paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.875
- Πόντοι
- 10.656
ψιλοψοφια πραγματα στο μεταξι, με εναν γρηγορο υπολογισμο το 40% των οικων ειναι κλειστο 

Λογικό, στο Μετάξι ακόμα και αν βγάλουμε εντελώς την εμφάνιση της κοπέλας, ακόμα και το πόσο καλός ή μη είναι ο οίκος, άξιες να περάσεις μαζί τους είναι μια στις τρεις μη σου πω μια στις τέσσερις κοπέλες! Αξιες εννοώ πρόγραμμα και συμπεριφορά. Για ποιο λόγο τέτοια μέρα και τέτοια περίοδο να ναι ανοιχτά τα υπόλοιπα? Χρόνια πολλά μύστες!ψιλοψοφια πραγματα στο μεταξι, με εναν γρηγορο υπολογισμο το 40% των οικων ειναι κλειστο![]()
Γνωρίζουμε αν η νικολ παραμένει σήμερα β βάρδια ; Έρχομαι από μακριά και θέλω να τη πετύχωΗ Μία είναι το κλασικό αδύνατο λατινάκι που εχει περάσει από Μ.Α21, Πορνοmall κλπ.
Η Βανέσα ειναι νταρντάνα Αν.Μπλοκ που μιλάει λίγα Ελληνικά.
Η Μιχαέλλα ειναι Κολομβιανή από την ίδια πόλη με την Άννα που δούλευε εκεί μήνες(αυτή την εψησε).
Η Νικόλ πήρε τον παρά από τον μύστη Gxamos για την σούφρα της και αντί να τα βάλει στην άκρη έφτιαξε το μαλί και έκανε νέο τατού ,ξερω και άλλο λατινακι που το 3μηνο που ειναι εδω και τρώει πουτσες αντί να κάνει κουμάντο τα τρώει σε ακριβά τατού και ρούχα, ειναι βλαμμένες...αντί να πάνε να τα κάνουν στην χώρα τους στο 1/4 της τιμής, οπότε καλα κάνουμε και τις γαμάμε!!!
Η πρώτη βάρδια είναι ψόφια απο την αρχή Αυγούστου, ακόμα και οι γιαγιάδες στην Μ.Α. απουσίαζανψιλοψοφια πραγματα στο μεταξι, με εναν γρηγορο υπολογισμο το 40% των οικων ειναι κλειστο![]()
στην 2η βάρδια όμως χθές ήταν σχεδόν όλα ανοιχτά, απλά πολλά ανοίγουν αργότερα 19:00-20:00, βέβαια, ήταν τίγκα στα Πάκια χθές, μάλλον κάθονται και δεν έχουν τι να κάνουν αυτή την βδομάδα, η Ναταλίτσα είχε 5 άτομα αναμονή, εγώ κατέληξα στην Ντάρια erotic prison που ήταν ξεκούραστη (αλλά πιωμένη) και αρκετά ποιο σφιχτομούνα από συνήθωςεγω που θελω να παω μεταξι κατα τις 8 για καμια κωλαρου λατινα δεν παιζει να βρω τιποτα ανοιχτο?
Ναί ρε, το ακούω αυτό, σίγουρα έιναι θέμα χοντρό αλλά τρόποι θα υπάρχουν, βέβαια, τι περιμένεις, άμα ήταν έστω και λίγο επιμορφωμένες στα βασικά δεν γαμιόντουσαν για 5/10€ για πολύ(όπως οι Ουκρανές που σκάσανε με τον πόλεμο, δουλέψανε 2-3 μήνες και πούλο).Τυπε η φτωχεια εκει κατω ειναι ζορικη... Απο τις χειροτερες χωρες για να ζεις μαζι με καποιες αφρικανικες, με εγκληματικοτητα που δεν φανταζομαστε μακρια απο τα κεντρα των μεγαλων πολεων. Δες ποσοι ποδοσφαιριστες πχ απο εκει με ταλεντο και "goat" δυνατοτητες, μολις επιασαν λεφτα στα χερια τους τα τιναξαν ολα στον αερα... Πενια δε σοφιαν ελαχεν ειπε ο Ευριπιδης, δεν γινεται να σκεφτεις ορθολογικα (αποταμιευση) οταν εισαι αμορφωτος και για χρονια η πρωτογονη επιβιωση ηταν η νουμερο ενα προτεραιοτητα σου.
Θα σου πω ομως και το αλλο, το οποιο δεν γνωριζω αν ειναι εξαιρεση. Κοπελα απο Βενεζουελα μου ειχε πει οτι αν γυρισει με λεφτα στην πατριδα της, θα της τα φανε ολα οι συγγενεις της. Με το ζορι. Ασε που τα εκατονταδες ευρω εκει, ειναι κινητρο για σφαξιμο. Οποτε, ποιο το νοημα να μην τα ξοδεψει ολα εδω; Θα στειλει λιγα στη μανα της, θα καβατζωσει και λιγα ισα ισα για να βγει το τριμηνο-εξαμηνο οταν επιστρεψει μεχρι να βγαλει χαρτια για καινουριες "διακοπες", και φτου κι απτην αρχη. Απλα, κατι εξτρα να εχεις κατα νου πριν βγαλεις ευκολα συμπερασματα
![]()
τα καλυτερα της ειναι αυτακατέληξα στην Ντάρια erotic prison που ήταν ξεκούραστη (αλλά πιωμένη)
Αμα παιρνει δεν σου κανει;Η Ντάρια στο Κολωνού 30 ισόγειο παίρνει και Αφροασιάτες;
Όλες τους παίρνουν όλους πλέον. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις...Η Ντάρια στο Κολωνού 30 ισόγειο παίρνει και Αφροασιάτες;
δες κριτικες εχει προσφατη στο 27βΣελέστ Φωκαιας 27Γ έχει πάρει κανείς;
ε από εκεί ήρθα εδώ...δες κριτικες εχει προσφατη στο 27β
φίλε είπες μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες...Ντάρια ΟΤΑΝ είναι γκολ είναι ΠΟΛΥ καλή...Μη σου πω με την Ντάρια ΜΟΝΟ αν είναι φτιαγμένη!τα καλυτερα της ειναι αυταξεφευγει η καυλα και δεν κρατιεται
![]()
1/4;; Και πολύ υψηλό ποσοστό λες μύστη! Εγώ θα έλεγα 2 στις 10 και αν πλέον..Λογικό, στο Μετάξι ακόμα και αν βγάλουμε εντελώς την εμφάνιση της κοπέλας, ακόμα και το πόσο καλός ή μη είναι ο οίκος, άξιες να περάσεις μαζί τους είναι μια στις τρεις μη σου πω μια στις τέσσερις κοπέλες! Αξιες εννοώ πρόγραμμα και συμπεριφορά. Για ποιο λόγο τέτοια μέρα και τέτοια περίοδο να ναι ανοιχτά τα υπόλοιπα? Χρόνια πολλά μύστες!
κοίτα εγώ πχ τη Βάνα τη Λατίνα τη θεωρώ +1 έστω και αν τη βαρεθεί μετά από δύο φορές λόγω φλατ προγράμματος...όμως θεωρώ +1 πχ την Αννούλα τη Ρωσίδα που έχει τα κιλά της που έχει τα χρονακια της γιατί είναι γυναίκα δυναμίτης μέσα στο δωμάτιο. Άρα για μένα πάει κάπως...ανάλογα κυρίως το πρόγραμμα που κάνει, το πόσο καλή είναι μέσα, τη συμπεριφορά της και μετά την εμφάνιση (οκ σε κάποιο λογικό βαθμό) έτσι θεωρώ πως κάπου οκ 1/4 είναι οκ, οι άλλες είναι απέλαση μπας και έρθουν καλύτερες.1/4;; Και πολύ υψηλό ποσοστό λες μύστη! Εγώ θα έλεγα 2 στις 10 και αν πλέον..
Ποιο Χωματιανου λες αδερφέ να πάω μια βόλτα να τσεκαρω;Πέρασμα αστραπή εχτές το απόγευμα από Χωματιανου, η Άννα στο πόστο της και με πολύ κόσμο στο σαλόνι. Είπα να σηκωθώ να φύγω αλλά οι καύλες μου είχαν άλλη γνώμη.
Πολύ καλό το μικρό, δύο φορές που έχω περάσει μαζί της πολύ τίμια. Αξίζει το παράβολο για εμένα πάντα, για τους πιπινακιδες είναι μια χαρά, οι πιο σκληροί μύστες μην πάτε καν το κορίτσι δεν κάνει για κάτι πιο extreme.
![]()
Καλά να περνάτε και καλή Παναγία.