Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (28 μέλη και 204 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.431
Πόντοι
10.906
Πέρα από το μαπς πέρασα και δεν βρήκα το σπιτάκι.. Οποτε πριν πέσετε να με φάτε δείτε το.. Δεν είμαι τόσο γκαου για να μην ττο ψάξω πριν ρωτήσω
:offtopic:Τύπε, μην ζορίζεσαι, είναι γνωστό το ιστορικό ανέκδοτο που ο Σουλτάνος (την εποχή της επέκτασης των Οθωμανών) έστειλε τον Αρχιναύαρχο να καταλάβει τη Μάλτα, κι ο Αρχιναύαρχος γύρισε πίσω απολογούμενος "Μάλτα γιοκ!" :2funny:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
:cum::cum::cum:
Υπό αντίξοες συνθήκες....
Πριν λίγο....
Live!!!!

1000014416.jpg

Αλκαμένους 113
Βικτώρια και Σύλβια.
Πρόγραμμα δεν ανακοίνωσε η υπηρεσία...
Η Βικτώρια πήγε να τσακιστεί πάνω στα πορνοτάκουνα στο θάλαμο επιδείξεων...:confused:

1000014414.jpg

Αλκαμένους 117
Χτύπησα πόρτα αλλά δεν μου άνοιξαν....:priest:

1000014411.jpg

1000014413.jpg

Περγάμου 27. Ανοιχτό Open!!!
Εδώ ενώ βρήκα προς στιγμήν το θάρρος και έκανα το πρώτο βήμα για να εισέλθω, δυστυχώς σαν κότα οπισθοχώρησα....
Πάντως από μέσα Πάλι ακούγονταν φωνές και ουρλιαχτά...:tooth:

Κατέληξα....
Χωματιανού 11.
Να δω τι γίνεται και εκεί.:bounce::bounce-glasses:

Η τύχη μου όμως με περίμενε στην γωνία...
Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με ένα Τραβελάκι απίστευτο, έτοιμο να βάλει μπρος το μηχανάκι του...
Μείναμε λίγα δευτερόλεπτα να κοιταζόμαστε...
-Πάμε μου λέει στα Ισπανικά.
-Που να πάμε λέω στα Αγγλικά..
-Σπιτι μου λέει...
Ανοίγω πορτοφόλι και της δείχνω ότι έχω μόνο 60€...
Με πήρε από το χέρι,με ανέβασε, και έπεσε ένα γαμισάκι άνευ προηγουμένου!!!:zfuck::zfuck:
Επειδή την πήρα μόνο στα τέσσερα δεν μπόρεσα να δω εάν έχει και εργαλείο...:alivedick:

Έφυγα πτώμα και δεν ρώτησα όνομα.:headbang:

Αν γνωρίζει κάποιος να πει.
Το διαμέρισμα είναι στον κάθετο δρόμο της Ιουλιανού πριν από την Λιοσίων. Μοιάζει πολύ με την Ιζαμπέλα που δουλεύει Φωκαίας 13 και Φυλής 59.
:hi:

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
559
Πόντοι
96
Πηγα με σαρα προχθές απορώ γτ το εκανα ειχα κι αλλη φορα που δεν με τρέλανε κι είπα να της δώσω μια ευκαιρία ακόμα κ κατάφερα να φύγω χωρίς να χυσω απο μενα μεγάλο οχι
ποια σαρα? την ευα απο λιοσιων?

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Πριν λίγο....
Live!!!!

1000014416.jpg

Αλκαμένους 113
Βικτώρια και Σύλβια.
Η Βικτώρια πήγε να τσακιστεί πάνω στα πορνοτάκουνα στο θάλαμο επιδείξεων...:confused:

1000014414.jpg

Αλκαμένους 117

1000014411.jpg

1000014413.jpg

Εδώ ενώ βρήκα προς στιγμήν το θάρρος και έκανα το πρώτο βήμα για να εισέλθω, δυστυχώς σαν κότα οπισθοχώρησα....

Κατέληξα....
Χωματιανού 11.

Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με ένα Τραβελάκι απίστευτο, έτοιμο να βάλει μπρος το μηχανάκι του...
-Σπιτι μου λέει...
Με πήρε από το χέρι,με ανέβασε, και έπεσε ένα γαμισάκι άνευ προηγουμένου!!!:zfuck::zfuck:
Επειδή την πήρα μόνο στα τέσσερα δεν μπόρεσα να δω εάν έχει και εργαλείο...:alivedick:

Το διαμέρισμα είναι στον κάθετο δρόμο της Ιουλιανού πριν από την Λιοσίων. Μοιάζει πολύ με την Ιζαμπέλα που δουλεύει Φωκαίας 13 και Φυλής 59.
Μου σηκώθηκε :bigdick:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Και μένα το μαπς μου το έβγαζε λίγο πιο δίπλα

1000024867.jpg
Η αλήθεια είναι ότι βγάζει μια πολυκατοικία στη κάτω μεριά της Λιοσίων
Έτσι. Κι εγώ την έπαθα με το χάρτη κι έψαχνα στην κάτω μεριά σαν μαλάκας.
Στη φωτογραφία που έχει βάλει ο συνάδελφος πιο πάνω φαίνεται μια χαρά. Φανάρι Ιουλιανού και Λιοσίων.

Ρε αλάνια και εγω σχετικά νέος είμαι, πριν κάνα χρόνο και κατι που έψαξα, πήγα εκεί, έκανα γύρα το τετράγωνο, ειδα φωτάκια, κατάλαβα,ναι ειναι περίεργος ο παραδρομής αλλά οκ.

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Πριν λίγο....
Live!!!!

1000014416.jpg

Αλκαμένους 113
Βικτώρια και Σύλβια.

1000014414.jpg

Αλκαμένους 117

1000014411.jpg

1000014413.jpg

Κατέληξα....
Χωματιανού 11.

-Σπιτι μου λέει...

Πριν κατι μήνες είχε δει 2 απίστευτα καβλιά να ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι εκεί στο φανάρι και ρώταγα εδω στο νημα αν εχει οικο εκεί στην Χομορβιτου νομίζω ? Λες να ήταν αυτή????

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Πηγα με σαρα προχθές απορώ γτ το εκανα ειχα κι αλλη φορα που δεν με τρέλανε κι είπα να της δώσω μια ευκαιρία ακόμα κ κατάφερα να φύγω χωρίς να χυσω απο μενα μεγάλο οχι
Ποια εννοείς; του Λ73;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.320
Πόντοι
2.846
Πριν λίγο....
Live!!!!

1000014416.jpg

Αλκαμένους 113
Βικτώρια και Σύλβια.

1000014414.jpg

Αλκαμένους 117

1000014411.jpg

1000014413.jpg

Κατέληξα....
Χωματιανού 11.

-Σπιτι μου λέει...

Έπαιξε και τσιμπουκα ακα ή όλα με κοντομ ?? Πόσα της έδωκες τυπε μου ?? Σε πηρε με το παπι και πηγατε σπιτι της ??
Το σπίτι σε καλή κατάσταση ή κανα αχουρι , φτιάξε ενα καλο στόρι με το σκηνικό και ανεβασε το , ψοφαμε για τέτοια σκηνικά random τυπε !!!

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Μάγκες πέρασα χθες με μπιουτη στην έκδοση facelift. Πρέπει να είχε λίγο τις μαύρες της γιατί ρώτησα τι μέρες δουλεύει και είπε σήμερα έτυχε και με είδες γιατί δεν ήθελα να κάτσω σπίτι , άσε λέω ποιος πληρώνει το air-condition με αυτή την ζεστή! Γενικά χθες ήταν ψυχρή. Στα του σωματότυπου να πω και εγώ την γνώμη μου στους συναδέλφους μπουρδελιαριδες , έχουν πέσει όλα πάνω της άντε να έχει μείνει λίγο σφιχτος ο κωλος αλλά τα βυζιά έχουν αδειάσει πολύ :/ φαίνονται ναι μεν μεγάλα αλλά μέσα είναι άδεια. Από υπηρεσίες δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Προσωπικά δεν θα ξανά περάσω μαζί της γουσταρα πιο πολύ την παλιά έκδοση :/ καλά να περνάτε μυστες και πολλά νερά !!!!!
Ααα δουλεύει Πέμπτη με Κυριακή μου είπε

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Δις εξ'αμαρτειν ,ουκ ανδρως σοφου λεγαν οι αρχαιοι.Τα πορνοευρω σας μαγκες να τα προσεχετε και να τα ξοδευετε εκςι που εχετε περασει καλα στο παρελθον.Οι υπολοιπες φολες,ας πεινασουν.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Ρε αλάνια και εγω σχετικά νέος είμαι, πριν κάνα χρόνο και κατι που έψαξα, πήγα εκεί, έκανα γύρα το τετράγωνο, ειδα φωτάκια, κατάλαβα,ναι ειναι περίεργος ο παραδρομής αλλά οκ.
Και εγώ το ίδιο έκανα αλλά αφού ρωτήθηκε ας το πούμε να πάνε οι επόμενοι πιο εύκολα

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.234
Πόντοι
42.528
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom