Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.270
- Πόντοι
- 481
Περγάμου γενικά τι παίζει?
μετα την θεα Εβελινα οτι και να παιξει θα ειναι λιγοΠεργάμου γενικά τι παίζει?
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.Πριν κατι μήνες είχε δει 2 απίστευτα καβλιά να ανεβαίνουν σε ένα μηχανάκι εκεί στο φανάρι και ρώταγα εδω στο νημα αν εχει οικο εκεί στην Χομορβιτου νομίζω ? Λες να ήταν αυτή????
Το σπίτι ήταν δίπλα,.Έπαιξε και τσιμπουκα ακα ή όλα με κοντομ ?? Πόσα της έδωκες τυπε μου ?? Σε πηρε με το παπι και πηγατε σπιτι της ??
Το σπίτι σε καλή κατάσταση ή κανα αχουρι , φτιάξε ενα καλο στόρι με το σκηνικό και ανεβασε το , ψοφαμε για τέτοια σκηνικά random τυπε !!!
Σάτυρε!Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.
Εγώ την συνάντησα Ιουλιανού ακριβώς πριν το τρίγωνο Ιουλιανού και Χωματιανού!!!
Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Πίπα Ακά, Κώλο, τελείωμα εντός Durex.
Άφησα τα 60€ που είχα επάνω μου.
Σπίτι δυστυχώς Όχι σε καλή κατάσταση!
Μπράβο μυστη Paluki , αντέδρασες οπως θα εκανε ένας γνήσιος γαμιας του bou , αντεδρασες γρήγορα κ με αντανακλαστικα και χωρίς να κολωσεις πουθενά , σαν γνήσιο αρσενικό και ακολούθησες το ένστικτο σου και την καυλα της στιγμής , από εμένα μεγαλο ρισπεκτ !!!Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο σημείο.
Εγώ την συνάντησα Ιουλιανού ακριβώς πριν το τρίγωνο Ιουλιανού και Χωματιανού!!!
Το σπίτι ήταν δίπλα,.
Πίπα Ακά, Κώλο, τελείωμα εντός Durex.
Άφησα τα 60€ που είχα επάνω μου.
Σπίτι δυστυχώς Όχι σε καλή κατάσταση!
ευσωμη ψηλη μελαχρινη με μεγαλο στηθοσ και τατουαζ?Θα σε γελάσω φιλε εγω την πετυχαίνω στην Φώκαιας
Δεν βρήκες το μοντέλο χωρίς όνομα?Μαραθωνος 59 αριστερά Ναταλι , απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος59 μεσαίο υπόγειο Μπρέντα, μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα, 2αρι συν βυζι, πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος επεστρεψε η Νατη η λατίνα με το πολύ ωραίο σώμα, με ελεύθερο στοματικό.
Μαραθωνος 59α Λίνα(η ξανθιά χοντρουλα), απλό πρόγραμμα, αν είσαι καθαρός κάνει ελεύθερο στοματικό.
Στο night κλαμπ Kolasi, στο Μπουρνάζι. Βέβαια, βλέπω να σε παίρνουν σηκωτό έτσι και θωπεύσεις εκεί πέρα...Που να χει κανα τετοιο teen κορμι να θωπευσουμε?
![]()
Όχι και τη τσατσά που ρώτησα στο 59α μου είπε ότι χτες δουλευε 2η βάρδια η Βίκυ μαζί με τη Λίνα που δουλευε και σήμερα,τώρα κρατάμε μια πισινή σε όσα λένε η τσατσαδες αλλά αυτή είναι τσεκαρισμενα έγκυρη σε όσα μου έχει πει, ποιος ξέρει θα λυθεί το μυστήριο κάποια στιγμή.Δεν βρήκες το μοντέλο χωρίς όνομα?![]()
Καμμιά σχέση, λατίνα είναιΔιάβασα στους διπλανούς οτι στο φ59 το πρωί ήταν μια Τζέσικα ξανθιά βυζαρού.
Ξέρει κανείς αν είναι η γνωστή Τζέσικα πιπαρες που δούλευε απέναντι;
Και γιατί ρε αδερφέ δε ρωτάς δίπλα, αφού έχεις ενεργό λογαριασμό.Διάβασα στους διπλανούς οτι στο φ59 το πρωί ήταν μια Τζέσικα ξανθιά βυζαρού.
Ξέρει κανείς αν είναι η γνωστή Τζέσικα πιπαρες που δούλευε απέναντι;
Τζουνας δε μπας ν αρμεξεις την τσουναςΣτο night κλαμπ Kolasi, στο Μπουρνάζι. Βέβαια, βλέπω να σε παίρνουν σηκωτό έτσι και θωπεύσεις εκεί πέρα...![]()
Η Λίνα στα Μαραθώνος 59 κ Βέργας 3 είναι ακριβώς σ' αυτό το στυλ.Που να χει κανα τετοιο teen κορμι να θωπευσουμε?
![]()
Πατα επανω στο προφηλ του την επιλογη αγνοηση και καθαρησες.....δεν θα ξαναδεις τιποτα απο αυτον ή απο οποιον αλλο δεν σου κανει......τωρα ειδα και εγω οτι υπαρχει αυτη η επιλογη.@Elganador γιατί δεν ανεβάζεις όλες αυτές τις φωτογραφίες στο "Ρομαντισμός και μπουρδέλα"; Επίσης δε βολεύει κανέναν να ανεβάζεις φωτογραφία από κάθε σπιτάκι για να ενημερώσεις, αντί πολύ απλά να γράψεις τη διεύθυνσή του. Πρέπει δηλαδή να κάνουμε πόσο σκρολ για να βλέπουμε τα ποστ με τις φωτό ένα ένα και ένας που δεν είναι μπουρδελιάρης δε θα καταλάβει από μια φωτογραφία σε ποιο σπιτάκι αναφέρεσαι. Φιλικά.