- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 627
- Like
- 101.869
- Πόντοι
- 125.067
Δις εξ'αμαρτειν ,ουκ ανδρως σοφου λεγαν οι αρχαιοι.Τα πορνοευρω σας μαγκες να τα προσεχετε και να τα ξοδευετε εκςι που εχετε περασει καλα στο παρελθον.Οι υπολοιπες φολες,ας πεινασουν.Πηγα με σαρα προχθές απορώ γτ το εκανα ειχα κι αλλη φορα που δεν με τρέλανε κι είπα να της δώσω μια ευκαιρία ακόμα κ κατάφερα να φύγω χωρίς να χυσω απο μενα μεγάλο οχι
Και εγώ το ίδιο έκανα αλλά αφού ρωτήθηκε ας το πούμε να πάνε οι επόμενοι πιο εύκολαΡε αλάνια και εγω σχετικά νέος είμαι, πριν κάνα χρόνο και κατι που έψαξα, πήγα εκεί, έκανα γύρα το τετράγωνο, ειδα φωτάκια, κατάλαβα,ναι ειναι περίεργος ο παραδρομής αλλά οκ.
Είναι κλειστά?
ΝαιΕίναι κλειστά?
Πωω το μαύρο το βικακυ πού θα το βρώ τώρα
Εγώ πήγα πρωινή τσάρκα μπορεί τώρα μετά τις πέντε να είναι ανοιχτάΠωω το μαύρο το βικακυ πού θα το βρώ τώρα
Έγινε πάντα όρθια τα κατάρτια!!Εγώ πήγα πρωινή τσάρκα μπορεί τώρα μετά τις πέντε να είναι ανοιχτά
μετα την θεα Εβελινα οτι και να παιξει θα ειναι λιγοΠεργάμου γενικά τι παίζει?
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.Πριν κατι μήνες είχε δει 2 απίστευτα καβλιά να ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι εκεί στο φανάρι και ρώταγα εδω στο νημα αν εχει οικο εκεί στην Χομορβιτου νομίζω ? Λες να ήταν αυτή????
Το σπίτι ήταν δίπλα,.Έπαιξε και τσιμπουκα ακα ή όλα με κοντομ ?? Πόσα της έδωκες τυπε μου ?? Σε πηρε με το παπι και πηγατε σπιτι της ??
Το σπίτι σε καλή κατάσταση ή κανα αχουρι , φτιάξε ενα καλο στόρι με το σκηνικό και ανεβασε το , ψοφαμε για τέτοια σκηνικά random τυπε !!!
Σάτυρε!Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.
Εγώ την συνάντησα Ιουλιανού ακριβώς πριν το τρίγωνο Ιουλιανού και Χωματιανού!!!
Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Πίπα Ακά, Κώλο, τελείωμα εντός Durex.
Άφησα τα 60€ που είχα επάνω μου.
Σπίτι δυστυχώς Όχι σε καλή κατάσταση!
Μπράβο μυστη Paluki , αντέδρασες οπως θα εκανε ένας γνήσιος γαμιας του bou , αντεδρασες γρήγορα κ με αντανακλαστικα και χωρίς να κολωσεις πουθενά , σαν γνήσιο αρσενικό και ακολούθησες το ένστικτο σου και την καυλα της στιγμής , από εμένα μεγαλο ρισπεκτ !!!Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.
Εγώ την συνάντησα Ιουλιανού ακριβώς πριν το τρίγωνο Ιουλιανού και Χωματιανού!!!
Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Πίπα Ακά, Κώλο, τελείωμα εντός Durex.
Άφησα τα 60€ που είχα επάνω μου.
Σπίτι δυστυχώς Όχι σε καλή κατάσταση!
ευσωμη ψηλη μελαχρινη με μεγαλο στηθοσ και τατουαζ?Θα σε γελάσω φιλε εγω την πετυχαίνω στην Φώκαιας
Δεν βρήκες το μοντέλο χωρίς όνομα?Μαραθωνος 59 αριστερά Ναταλι , απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Μπρέντα, μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι συν βυζι, πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος επεστρεψε η Νατη η λατίνα με το πολύ ωραίο σώμα, με ελεύθερο στοματικό.
Μαραθωνος 59α Λίνα(η ξανθιά χοντρουλα), απλό πρόγραμμα, αν είσαι καθαρός κάνει ελεύθερο στοματικό.

Στο night κλαμπ Kolasi, στο Μπουρνάζι. Βέβαια, βλέπω να σε παίρνουν σηκωτό έτσι και θωπεύσεις εκεί πέρα...Που να χει κανα τετοιο teen κορμι να θωπευσουμε?
![]()