Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (25 μέλη και 322 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
64
Like
5.532
Πόντοι
7.621
Μάγκες πέρασα χθες με μπιουτη στην έκδοση facelift. Πρέπει να είχε λίγο τις μαύρες της γιατί ρώτησα τι μέρες δουλεύει και είπε σήμερα έτυχε και με είδες γιατί δεν ήθελα να κάτσω σπίτι , άσε λέω ποιος πληρώνει το air-condition με αυτή την ζεστή! Γενικά χθες ήταν ψυχρή. Στα του σωματότυπου να πω και εγώ την γνώμη μου στους συναδέλφους μπουρδελιαριδες , έχουν πέσει όλα πάνω της άντε να έχει μείνει λίγο σφιχτος ο κωλος αλλά τα βυζιά έχουν αδειάσει πολύ :/ φαίνονται ναι μεν μεγάλα αλλά μέσα είναι άδεια. Από υπηρεσίες δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Προσωπικά δεν θα ξανά περάσω μαζί της γουσταρα πιο πολύ την παλιά έκδοση :/ καλά να περνάτε μυστες και πολλά νερά !!!!!
Ααα δουλεύει Πέμπτη με Κυριακή μου είπε

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.503
Πόντοι
5.227
Πηγα με σαρα προχθές απορώ γτ το εκανα ειχα κι αλλη φορα που δεν με τρέλανε κι είπα να της δώσω μια ευκαιρία ακόμα κ κατάφερα να φύγω χωρίς να χυσω απο μενα μεγάλο οχι
Δις εξ'αμαρτειν ,ουκ ανδρως σοφου λεγαν οι αρχαιοι.Τα πορνοευρω σας μαγκες να τα προσεχετε και να τα ξοδευετε εκςι που εχετε περασει καλα στο παρελθον.Οι υπολοιπες φολες,ας πεινασουν.

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.206
Πόντοι
3.236
Ρε αλάνια και εγω σχετικά νέος είμαι, πριν κάνα χρόνο και κατι που έψαξα, πήγα εκεί, έκανα γύρα το τετράγωνο, ειδα φωτάκια, κατάλαβα,ναι ειναι περίεργος ο παραδρομής αλλά οκ.
Και εγώ το ίδιο έκανα αλλά αφού ρωτήθηκε ας το πούμε να πάνε οι επόμενοι πιο εύκολα

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736
IMG_9247.jpeg
Είναι κλειστά?

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.392
Πόντοι
42.528

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.367
Πόντοι
736

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Πριν κατι μήνες είχε δει 2 απίστευτα καβλιά να ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι εκεί στο φανάρι και ρώταγα εδω στο νημα αν εχει οικο εκεί στην Χομορβιτου νομίζω ? Λες να ήταν αυτή????
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.
Εγώ την συνάντησα Ιουλιανού ακριβώς πριν το τρίγωνο Ιουλιανού και Χωματιανού!!!
Έπαιξε και τσιμπουκα ακα ή όλα με κοντομ ?? Πόσα της έδωκες τυπε μου ?? Σε πηρε με το παπι και πηγατε σπιτι της ??
Το σπίτι σε καλή κατάσταση ή κανα αχουρι , φτιάξε ενα καλο στόρι με το σκηνικό και ανεβασε το , ψοφαμε για τέτοια σκηνικά random τυπε !!!
Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Πίπα Ακά, Κώλο, τελείωμα εντός Durex.
Άφησα τα 60€ που είχα επάνω μου.
Σπίτι δυστυχώς Όχι σε καλή κατάσταση!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.145
Πόντοι
3.246
Το ίδιο σημείο λέμε, το σκηνικό που περιγράφω ειναι αληθινό, καστανοξανθη ψηλή, έμοιαζε με αν.μπλοκ, δεν θυμάμαι εμφανιση καλά αλλα μου εχει κατσει, γιατι ηταν μουναρα σε παποσκουτερ και δεν ταίριαζε σαν εικόνα, κοίταγα οντως αν βγήκε από κάναν οικο,
αλλά και να ήταν αυτή, προς το παρόν δεν παίζω μπάλα σε αυτό το σημείο του γηπέδου.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.889
Πόντοι
11.096

Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Σάτυρε!
Κάνεις και τέτοια ε;

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
7.002
Πόντοι
3.666

Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Μπράβο μυστη Paluki , αντέδρασες οπως θα εκανε ένας γνήσιος γαμιας του bou , αντεδρασες γρήγορα κ με αντανακλαστικα και χωρίς να κολωσεις πουθενά , σαν γνήσιο αρσενικό και ακολούθησες το ένστικτο σου και την καυλα της στιγμής , από εμένα μεγαλο ρισπεκτ !!!

τώρα live επιγραμματικα

Μαραθωνος 59 αριστερά Ναταλι , απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Μπρέντα, μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι συν βυζι, πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος επεστρεψε η Νατη η λατίνα με το πολύ ωραίο σώμα, με ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος 59α Λίνα(η ξανθιά χοντρουλα), απλό πρόγραμμα, αν είσαι καθαρός κάνει ελεύθερο στοματικό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Λίνα απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 όροφος Νατάσα δηλαδή η Νάταλι η τουρλοκωλιαστρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Μαραθωνος 59 αριστερά Ναταλι , απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Μπρέντα, μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι συν βυζι, πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος επεστρεψε η Νατη η λατίνα με το πολύ ωραίο σώμα, με ελεύθερο στοματικό.

Μαραθωνος 59α Λίνα(η ξανθιά χοντρουλα), απλό πρόγραμμα, αν είσαι καθαρός κάνει ελεύθερο στοματικό.
Δεν βρήκες το μοντέλο χωρίς όνομα?:headbang2:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom