Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (30 μέλη και 241 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Η Νικόλ πήρε τον παρά από τον μύστη Gxamos για την σούφρα της και αντί να τα βάλει στην άκρη έφτιαξε το μαλί και έκανε νέο τατού ,ξερω και άλλο λατινακι που το 3μηνο που ειναι εδω και τρώει πουτσες αντί να κάνει κουμάντο τα τρώει σε ακριβά τατού και ρούχα, ειναι βλαμμένες...αντί να πάνε να τα κάνουν στην χώρα τους στο 1/4 της τιμής, οπότε καλα κάνουμε και τις γαμάμε!!!
Τυπε η φτωχεια εκει κατω ειναι ζορικη... Απο τις χειροτερες χωρες για να ζεις μαζι με καποιες αφρικανικες, με εγκληματικοτητα που δεν φανταζομαστε μακρια απο τα κεντρα των μεγαλων πολεων. Δες ποσοι ποδοσφαιριστες πχ απο εκει με ταλεντο και "goat" δυνατοτητες, μολις επιασαν λεφτα στα χερια τους τα τιναξαν ολα στον αερα... Πενια δε σοφιαν ελαχεν ειπε ο Ευριπιδης, δεν γινεται να σκεφτεις ορθολογικα (αποταμιευση) οταν εισαι αμορφωτος και για χρονια η πρωτογονη επιβιωση ηταν η νουμερο ενα προτεραιοτητα σου.

Θα σου πω ομως και το αλλο, το οποιο δεν γνωριζω αν ειναι εξαιρεση. Κοπελα απο Βενεζουελα μου ειχε πει οτι αν γυρισει με λεφτα στην πατριδα της, θα της τα φανε ολα οι συγγενεις της. Με το ζορι. Ασε που τα εκατονταδες ευρω εκει, ειναι κινητρο για σφαξιμο. Οποτε, ποιο το νοημα να μην τα ξοδεψει ολα εδω; Θα στειλει λιγα στη μανα της, θα καβατζωσει και λιγα ισα ισα για να βγει το τριμηνο-εξαμηνο οταν επιστρεψει μεχρι να βγαλει χαρτια για καινουριες "διακοπες", και φτου κι απτην αρχη. Απλα, κατι εξτρα να εχεις κατα νου πριν βγαλεις ευκολα συμπερασματα :glasses:

1755256654700.png

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.863
Πόντοι
7.195
Το πιο λογικο να το κανε για να δειξει και στους αλλους της "παρεας" ποια κοπελα ειναι εκει
Όχι φίλε, τόκανε για να το στείλει στο Πακιστάν, να τους δείξει πόσο γαμιάς είναι εδώ στο Ελλάντα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
ψιλοψοφια πραγματα στο μεταξι, με εναν γρηγορο υπολογισμο το 40% των οικων ειναι κλειστο :coffee:
Λογικό, στο Μετάξι ακόμα και αν βγάλουμε εντελώς την εμφάνιση της κοπέλας, ακόμα και το πόσο καλός ή μη είναι ο οίκος, άξιες να περάσεις μαζί τους είναι μια στις τρεις μη σου πω μια στις τέσσερις κοπέλες! Αξιες εννοώ πρόγραμμα και συμπεριφορά. Για ποιο λόγο τέτοια μέρα και τέτοια περίοδο να ναι ανοιχτά τα υπόλοιπα? Χρόνια πολλά μύστες!

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Η Μία είναι το κλασικό αδύνατο λατινάκι που εχει περάσει από Μ.Α21, Πορνοmall κλπ.
Η Βανέσα ειναι νταρντάνα Αν.Μπλοκ που μιλάει λίγα Ελληνικά.
Η Μιχαέλλα ειναι Κολομβιανή από την ίδια πόλη με την Άννα που δούλευε εκεί μήνες(αυτή την εψησε).

Η Νικόλ πήρε τον παρά από τον μύστη Gxamos για την σούφρα της και αντί να τα βάλει στην άκρη έφτιαξε το μαλί και έκανε νέο τατού ,ξερω και άλλο λατινακι που το 3μηνο που ειναι εδω και τρώει πουτσες αντί να κάνει κουμάντο τα τρώει σε ακριβά τατού και ρούχα, ειναι βλαμμένες...αντί να πάνε να τα κάνουν στην χώρα τους στο 1/4 της τιμής, οπότε καλα κάνουμε και τις γαμάμε!!!
Γνωρίζουμε αν η νικολ παραμένει σήμερα β βάρδια ; Έρχομαι από μακριά και θέλω να τη πετύχω

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
186
Πόντοι
1
εγω που θελω να παω μεταξι κατα τις 8 για καμια κωλαρου λατινα δεν παιζει να βρω τιποτα ανοιχτο?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
ψιλοψοφια πραγματα στο μεταξι, με εναν γρηγορο υπολογισμο το 40% των οικων ειναι κλειστο :coffee:
Η πρώτη βάρδια είναι ψόφια απο την αρχή Αυγούστου, ακόμα και οι γιαγιάδες στην Μ.Α. απουσίαζαν
εγω που θελω να παω μεταξι κατα τις 8 για καμια κωλαρου λατινα δεν παιζει να βρω τιποτα ανοιχτο?
στην 2η βάρδια όμως χθές ήταν σχεδόν όλα ανοιχτά, απλά πολλά ανοίγουν αργότερα 19:00-20:00, βέβαια, ήταν τίγκα στα Πάκια χθές, μάλλον κάθονται και δεν έχουν τι να κάνουν αυτή την βδομάδα, η Ναταλίτσα είχε 5 άτομα αναμονή, εγώ κατέληξα στην Ντάρια erotic prison που ήταν ξεκούραστη (αλλά πιωμένη) και αρκετά ποιο σφιχτομούνα από συνήθως :cheesy:
Στον όροφο του Κ30? που έχει Λατίνες στα 20€ , ήταν λίγο πορνοσταρικά τα 2/3 και το 3ο ήταν GFE φάση, αλλά δεν ήθελα να δώσω το 20ρικο για μετάξι.

Τυπε η φτωχεια εκει κατω ειναι ζορικη... Απο τις χειροτερες χωρες για να ζεις μαζι με καποιες αφρικανικες, με εγκληματικοτητα που δεν φανταζομαστε μακρια απο τα κεντρα των μεγαλων πολεων. Δες ποσοι ποδοσφαιριστες πχ απο εκει με ταλεντο και "goat" δυνατοτητες, μολις επιασαν λεφτα στα χερια τους τα τιναξαν ολα στον αερα... Πενια δε σοφιαν ελαχεν ειπε ο Ευριπιδης, δεν γινεται να σκεφτεις ορθολογικα (αποταμιευση) οταν εισαι αμορφωτος και για χρονια η πρωτογονη επιβιωση ηταν η νουμερο ενα προτεραιοτητα σου.

Θα σου πω ομως και το αλλο, το οποιο δεν γνωριζω αν ειναι εξαιρεση. Κοπελα απο Βενεζουελα μου ειχε πει οτι αν γυρισει με λεφτα στην πατριδα της, θα της τα φανε ολα οι συγγενεις της. Με το ζορι. Ασε που τα εκατονταδες ευρω εκει, ειναι κινητρο για σφαξιμο. Οποτε, ποιο το νοημα να μην τα ξοδεψει ολα εδω; Θα στειλει λιγα στη μανα της, θα καβατζωσει και λιγα ισα ισα για να βγει το τριμηνο-εξαμηνο οταν επιστρεψει μεχρι να βγαλει χαρτια για καινουριες "διακοπες", και φτου κι απτην αρχη. Απλα, κατι εξτρα να εχεις κατα νου πριν βγαλεις ευκολα συμπερασματα :glasses:

1755256654700.png
Ναί ρε, το ακούω αυτό, σίγουρα έιναι θέμα χοντρό αλλά τρόποι θα υπάρχουν, βέβαια, τι περιμένεις, άμα ήταν έστω και λίγο επιμορφωμένες στα βασικά δεν γαμιόντουσαν για 5/10€ για πολύ(όπως οι Ουκρανές που σκάσανε με τον πόλεμο, δουλέψανε 2-3 μήνες και πούλο).

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Η Ντάρια στο Κολωνού 30 ισόγειο παίρνει και Αφροασιάτες;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Αμα παιρνει δεν σου κανει; :coffee:
Πες μας ποιες ειναι οι τελευταιες δεκα ιεροδουλες που πηρες σε μπουρδελο, να στις απομυθοποιησουμε...

Σαν τα "ονλυ γκρικ" πριν 10 χρονια που μολις αδειαζε το σαλονι εβαζαν μεσα μεχρι και σκυλια να πηδηξουν :tooth:
Το καταλαβαν βεβαια οτι δεν ψαρωνει κανενας πλεον και το εκοψαν κι αυτο...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
200
Like
52.435
Πόντοι
36.228

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.214
Πόντοι
446
Σελέστ Φωκαιας 27Γ έχει πάρει κανείς;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
τα καλυτερα της ειναι αυτα :zfuck:ξεφευγει η καυλα και δεν κρατιεται:rockon:
φίλε είπες μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες...Ντάρια ΟΤΑΝ είναι γκολ είναι ΠΟΛΥ καλή...Μη σου πω με την Ντάρια ΜΟΝΟ αν είναι φτιαγμένη! :zfuck:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Λογικό, στο Μετάξι ακόμα και αν βγάλουμε εντελώς την εμφάνιση της κοπέλας, ακόμα και το πόσο καλός ή μη είναι ο οίκος, άξιες να περάσεις μαζί τους είναι μια στις τρεις μη σου πω μια στις τέσσερις κοπέλες! Αξιες εννοώ πρόγραμμα και συμπεριφορά. Για ποιο λόγο τέτοια μέρα και τέτοια περίοδο να ναι ανοιχτά τα υπόλοιπα? Χρόνια πολλά μύστες!
1/4;; Και πολύ υψηλό ποσοστό λες μύστη! Εγώ θα έλεγα 2 στις 10 και αν πλέον..

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.835
Πόντοι
2.246
Πέρασμα αστραπή εχτές το απόγευμα από Χωματιανου, η Άννα στο πόστο της και με πολύ κόσμο στο σαλόνι. Είπα να σηκωθώ να φύγω αλλά οι καύλες μου είχαν άλλη γνώμη.
Πολύ καλό το μικρό, δύο φορές που έχω περάσει μαζί της πολύ τίμια. Αξίζει το παράβολο για εμένα πάντα, για τους πιπινακιδες είναι μια χαρά, οι πιο σκληροί μύστες μην πάτε καν το κορίτσι δεν κάνει για κάτι πιο extreme.
1000001090.jpg

Καλά να περνάτε και καλή Παναγία.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
1/4;; Και πολύ υψηλό ποσοστό λες μύστη! Εγώ θα έλεγα 2 στις 10 και αν πλέον..
κοίτα εγώ πχ τη Βάνα τη Λατίνα τη θεωρώ +1 έστω και αν τη βαρεθεί μετά από δύο φορές λόγω φλατ προγράμματος...όμως θεωρώ +1 πχ την Αννούλα τη Ρωσίδα που έχει τα κιλά της που έχει τα χρονακια της γιατί είναι γυναίκα δυναμίτης μέσα στο δωμάτιο. Άρα για μένα πάει κάπως...ανάλογα κυρίως το πρόγραμμα που κάνει, το πόσο καλή είναι μέσα, τη συμπεριφορά της και μετά την εμφάνιση (οκ σε κάποιο λογικό βαθμό) έτσι θεωρώ πως κάπου οκ 1/4 είναι οκ, οι άλλες είναι απέλαση μπας και έρθουν καλύτερες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom