυνατά χαστούκια στο κωλομερι της.
Θα ξανά προτιμηθεί
Θεός
Ρισπεκτ

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Ιάσονος 43 μια λατίνα χοντρή μπάζο με νορμάλ κ θεία Ελένη με φουλ του άσσου
Μην λες μπάζο την Λίλη μου που θέλει να με παντρευτεί, λίγο σεβασμός.... χαχαχαχ
Πέρα απο την πλάκα εχει γίνει σαν βόδι αλλα δεν με νοιάζει πάω μία στο τόσο και παίζω ξύλο με τον πάτο της.

2η Βάρδια Φυλής κατά τις 18:00,

Φιλλ.11 κάτω , Ιζαμπέλα φουλ και "νέα" κοπέλα Σοφία, Ελ.στομ, νορμάλ σώμα με τατουάζ αρκετά αλλα λίγο χαλαρό, πολυ όμορφο πρόσωπο, κατι μου θυμίζει.
3 δωματια κλεισμένα για Ιζα και 2 ακόμα τύποι περιμένανε σαλόνι, αν ήθελες να πάρεις Σοφία έπρεπε να περιμένεις να τελειώσει η Ίζα, τράτζικ, καλη τύχη με την μηδενική αυτοεκτίμηση παίδες.

Φυλής 71 κάτω, δεν βγήκε κάνεις, 5' περιμέναμε, στείλτε την τσατσά για βρούβες αφεντικά.

Φυλής 71 πάνω, μπαίνω χαιρεταω, περιμένω και μετα απο 3-4' έρχεται η τσατσά και μου λέει έλα σε 30', ενώ άκουσα να ρωτάει την κοπέλα και αυτή να της λέει όχι, μαλλον δεν της αρεσα (απλα δεν ει,ε έρθει η βαρδια και η αλλη ηταν απο το πρωί και δεν ήθελε να δουλέψει αλλο).
Γενικά εσείς στα Φυλής 71 , αφεντικα και υπάλληλοι είστε για τον Πουτσο.

Φυλής 67 νομίζω, ισόγειο
εκει που ηταν παλιά η Ηλέκτρα, Έλενα "Τσέχα" , ξανθό μιλφ με ωραίο κορμί και μέτρια πλαστικά βυζια, έκφυλο πρόσωπο, απλο με 69.
Την πήρα και πέρασα οκ πολυ χοντρές ρόγες , καλή πίπα με, και στο σεξ έκανε ψευτοχαδια και καυλολογα, μια αξιοπρεπείς καταθεση.

Χωματιανού κάτω Αννούλα μεσ'την καύλα.

Αυτά δεν μπήκα αλλού.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
γενικα ανοιγει "αργα" για θεωρητικα δευτερη βαρδια.
Τον αυγουστο ανοιγε κατα τις 21.00, αλλα οι πρωταγωνιστριες μπορει να αργουσαν ακομα περισσοτερο :coffee:

Γενικα εχει πολυ αλλοπροσαλλο προγραμμα ο οικος, μαλλον ξερουν οτι αν ανοιξουν νωρις θα ορμηξουν ολοι και δεν θα κλεισουν μπουτι
Γενικά τώρα τελευταία δεν ανοίγει νωρίς.γιατί τα μοντέλα που δουλεύουν μέσα αργεί η κουρούνα να τους φέρει το γάλα.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Φυλής 71 πάνω, μπαίνω χαιρεταω, περιμένω και μετα απο 3-4' έρχεται η τσατσά και μου λέει έλα σε 30', ενώ άκουσα να ρωτάει την κοπέλα και αυτή να της λέει όχι, μαλλον δεν της αρεσα (απλα δεν ει,ε έρθει η βαρδια και η αλλη ηταν απο το πρωί και δεν ήθελε να δουλέψει αλλο).
Το Σανελάκι απ'ότι φαίνεται είναι επιλεκτικό με τους πορνοπελάτες. Κάνε μας μια λεπτομερή περιγραφή του εαυτού σου

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Ένα κεράσάκι :kissass::kissass:

Ιάσονος 43 μια λατίνα χοντρή μπάζο με νορμάλ κ θεία Ελένη με φουλ του άσσου

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 Νάταλι αδύνατο μελαχρινό γυφτάκι. Απλό πρόγραμμα

Έργο τέχνης στο σαλόνι
IMG_20250906_142635.jpg

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 κλειστό

Κολωνού 30 πάνω κλασσικά ή Άννα με τα κοντά ξανθά μαλλιά

Κολωνού 32β δύο μελαχρινά λατινάκια στο ίδιο στυλ. Βικτώρια με 15€ κ Πάολα με 10€. Νορμάλ κ οι δύο.
Άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι 20ρικο στο Μετάξι δεν περνάει...

Το έργο τέχνης στο σαλόνι είναι μια φωτογραφία τής παλιάς ιδιοκτήτριας του οίκου πριν από 55 χρόνια!

Δυστυχώς, δεν βρίσκεις τέτοιες γυναίκες στα μπουρδέλα την σημερινή εποχή.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Είναι ένα φίλτρο αλλά και πάλι δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις έναν λογαριασμό. Ίσως θα έπρεπε να υπήρχε η προϋπόθεση να είσαι και ενεργό μέλος

Λέγοντας ενεργό μέλος τι εννοείς;

Το να ενεργείσαι στα μπουρδέλα δεν σε καθιστά ενεργό μέλος!

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Μην λες μπάζο την Λίλη μου που θέλει να με παντρευτεί, λίγο σεβασμός.... χαχαχαχ
Πέρα απο την πλάκα εχει γίνει σαν βόδι αλλα δεν με νοιάζει πάω μία στο τόσο και παίζω ξύλο με τον πάτο της.

2η Βάρδια Φυλής κατά τις 18:00,

Φιλλ.11 κάτω , Ιζαμπέλα φουλ και "νέα" κοπέλα Σοφία, Ελ.στομ, νορμάλ σώμα με τατουάζ αρκετά αλλα λίγο χαλαρό, πολυ όμορφο πρόσωπο, κατι μου θυμίζει.
3 δωματια κλεισμένα για Ιζα και 2 ακόμα τύποι περιμένανε σαλόνι, αν ήθελες να πάρεις Σοφία έπρεπε να περιμένεις να τελειώσει η Ίζα, τράτζικ, καλη τύχη με την μηδενική αυτοεκτίμηση παίδες.

Φυλής 71 κάτω, δεν βγήκε κάνεις, 5' περιμέναμε, στείλτε την τσατσά για βρούβες αφεντικά.

Γενικά εσείς στα Φυλής 71 , αφεντικα και υπάλληλοι είστε για τον Πουτσο.

Φυλής 67 νομίζω, ισόγειο
εκει που ηταν παλιά η Ηλέκτρα, Έλενα "Τσέχα" , ξανθό μιλφ με ωραίο κορμί και μέτρια πλαστικά βυζια, έκφυλο πρόσωπο, απλο με 69.
Την πήρα και πέρασα οκ πολυ χοντρές ρόγες , καλή πίπα με, και στο σεξ έκανε ψευτοχαδια και καυλολογα, μια αξιοπρεπείς καταθεση.

Χωματιανού κάτω Αννούλα μεσ'την καύλα.

Αυτά δεν μπήκα αλλού.
ξερουμε αν η ιζαμπελα κανει βαρδια μετα τις 12 ?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.071
Πόντοι
216
Λέγοντας ενεργό μέλος τι εννοείς;

Το να ενεργείσαι στα μπουρδέλα δεν σε καθιστά ενεργό μέλος!
Το να 'ενεργείσαι στα μπουρδέλα' σε καθιστά σίγουρα....καθιστό μέλος.......
Κι αν μη τι άλλο μερακλή!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Κατά τις 7 το απόγευμα πέρασα με Φωτεινή Ιάσονος 44. Παραμένει δυνατό τσιμπούκι και μάλιστα το έχει εμπλουτίσει με τύπου δόνηση σαν της Σονιας Φωκαιας 13 και παλιότερα Φυλής 86.
Το τιμάει το δεκαρικακι

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336

06/09/25

στις 17:30. Απαλή βόλτα...

Φωκαίας
  • 7 κάτω: Μελαχρινή, χοντρή, λευκή, κοντά στα 30 έτη
  • 13 δεξιά: Αλίσα, Μόνικα
Reuzel: -πού θα βρω μία με μεγάλα βυζιά σαν τα δικά σου;
Τσατσά: -να, έχουμε εδώ το κορίτσι μας με μεγάλο στήθος

Δεν πλησιάζει καν τις βυζάρες της, δυστυχώς

• 17β: Κλεοπάτρα
  • 25α: Ντούλτσε, Λούνα
  • 27α: Βαλεντίνα, Στέφανυ, και άλλη μία
  • 27β πάνω: Ιζαμπέλα, Αντρέα, Τίφανυ, Κατερίνα
Καταρράκτης στη Φωκαίας

Φιλιππίδου
  • 11β: Τζούλια, Ραφαέλα
  • 11α: Ιζαμπέλα, Σοφία (πρώην Σάρα από Λιοσίων 73. Το Λαρισάκι δεν ξέρω που βρίσκεται)
Αγκύρας
  • 12α: Ήρα, Όλγα
  • 9: Ντάρια
Φυλής
  • 66δ: Αμάντα
  • 74 αριστερά: Νίκη, Έμμυ
  • 65α: Μπιούτι
  • 65β: Κορίνα. Περίμενε για μερικά λεπτά έξω από το 84α αλλά αφού δεν άνοιξε η πόρτα, πήγε απέναντι. Επίσης πουτανάκι, όταν με βλέπεις στο σαλόνι δεν θα αλλάζεις το βλέμμα σου, θα έρχεσαι να με αγκαλιάζεις και να με φιλάς
  • 67: Κατερίνα, Άννα Μαρία
Reuzel: -η Άννα Μαρία είναι η Έλλη;
Τσατσά; -*μούγκα*

Άννα Μαρία (από το κουζινάκι): -ναι
  • 86β: Νέλλη
  • 69β: Βίκυ @Wolfman42
  • 71β: Σανέλ, Κέλλυ. Όπως έκανα να φύγω, ήρθα μούρη με μούρη με την Αντρέα από το 56. Ήρθε να ρωτήσει/ζητήσει κάτι από την τσατσά αλλά δεν κατάλαβα τι. Κάτω στον δρόμο την περίμενε η Μερλίνα και μετά φύγανε για το τσαρδί τους
  • 71α: Τίνα, Σοφία (πρώην Τζούλια από Φιλιππίδου 11 α και β. Έχει βάλει και σιλικόνη στα βυζιά)
  • 109α: Γιάννα
  • 109β: Μαρία, Βικτώρια
Πέρασα με το στανταράκι αν και δεν είχα τρελή όρεξη για την συγκεκριμένη. Ήταν μια επίσκεψη συμπάθειας και φυσικά τζάμπα κατουρήματος. Η ποσότητα ήταν μικρή αλλά το τζάμπα ποτέ δεν μου κακοκάθεται

Δεν είχα όρεξη για σεχ, οπότε ξεκίνησε με ακάποτη πίπα και επειδή δεν το έβλεπα να τελειώνω μέσα στα 10 λεπτά, της είπα να ανέβει πιο πάνω και να μου τον παίξει με το χέρι όσο γλωσσοφιλιόμασταν, με έφτυνε, και της ρούφαγα τα βυζιά. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που άρχισα να χύνω μεγάλη ποσότητα πάνω στην κοιλιά μου. Εκείνη έβαλε το χέρι της στο στήθος μου σαν ασπίδα για να μην πάνε πιο πάνω. Σιγά μαρή, ξέχασες ότι τα καταπίνω άμα θέλω; :P Μου άρεσε όμως που με σκέφτηκε. Στην συνέχεια με σκούπισε σχολαστικά με μωρομάντηλα και αποχώρησε

Είχα όρεξη για κουβέντα οπότε είπαμε αρκετά κατά τη διάρκεια όπως το ότι κάνει τεστ για std κάθε μήνα αφού θέλει να προσέχει και για τα παιδάκια που έχει. Μου είπε να μην κάνω ακά στοματικά με την οποιαδήποτε γιατί δεν προσέχουν όλες, και μου τόνισε να μείνω μακριά από τις Βενεζολάνες γιατί είναι πολύ βρωμερές. Ποιός ξέρει τι έχουν δει τα μάτια της

Συνέχεια βόλτας στην ρομαντική Ομόνοια όπου έζησα ίσως την καλύτερη πορνική εμπειρία της ζωής μου :wanker: Η συνέχεια στο σχετικό νήμα :afro:

Τελευταία τροποποίηση:

geo_geo

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
H ημερήσια ενημέρωση πρέπει να είναι κλειδωμένη για τα μη μέλη
οχι δεν είναι κλειδωμένη. Απλά είναι read-only.
Χρόνια μπαίνω, πριν φτιάξω λογαριασμό και χαζεύω όλο το forum που και που.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
Σάββατο μεσημέρι Περασα από.μεταξουργειο πήγα Κολωνού 30 στο prison που ήταν μια λατίνα δοκίμασα αλλά όχι με τοσο θετικές εντυπώσεις μετά πήγα μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο ήταν μια Ανδριάνα στο Κατω σπίτι ήταν μια Λούσι λουτσιαννα την οποία δοκίμασα για δεύτερη κατάθεση ευτυχώς εδώ πήγαν καλύτερα τα πράγματα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
οχι δεν είναι κλειδωμένη. Απλά είναι read-only.
Χρόνια μπαίνω, πριν φτιάξω λογαριασμό και χαζεύω όλο το forum που και που.
Άλλο έγραψα, αλλο κατάλαβες.
Διάβασε το πάλι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom