Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (27 μέλη και 205 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
ανέβηκε κριτική μου για Ιζα Φιλιππίδου, την πήρα δεύτερη φορά με άριστες εντυπώσεις, εγώ έχω μείνει στις εποχές που πήγαινες στις πουτάνες και ήσουν κατσουφιασμενος επειδή δεν είχες κι άλλα λεφτά να δώσεις...πολλές επιλογές, καλές επιλογές...το λέω και στην κριτική μου! Άντε πάω κάνα καφέ να αλλάξω αέρα!

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
16
Like
631
Πόντοι
311
Πέρασμα αστραπή εχτές το απόγευμα από Χωματιανου, η Άννα στο πόστο της και με πολύ κόσμο στο σαλόνι. Είπα να σηκωθώ να φύγω αλλά οι καύλες μου είχαν άλλη γνώμη.
Πολύ καλό το μικρό, δύο φορές που έχω περάσει μαζί της πολύ τίμια. Αξίζει το παράβολο για εμένα πάντα, για τους πιπινακιδες είναι μια χαρά, οι πιο σκληροί μύστες μην πάτε καν το κορίτσι δεν κάνει για κάτι πιο extreme.
1000001090.jpg

Καλά να περνάτε και καλή Παναγία.
Ποιο Χωματιανου λες αδερφέ να πάω μια βόλτα να τσεκαρω;

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Από Λιοσίων μεριά το Βέργας 3 το Εξηκίου 18Γ και τα δύο της Λιοσίων 73 ανοιχτά.
Αγκύρας μόνο το 12 με Αντριάννα
Διδύμου από το 16 μέχρι το 27 όλα κλειστά
Κωνσταντινουπόλεως 166 το πάνω με Άννα κι Ελένη
Κολωνού 32 47 και 48 ανοιχτά
Όπως και οι δυο άσσοι της Ιάσονος επίσης.
Έχει και άλλα προφανώς στην Ιάσονος αλλά σας λέω τί είδα με το αυτοκίνητο γιατί μπήκα μόνο σε δύο που αναφέρω τις πόρνες.
Απογευματινή βάρδια όλα ,μεταξύ 17:30 και 18:50.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.612
Πόντοι
19.386
...όμως θεωρώ +1 πχ την Αννούλα τη Ρωσίδα που έχει τα κιλά της που έχει τα χρονακια της γιατί είναι γυναίκα δυναμίτης μέσα στο δωμάτιο.
Ποια Αννα εννοεις αυτη που ειναι στο Κ47 οροφος? Δεν λεω καλη ειναι παρολο που εχει τα κιλα της οκ αλλα τωρα τελευταια η κοιλια της ειδικα εχει φτασει σε αλλα επιπεδα μεγεθους... ειναι και θεμα υγειας θα την βαρεσει προβλημα καποια στιγμη ... και πιο παλια ειχε μεγαλη κοιλια αλλα τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση....

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Ποια Αννα εννοεις αυτη που ειναι στο Κ47 οροφος? Δεν λεω καλη ειναι παρολο που εχει τα κιλα της οκ αλλα τωρα τελευταια η κοιλια της ειδικα εχει φτασει σε αλλα επιπεδα μεγεθους... ειναι και θεμα υγειας θα την βαρεσει προβλημα καποια στιγμη ... και πιο παλια ειχε μεγαλη κοιλια αλλα τωρα εχει ξεφυγει η κατασταση....
όχι λέω την Αννούλα στα Μ Αλεξάνδρου 28 που πότε δουλεύει στο κάτω και πότε στο δίπλα. Την Άννα που λες έχω πολύ καιρό να την δω, καλόκαρδη κοπέλα παντως

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.833
Πόντοι
2.246
Ποιο Χωματιανου λες αδερφέ να πάω μια βόλτα να τσεκαρω;
Χωματιανου 11 στο κάτω.
Είναι διαγώνια αριστερά από τα σπιτάκια της Λιοσίων 73, πίσω από μια μικρή πλατεία. Μπορείς να το βρεις και από το Google maps.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.015
Πόντοι
1.326
Τώρα live
Κολωνού:

11 Ντάρια, μια ξανθιά πινέζα. Τέρμα αδιάφορη.

32 ισόγειο Ρόζα και Λάουρα. Καλά κορμιά για Μεταξουργείο αλλά σκυλοβρωμανε τυποποιημένο αερογαμησι.

32 υπόγειο Άλμπα. Κλασική λατίνα, τρωγόταν ωστόσο λόγω ότι με μια γρήγορη ματιά απουσίαζαν πλαστικά. Μέσα στα μούτρα όμως.

32 όροφος μια σχετικά καλή εμφανισιακά λατίνα που ήθελε 20 ευρώ

45 ισόγειο μια απωθητική γρια με μεγάλα μασταρια και φουλ εκτός κωλου.

45 όροφος η Ελένη, γιαγια και αυτή αλλά κάπως τρώγεται για όσους γουστάρουν τέτοιες.

45 διάδρομος στο πρώτο Ιζαμπέλα λατίνα με απλό. Ψιλό αδιάφορη. Στο δεύτερο η Ελένη, πιτσιρικά με μεγάλα μασταρια.
Στο τρίτο (βαθιά μέσα) Ιζαμπέλα με τον ψεύτικο μεγάλο κωλο και Χριστίνα (που έγινε η κατάθεση)μ Τιμιο μιλφ για ένα 10ρικο. Προσοχή διότι βάζει πατσουλι άρωμα.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Απο χθες το απόγευμα που πήρα την Ντάρια δεν χόρτασα, ηταν ακόμα φουσκωμένα όλα, αλλα η πείνα ήταν ποιό δυνατή, σήμερα από το πρωί ειχα καύλες αλλα κρατιόμουν, τελικά δεν άντεξα και ξεκινάω για τα σπίτια αφού έπαιξα μία.
Αυτό το διαβολάκι , δεν φεύγει από τα αριστερά, όλο ψιθυρίζει "τράβα να γαμησεις" "σιγά ένα 20ικο είναι" "σκέψου τις κωλάρες" και η πλάκα είναι πως έχω βρει και ένα αλλοδαπό μπαζάκι να καυλαντίζω , αλλά δεν ....

Αν δεν ερωτευτείς η μείνεις άφραγκος, δεν ξεκωλας μου φαίνεται .

Τελευταία τροποποίηση:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
199
Like
52.202
Πόντοι
35.948
45 ισόγειο μια απωθητική γρια με μεγάλα μασταρια και φουλ εκτός κωλου.

45 όροφος η Ελένη, γιαγια και αυτή αλλά κάπως τρώγεται για όσους γουστάρουν τέτοιες.
47

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Στα Κολωνού 47 πάνω η γηραιά πλην φιλότιμη Ελένη και κάτω η Ζάνα η οποία ετιμήθη και μας ετίμησε δεόντως και βασιλικώς και αυτή!
Μπρος στην σημερινή ελάχιστην διαθεσιμότητα κι εφημερία πορνών, η επιλογή της Ζάνας ήτο μονόδρομος, προκειμένου, άνευ πειραματισμών και ρίσκων, να καταθέσωμεν μέρος της εναπομείνασας ικμάδας της γερασμένης μας ψωλής με σιγουργιά!
Θα ακολουθήσει σύντομος περιγραφή της, όντως, βασιλικής περιποιήσεως.
Ευχές σε όλο το περήφανο ασκέρι μας!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα Κολωνού 47 πάνω η γηραιά πλην φιλότιμη Ελένη και κάτω η Ζάνα η οποία ετιμήθη και μας ετίμησε δεόντως και βασιλικώς και αυτή!
Μπρος στην σημερινή ελάχιστην διαθεσιμότητα κι εφημερία πορνών, η επιλογή της Ζάνας ήτο μονόδρομος, προκειμένου, άνευ πειραματισμών και ρίσκων, να καταθέσωμεν μέρος της εναπομείνασας ικμάδας της γερασμένης μας ψωλής με σιγουργιά!
Θα ακολουθήσει σύντομος περιγραφή της, όντως, βασιλικής περιποιήσεως.
Ευχές σε όλο το περήφανο ασκέρι μας!

Masouras

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
16
Like
1.102
Πόντοι
1.010
Κάποια μαλακία έκανα και δημοσίευσα πάλι δυο φορές το σχόλιο μου.
Παρακαλώ πολύ τους συναδέλφους διαχειριστές να βοηθήσουν.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.676
Πόντοι
8.345
Νομίζω πως για κάποια ώρα μπορείς να κάνεις επεξεργασία το σχόλιο σου και να το διορθώσεις μόνος σου.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.486
Πόντοι
3.446
Πάντα κάτω αριστερά επιλογές επεξεργασία και σβήσε το ένα κείμενο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Απο χθες το απόγευμα που πήρα την Ντάρια δεν χόρτασα, ηταν ακόμα φουσκωμένα όλα, αλλα η πείνα ήταν ποιό δυνατή, σήμερα από το πρωί ειχα καύλες αλλα κρατιόμουν, τελικά δεν άντεξα και ξεκινάω για τα σπίτια αφού έπαιξα μία.
Αυτό το διαβολάκι , δεν φεύγει από τα αριστερά, όλο ψιθυρίζει "τράβα να γαμησεις" "σιγά ένα 20ικο είναι" "σκέψου τις κωλάρες" και η πλάκα είναι πως έχω βρει και ένα αλλοδαπό μπαζάκι να καυλαντίζω , αλλά δεν ....

Αν δεν ερωτευτείς η μείνεις άφραγκος, δεν ξεκωλας μου φαίνεται .
Ετσι ειμαστε οι σεξομανεις φιλε μπουμπουκο...
Ο αυνανισμος για εμας ειναι σαν να δινεις φουντα ή αλκοολ σε εναν πρεζακια,
λιγα λεπτα ζαλης και ανακουφισης και μετα παλι στην αναζητηση σαρκας για ξεδιψασμα.
Και την επομενη ξανα στο μηδεν :tooth:
Που θα παει, θα γερασουμε και θα πεσει λιγο η τεστοστερονη :woldman:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
199
Like
52.202
Πόντοι
35.948

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.044
Πόντοι
81
Ετσι ειμαστε οι σεξομανεις φιλε μπουμπουκο...
Ο αυνανισμος για εμας ειναι σαν να δινεις φουντα ή αλκοολ σε εναν πρεζακια,
λιγα λεπτα ζαλης και ανακουφισης και μετα παλι στην αναζητηση σαρκας για ξεδιψασμα.
Και την επομενη ξανα στο μηδεν :tooth:
Που θα παει, θα γερασουμε και θα πεσει λιγο η τεστοστερονη :woldman:
Το θεμα ειναι οταν εχεις ξεμεινει απο λεφτα και πρεπει να κοψεις τη μαλακια ταυτοχρονα για ιατρικους κ ψυχολογικους λογους.Τι κανεις εκει?

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
27
Like
2.676
Πόντοι
8.345
Δεν ξέρω πού παν τα τέσσερα συναγωνιστή μου
Όπως βλέπεις κάτω απο το σχόλιο σου έχει 3 επιλογές: αναφορά, επεγεργασία, διαγραφή, και είναι ακριβώς κάτω από την υπογραφή σου.

Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπέρα.. Ξερετε αν είναι τώρα στο πόστο της η Ετζη η λίγο παραδίπλα στο 7 ένα κοντό μελαχρινο με ελεύθερο στοματικό και 69 που κάνει ή ντιαννα στο φωκαίας το ξανθό στο σπιτάκι της Σάρας... Ευχαριστώ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom