Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.410
- Πόντοι
- 35.948
Γνωστή φόλα η ΚορίναΥ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....
Δεν υπάρχει όροφος στα Φωκαίας 7Φώκαιας 7 οροφος
Γνωστή φόλα η ΚορίναΥ.Γ Η κορινα 84α,είναι φόλα;Εμφανισιακά είναι πολύ εντυπωσιακή....
Δεν υπάρχει όροφος στα Φωκαίας 7Φώκαιας 7 οροφος
Η Σύλβια που λες εσύ δουλεύει στο Φυλής 69 , πλέον αδύνατη κορμάρα ψηλή μελαχρινή.H Συλβια ειναι απο Φιλ11 και Φωκ13 ή αλλη?
Ισχύειεν τω μεταξύ στα Λ73 οι τσατσάδες ανακοινώνουν ότι να'ναι. "Ελεύθερο στοματικό" η Σάρα που σου περνάει λάστιχο πριν καλά-καλά ανέβει στο κρεβάτι![]()
Που να χει κανα τετοιο teen κορμι να θωπευσουμε?
![]()
Έτσι ακριβώς, εκείνη την ώρα που περιγράφεται έμαθα πως ήταν μόνο η Λίνα στον οίκο και καμιά άλλη!!Άφαντο το χτεσινό μοντέλο![]()
Μπερδεψα τις λεξεις υπογειο ισογειο και οροφος χαχαΓνωστή φόλα η Κορίνα
Δεν υπάρχει όροφος στα Φωκαίας 7
Λιοσίων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 2 λατίνες Σάρα και Πάολα,αμφότερες με ελεύθερο στοματικό.
Λιοσίων 73α Μπέλα, σε απλό πρόγραμμα και 3 λατίνες Καταλινα, Λαρίσα και Στεφανι, όλες με ελεύθερο στοματικό.
εν τω μεταξύ στα Λ73 οι τσατσάδες ανακοινώνουν ότι να'ναι. "Ελεύθερο στοματικό" η Σάρα που σου περνάει λάστιχο πριν καλά-καλά ανέβει στο κρεβάτι![]()
Αυτό, από τις Λατίνες έχω πάρει Σάρα, Στέφανι από 1 φορά και Λαρίσα (καμιά 12άρα φορές), καμία δεν έκανε ποτέ ελεύθερο και με την Λαρίσα το προσπάθησα 3-4 φορές όχι μίαΙσχύει
Η Λίνα στα Μαραθώνος 59 κ Βέργας 3 είναι ακριβώς σ' αυτό το στυλ.
Πωω πρωτη φορα διπλη επιβεβαιωσηΚαλημέρα, περίπου τέτοια φάση είναι η Λίνα, συνήθως στα Μαραθώνος το Δεξιά ή στη Βέργας
Τύπε, δεν είναι απαραίτητο να μας δείξεις τη φωτογραφία σου. Μας παρακολουθούν και παιδιά!
Μπαινουν κυριως στα Α/Β11 με σκοπο την προληψη της παραβατικοτητας ανηλικων.Ναι, τα μουνόπανα φέρνουν μπάτσους μαζί τους για να το παίξουν νταήδες. Διότι δίχως τον μπάτσο τους γράφεις στα αρχίδια σου. Ευτυχώς που είμαι άνεργος εδώ και 3 χρόνια και κινούμαι δωρεάν.
Όντως η Έμμυ είναι καλή περίπτωση αλλά ανάλογα πώς θα την πετύχεις όσο για τις λατινες η Λάρισα ξεχωρίζεικαλησπέρα από το Ελλαδισταν σε παροχές, μέριμνα τώρα ΚΑΙ από πλευράς θερμοκρασιών! Χτες Τετάρτη...
1) πέτυχα στη Μιχαήλ Βόδα την Αλινα και την αδερφή?/ξαδέρφη? της από Ιάσωνος! Πλάκα έχει, Μ αναγνώρισε, έξω μοιάζει πολύ πιο μαζεμένη λες και είναι προσφυγοπούλα από τον πόλεμο φάση...1000 φορές άντυτη παρά ντυμένη η Αλινα η καημένη! έκανα και ρίμα!
2) Σε χτεσινή βόλτα έγινε επαναληπτική στην Στεφάνου από Λιοσίων, με πραγματικά φτωχές εντυπώσεις. Όντας Μιμή στο Μετάξι ήταν δώρο Θεού, χαρά για την πουτσα μας! μετά Λιοσίων είχε πτωτική τάση και χτες...πίπα ΜΕ, στάσεις να κλέβει λίγο, κόλπα για μικρότερη διείσδυση...και στο δεκάρικο πια, μέτρια θα ήταν...Εγώ είμαι εκτός που λένε και οι dragons.
3) μετά για να ρεφαρω πήγα Χριστίνα ΤσεχΑλβανή όπου δεν είχε κόσμο γενικά λόγω ζέστης. Πέρασα καλά...της τον έδωσα στο στόμα με εμένα όρθιο και εκείνη στα 4, πολύ καλή θέα στον καθρέφτη, μετά doggy όπου την κρατούσα από τη μέση και ΔΕΝ κουνιομουν εγώ, αλλά την έφερνα εγώ στο καυλι μου, πολύ καλό και βαθύ γαμησι, τη γύρισα ιεραποστολικά όπου και συνέχισα βαθιά και αργά με εκείνη να ανταποκρίνεται σ ένα μεγάλο βαθμό. Ακόμα και στο σοσιαλ το προσπαθεί η κοπέλα.
4) προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε λεωφορεία τρεις σερί μέρες έχω δει στην Αττική από Λιοσίων πλευρά μπάτσους να μπαίνουν μέσα σε λεωφορεία μαζί με μάλλον ελεγκτές.
Τόσο για τη Στέφανυ όσο και για τη Χριστίνα δεν ανεβάζω ξανά κριτικές, οι διαπιστώσεις μου είναι εδώ...Επίσης από τη μέχρι τώρα μου εμπειρία στα δύο της Λιοσίων, ΜΑΚΡΙΑ με μόνη εξαίρεση την Εμμυ που αν μη τι άλλο κρατάει ένα προφίλ η κοπέλα και ξέρουμε τι θα βρούμε μέσα! Καλές βόλτες.
Όλες οι μουνάρες κάνουν ουρά κ σπρώχνονται για να πάνε στη Φυλής με καύσωνα, να δουλέψουν για 10€ το πήδημα...Καλησπέρα στην παρέα....
Έχουμε καμία καινούργια άφιξη από φίλης μεριά η τα ίδια και τα ίδια;;;;;
Ευχαριστώ
Ίσως να μην είναι η γνωστή φολάρα Κορίνα με τα χαρακτηριστικά τατουάζ που παίζει 1η και 2η βάρδια... Αν κατάλαβα καλά, ο παίκτης αναφέρεται στην 3η βάρδια, αλλά επειδή έχω καιρό να κατέβω στη συγκεκριμένη βάρδια ας ενημερώσει κάποιος που να έχει πιο πρόσφατη εικόνα...Γνωστή φόλα η Κορίνα
Αυτή είναιΊσως να μην είναι η γνωστή φολάρα Κορίνα με τα χαρακτηριστικά τατουάζ που παίζει 1η και 2η βάρδια... Αν κατάλαβα καλά, ο παίκτης αναφέρεται στην 3η βάρδια, αλλά επειδή έχω καιρό να κατέβω στη συγκεκριμένη βάρδια ας ενημερώσει κάποιος που να έχει πιο πρόσφατη εικόνα...
Φώκαιας 25 όροφος νέο λατινικό μωρό από κολωμβια, από ότι μου είπε ξεκίνησε 1η μέρα σήμερα και θα δουλεύει 1-6 μεσημέρι.Καλησπέρα στην παρέα....
Έχουμε καμία καινούργια άφιξη από φίλης μεριά η τα ίδια και τα ίδια;;;;;
Ευχαριστώ
Όνομα;Φώκαιας 25 όροφος νέο λατινικό μωρό από κολωμβια, από ότι μου είπε ξεκίνησε 1η μέρα σήμερα και θα δουλεύει 1-6 μεσημέρι.