Μην λες μπάζο την Λίλη μου που θέλει να με παντρευτεί, λίγο σεβασμός.... χαχαχαχ
Πέρα απο την πλάκα εχει γίνει σαν βόδι αλλα δεν με νοιάζει πάω μία στο τόσο και παίζω ξύλο με τον πάτο της.
2η Βάρδια Φυλής κατά τις 18:00,
Φιλλ.11 κάτω , Ιζαμπέλα φουλ και "νέα" κοπέλα Σοφία, Ελ.στομ, νορμάλ σώμα με τατουάζ αρκετά αλλα λίγο χαλαρό, πολυ όμορφο πρόσωπο, κατι μου θυμίζει.
3 δωματια κλεισμένα για Ιζα και 2 ακόμα τύποι περιμένανε σαλόνι, αν ήθελες να πάρεις Σοφία έπρεπε να περιμένεις να τελειώσει η Ίζα, τράτζικ, καλη τύχη με την μηδενική αυτοεκτίμηση παίδες.
Φυλής 71 κάτω, δεν βγήκε κάνεις, 5' περιμέναμε, στείλτε την τσατσά για βρούβες αφεντικά.
Φυλής 71 πάνω, μπαίνω χαιρεταω, περιμένω και μετα απο 3-4' έρχεται η τσατσά και μου λέει έλα σε 30', ενώ άκουσα να ρωτάει την κοπέλα και αυτή να της λέει όχι, μαλλον δεν της αρεσα (απλα δεν ει,ε έρθει η βαρδια και η αλλη ηταν απο το πρωί και δεν ήθελε να δουλέψει αλλο).
Γενικά εσείς στα
Φυλής 71 , αφεντικα και υπάλληλοι είστε για τον Πουτσο.
Φυλής 67 νομίζω, ισόγειο εκει που ηταν παλιά η Ηλέκτρα, Έλενα "Τσέχα" , ξανθό μιλφ με ωραίο κορμί και μέτρια πλαστικά βυζια, έκφυλο πρόσωπο, απλο με 69.
Την πήρα και πέρασα οκ πολυ χοντρές ρόγες , καλή πίπα με, και στο σεξ έκανε ψευτοχαδια και καυλολογα, μια αξιοπρεπείς καταθεση.
Χωματιανού κάτω Αννούλα μεσ'την καύλα.
Αυτά δεν μπήκα αλλού.