Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (28 μέλη και 205 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.440
Πόντοι
35.948

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
H Συλβια ειναι απο Φιλ11 και Φωκ13 ή αλλη?
Η Σύλβια που λες εσύ δουλεύει στο Φυλής 69 , πλέον αδύνατη κορμάρα ψηλή μελαχρινή.

Αυτή που είδα είναι κοντή Με καρέ ξανθό μαλλάκι, βυζάρες. Με θητεία στα Διδύμου 22 και Φυλής 109 όροφος.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.495
Πόντοι
47.170

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Που να χει κανα τετοιο teen κορμι να θωπευσουμε?

teen.jpg

Καλημέρα, περίπου τέτοια φάση είναι η Λίνα, συνήθως στα Μαραθώνος το Δεξιά ή στη Βέργας

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Γνωστή φόλα η Κορίνα

Δεν υπάρχει όροφος στα Φωκαίας 7
Μπερδεψα τις λεξεις υπογειο ισογειο και οροφος χαχα
Επίσης εχει αναφερθει και αλλες φορες αλλα τι χάλι ειναι αυτο με τα 18χρονα που ολο ρωτανε σε καθε σπιτακι αν ειναι καλη η αλλη?Μπειτε και δειτε ρε,στη τελικη εχει και ο καθενας και τα γουστα του

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Λιοσίων 73β Εμμυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 2 λατίνες Σάρα και Πάολα,αμφότερες με ελεύθερο στοματικό.

Λιοσίων 73α Μπέλα, σε απλό πρόγραμμα και 3 λατίνες Καταλινα, Λαρίσα και Στεφανι, όλες με ελεύθερο στοματικό.
εν τω μεταξύ στα Λ73 οι τσατσάδες ανακοινώνουν ότι να'ναι. "Ελεύθερο στοματικό" η Σάρα που σου περνάει λάστιχο πριν καλά-καλά ανέβει στο κρεβάτι :cheesy:
Αυτό, από τις Λατίνες έχω πάρει Σάρα, Στέφανι από 1 φορά και Λαρίσα (καμιά 12άρα φορές), καμία δεν έκανε ποτέ ελεύθερο και με την Λαρίσα το προσπάθησα 3-4 φορές όχι μία :cheesy:
Τώρα για να είμαι ειλικρινής, με καμία από αυτές δεν πέρασα για την πίπα :cheesy: αν και η Λαρίσα την βελτίωσε πολύ και 2-3 φορές έκανε πολύ καλή με πάθος μέχρι που φόλεψε και αυτή :cheesy:

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
13
Like
4.387
Πόντοι
2.727
Η Λίνα στα Μαραθώνος 59 κ Βέργας 3 είναι ακριβώς σ' αυτό το στυλ.
Καλημέρα, περίπου τέτοια φάση είναι η Λίνα, συνήθως στα Μαραθώνος το Δεξιά ή στη Βέργας
Πωω πρωτη φορα διπλη επιβεβαιωση :O
Θα παω να την τσεκαρω!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
καλησπέρα από το Ελλαδισταν σε παροχές, μέριμνα τώρα ΚΑΙ από πλευράς θερμοκρασιών! Χτες Τετάρτη...
1) πέτυχα στη Μιχαήλ Βόδα την Αλινα και την αδερφή?/ξαδέρφη? της από Ιάσωνος! Πλάκα έχει, Μ αναγνώρισε, έξω μοιάζει πολύ πιο μαζεμένη λες και είναι προσφυγοπούλα από τον πόλεμο φάση...1000 φορές άντυτη παρά ντυμένη η Αλινα η καημένη! έκανα και ρίμα!
2) Σε χτεσινή βόλτα έγινε επαναληπτική στην Στεφάνου από Λιοσίων, με πραγματικά φτωχές εντυπώσεις. Όντας Μιμή στο Μετάξι ήταν δώρο Θεού, χαρά για την πουτσα μας! μετά Λιοσίων είχε πτωτική τάση και χτες...πίπα ΜΕ, στάσεις να κλέβει λίγο, κόλπα για μικρότερη διείσδυση...και στο δεκάρικο πια, μέτρια θα ήταν...Εγώ είμαι εκτός που λένε και οι dragons.
3) μετά για να ρεφαρω πήγα Χριστίνα ΤσεχΑλβανή όπου δεν είχε κόσμο γενικά λόγω ζέστης. Πέρασα καλά...της τον έδωσα στο στόμα με εμένα όρθιο και εκείνη στα 4, πολύ καλή θέα στον καθρέφτη, μετά doggy όπου την κρατούσα από τη μέση και ΔΕΝ κουνιομουν εγώ, αλλά την έφερνα εγώ στο καυλι μου, πολύ καλό και βαθύ γαμησι, τη γύρισα ιεραποστολικά όπου και συνέχισα βαθιά και αργά με εκείνη να ανταποκρίνεται σ ένα μεγάλο βαθμό. Ακόμα και στο σοσιαλ το προσπαθεί η κοπέλα.
4) προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε λεωφορεία τρεις σερί μέρες έχω δει στην Αττική από Λιοσίων πλευρά μπάτσους να μπαίνουν μέσα σε λεωφορεία μαζί με μάλλον ελεγκτές.
Τόσο για τη Στέφανυ όσο και για τη Χριστίνα δεν ανεβάζω ξανά κριτικές, οι διαπιστώσεις μου είναι εδώ...Επίσης από τη μέχρι τώρα μου εμπειρία στα δύο της Λιοσίων, ΜΑΚΡΙΑ με μόνη εξαίρεση την Εμμυ που αν μη τι άλλο κρατάει ένα προφίλ η κοπέλα και ξέρουμε τι θα βρούμε μέσα! Καλές βόλτες.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
16
Like
1.043
Πόντοι
371
Καλησπέρα στην παρέα....
Έχουμε καμία καινούργια άφιξη από φίλης μεριά η τα ίδια και τα ίδια;;;;;
Ευχαριστώ

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.099
Πόντοι
1.056
Ναι, τα μουνόπανα φέρνουν μπάτσους μαζί τους για να το παίξουν νταήδες. Διότι δίχως τον μπάτσο τους γράφεις στα αρχίδια σου. Ευτυχώς που είμαι άνεργος εδώ και 3 χρόνια και κινούμαι δωρεάν.
Μπαινουν κυριως στα Α/Β11 με σκοπο την προληψη της παραβατικοτητας ανηλικων.

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.711
Πόντοι
721
καλησπέρα από το Ελλαδισταν σε παροχές, μέριμνα τώρα ΚΑΙ από πλευράς θερμοκρασιών! Χτες Τετάρτη...
1) πέτυχα στη Μιχαήλ Βόδα την Αλινα και την αδερφή?/ξαδέρφη? της από Ιάσωνος! Πλάκα έχει, Μ αναγνώρισε, έξω μοιάζει πολύ πιο μαζεμένη λες και είναι προσφυγοπούλα από τον πόλεμο φάση...1000 φορές άντυτη παρά ντυμένη η Αλινα η καημένη! έκανα και ρίμα!
2) Σε χτεσινή βόλτα έγινε επαναληπτική στην Στεφάνου από Λιοσίων, με πραγματικά φτωχές εντυπώσεις. Όντας Μιμή στο Μετάξι ήταν δώρο Θεού, χαρά για την πουτσα μας! μετά Λιοσίων είχε πτωτική τάση και χτες...πίπα ΜΕ, στάσεις να κλέβει λίγο, κόλπα για μικρότερη διείσδυση...και στο δεκάρικο πια, μέτρια θα ήταν...Εγώ είμαι εκτός που λένε και οι dragons.
3) μετά για να ρεφαρω πήγα Χριστίνα ΤσεχΑλβανή όπου δεν είχε κόσμο γενικά λόγω ζέστης. Πέρασα καλά...της τον έδωσα στο στόμα με εμένα όρθιο και εκείνη στα 4, πολύ καλή θέα στον καθρέφτη, μετά doggy όπου την κρατούσα από τη μέση και ΔΕΝ κουνιομουν εγώ, αλλά την έφερνα εγώ στο καυλι μου, πολύ καλό και βαθύ γαμησι, τη γύρισα ιεραποστολικά όπου και συνέχισα βαθιά και αργά με εκείνη να ανταποκρίνεται σ ένα μεγάλο βαθμό. Ακόμα και στο σοσιαλ το προσπαθεί η κοπέλα.
4) προσοχή όσοι χρησιμοποιείτε λεωφορεία τρεις σερί μέρες έχω δει στην Αττική από Λιοσίων πλευρά μπάτσους να μπαίνουν μέσα σε λεωφορεία μαζί με μάλλον ελεγκτές.
Τόσο για τη Στέφανυ όσο και για τη Χριστίνα δεν ανεβάζω ξανά κριτικές, οι διαπιστώσεις μου είναι εδώ...Επίσης από τη μέχρι τώρα μου εμπειρία στα δύο της Λιοσίων, ΜΑΚΡΙΑ με μόνη εξαίρεση την Εμμυ που αν μη τι άλλο κρατάει ένα προφίλ η κοπέλα και ξέρουμε τι θα βρούμε μέσα! Καλές βόλτες.
Όντως η Έμμυ είναι καλή περίπτωση αλλά ανάλογα πώς θα την πετύχεις όσο για τις λατινες η Λάρισα ξεχωρίζει

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.440
Πόντοι
35.948
Καλησπέρα στην παρέα....
Ευχαριστώ
Όλες οι μουνάρες κάνουν ουρά κ σπρώχνονται για να πάνε στη Φυλής με καύσωνα, να δουλέψουν για 10€ το πήδημα...

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Εγώ σκέφτηκα να ανοίξω Φυλής περίπτερο ! Θα είχα παραμασχαλα το Μ16 και κάνα 2 φιλους για προστασία. Έτσι θα πουλούσαν άφθονη φαντα μπλε και δροσερά ροφήματα για τους ιδρωμενους πορνοαθλητες! Ο άλλος που άνοιξε πωλητήριο μύγες βαράει

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.316
Πόντοι
6.215
Γνωστή φόλα η Κορίνα
Ίσως να μην είναι η γνωστή φολάρα Κορίνα με τα χαρακτηριστικά τατουάζ που παίζει 1η και 2η βάρδια... Αν κατάλαβα καλά, ο παίκτης αναφέρεται στην 3η βάρδια, αλλά επειδή έχω καιρό να κατέβω στη συγκεκριμένη βάρδια ας ενημερώσει κάποιος που να έχει πιο πρόσφατη εικόνα...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.440
Πόντοι
35.948
Ίσως να μην είναι η γνωστή φολάρα Κορίνα με τα χαρακτηριστικά τατουάζ που παίζει 1η και 2η βάρδια... Αν κατάλαβα καλά, ο παίκτης αναφέρεται στην 3η βάρδια, αλλά επειδή έχω καιρό να κατέβω στη συγκεκριμένη βάρδια ας ενημερώσει κάποιος που να έχει πιο πρόσφατη εικόνα...
Αυτή είναι

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
145
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα....
Ευχαριστώ
Φώκαιας 25 όροφος νέο λατινικό μωρό από κολωμβια, από ότι μου είπε ξεκίνησε 1η μέρα σήμερα και θα δουλεύει 1-6 μεσημέρι.

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.270
Πόντοι
481
Καλησπέρα! Έχω πεθύμησει αλβανίδα πείτε καμιά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom