You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.425
- Πόντοι
- 4.510
Ε πέρασες πολύ νωρίς λογικόΞέρει κάποιος τι ώρα ανοίγει το Ι1β; πέρασα το πρωί πριν τις 8 και ήταν κλειστο
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 265.243
- Πόντοι
- 46.232
1100-1200Ξέρει κάποιος τι ώρα ανοίγει το Ι1β; πέρασα το πρωί πριν τις 8 και ήταν κλειστο
Φωτεινή Και σοφία.Ξέρεις κάποιος ποια δουλεύει Διδύμου 22 τώρα;
Συνήθως Σοφια ειναι απογευμα.Στο Φώκαιας 13 υπογειο ειναι μονη η Μιρα,με Κοκκίνο μαλλί και έντονο κοκκινο κραγιόν,το οποιο βγαινει,με έκανε σκατα στην μούρη και στο στόμα και δεν μου ειπε και τιποτα,δεν μπορεί να μην το ξέρει η να μην με είδε,φάουλ της αυτό,πάρε ένα κραγιόν που δεν βγαίνει ρε κοριτσι μου τοσα κονομας καθε μερα,ευτυχως βραδιαζε και το πρόσεξα από τον καθρεφτη της μηχανης και έλεγα να κατσω και για κανένα καφέ.Όλοι θα γελάγανε.Τεσπα είχε συνεχόμενα δωμάτια όχι όμως τίποτα το φοβερό από αναμονή στο σαλόνι.Ξέρεις κάποιος ποια δουλεύει Διδύμου 22 τώρα;
alfabitagama
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 634
- Πόντοι
- 300
Από πού έμαθες ότι έχουμε κάνει δεύτερο σπίτι τα σπιτάκια της φυλής;Φίλε εγώ έρχομαι από μακριά και δεν είμαι τύπος που πάει κάθε μέρα..εγώ ρώτησα εδώ γιατί ξέρω ότι το έχετε κάνει δευτερο σπίτι τα σπιτάκια στην φυλης. Όποτε δεν χρειάζεται η ειρωνία νομίζω
Πετάς το εξυπναδιστικο σχόλιο και μετά γράφεις ένα "δεν χρειάζεται ειρωνία" είσαι ωραίος ...
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 74
- Like
- 16.720
- Πόντοι
- 13.636
Σε μπουρδελο δεν εχω πετυχει ποτε ακομα Πακιστανη ή Μπαγκλαντεσιανη ή Ινδη πουτανα...Στο γνωστο "τριγωνο" ομως (Μαρνης-Χαλκοκονδυλη-3ης Σεπτεμβριου) εχω δει κατα καιρους να ψωνιζονται στο πεζοδρομιο ειδικα της μεσημεριανες ωρες και εχω μιλησει μαζι τους... συνηθως θα σου κοστισει απο 20 εως 50 ευρω αναλογως ποσο θα σε πιασουν κοροιδο...συν και το ξενοδοχειο εννοηται....Υπάρχουν σε μπουρδέλα πακιστανες πουτανες;
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 842
- Πόντοι
- 361
Όπως σου είπε ο @Dsar263 στην πιάτσα τις έβλεπα και αραζανε στην βεραντζερου όπως κατεβαίνεις τον δρόμο στο αριστερό σου χέρι στο ύψος ενδιάμεσα Σωκράτους και ΜενάνδρουΥπάρχουν σε μπουρδέλα πακιστανες πουτανες;
Μεσημεριανες ώρες...
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ότι τώρα εσύ χορτασες όλες τις σλαβες και λατινες πουτανες και σου μείνανε μόνο οι πακιστανες για να συμπληρωθείς ως γαμιας.Εισαι και κακογουστος, τι να τις κάνεις τις πακιστανες πουτανες?αφου είναι όλες κακασχημες.Υπάρχουν σε μπουρδέλα πακιστανες πουτανες;
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, τι να πω τώρα με τόσα που διαβάζω, εδώ, πολλά χιλιόμετρα παλικάρια να είστε καλά για τις ενημερώσεις σας, αγαπητέ Σμύρνη να ρωτήσω η Σόνια του 84α είναι η γνωστή από Φιλιππίδου απλά και με πρωκτικό? Καλή συνέχεια σε όλους...
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.551
- Πόντοι
- 201
Η ίδια Σόνια είναι (ηλικίας περίπου 60 ετών).
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 74
- Like
- 16.720
- Πόντοι
- 13.636
Για οσους γνωριζαν την Ρωσιδα ξανθια μιλφ Ελενη (1,65 - 1.70 γεματα χειλη, λιγακι ακωλη) που ηταν το καλοκαιρι βραδυνη βαρδια Κολωνου 27 υπογειο (απο τους πιο αθλιους οικους με γυψοσανιδες αντι για τοιχους) πλεον την πετυχα αποψε κατα τις 00:00 στο Κολωνου 48Α αριστερο και ειπα να την ξανατιμησω...κρατιεται ακομα σε καλη κατασταση....
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους.....
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους.....
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.425
- Πόντοι
- 4.510
Θα ρίξω μια ματιά..Όπως σου είπε ο @Dsar263 στην πιάτσα τις έβλεπα και αραζανε στην βεραντζερου όπως κατεβαίνεις τον δρόμο στο αριστερό σου χέρι στο ύψος ενδιάμεσα Σωκράτους και Μενάνδρου
Μεσημεριανες ώρες...
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους. Ξέρουμε τι απέγινε η Βαλέρια από Φωκαίας;
Αν λες για τη μιλφ που δούλευε στο Φωκαίας 27,θα τη βρεις λογικά πρωινή βάρδια στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο.Καλημέρα σε όλους. Ξέρουμε τι απέγινε η Βαλέρια από Φωκαίας;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 265.243
- Πόντοι
- 46.232
Ναι η ίδια είναι, και στο Φιλιππιδου έκανε πρωκτικόΚαλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, τι να πω τώρα με τόσα που διαβάζω, εδώ, πολλά χιλιόμετρα παλικάρια να είστε καλά για τις ενημερώσεις σας, αγαπητέ Σμύρνη να ρωτήσω η Σόνια του 84α είναι η γνωστή από Φιλιππίδου απλά και με πρωκτικό? Καλή συνέχεια σε όλους...
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.460
- Πόντοι
- 2.036
Την πήρα χθές 1η φορά, καπότα σε πεσεμένο, πίπα 20sec, στα 4 κόλλαγε πάνω μου συνεχώς πολύ σφιχτά σε κανονική στάση κατέβαζε/τράβαγε την λεκάνη, δεν έβγαλε ούτε σουτιέν ούτε στρίνγκ, φόλα με 0 όρεξη / συμμετοχή, η νταρντανόχοντρη με σπαστό ξανθό μαλλί τσατσά που είναι και στο δίπλα πολλές φορές (Ι37 με τα σκαλιά νομίζω) χτύπησε στα 6κάτι λεπτά γιατί "είχε κόσμο στο σαλόνι" ...Ιάσονος 39 (1) Μαρίνα(από Κολωνού 32γ)μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό σώμα, μικρό βυζι, πολλά τατουάζ, όπως αυτό που έχει σε ολόκληρο το δεξί πόδι,και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα.
Εγώ εδώ ~13:00 πέτυχα +2 εκτός απο Σαμπρίνα , την Ίρμα την τροφαντή χοντροατσούμπαλη και άλλη μία εμφανίσιμη ~1.6κάτι νορμάλ σώμα με λίγο πεταχτό κώλο, μικρό βυζί κλασική λατινόφατσα Μελίνα νομίζω είπε η βαριεστημένη τσατσά.Κολωνού 27β μια λατινα η Σαμπρινα, μελαχρινό κοντοπουτανο με πεταχτη κωλαρα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.
Ημεδαπός μύστης στο δωμάτιο με το που βγαίνει η Σαμπρίνα(που έλεγε κάτι στην γλώσσα της με ειρωνικό τρόπο) φωνάζει την τσατσά , της δίνει ένα 10άρικο και της λέει "στείλε και την άλλη" η τσατσά απόρησε
Επειδή δεν το ευχαριστήθηκα με την Μαρίνα και τα Λατινόσπιτα ήταν τίγκα στα πάκια (σε όλα τα άλλα νέκρα), σαν να "λυπήθηκα" την Ουκρανή Ντιάνα στο Ι19 που βάραγε μύγες+ ο πόλεμος +οι χοντρές συνήθως δεν με απογoητεύουν είπα θα περάσω, πρόγραμμα Νορμάλ+Ελ.στοματικό/τελειωτικό.
Η κοπέλα είναι μετρίου αναστήματος, χοντρή, καστανόξανθη με οκ πρόσωπο με φαινομενικά ωραίο στήθος που στο αριστερό έχει τατού, όμως στο αριστερό έχει κάνει η μερική μαστεκτομή ή κάποια επέμβαση γενικά και της λείπει ένα κομμάτι και η θυλή!!! όταν πήγα να χουφτώσω/γλύψω και ξαφνιάστηκα μου χαμογέλασε συγκαταβατικά, ήταν ατύχημα ήταν από πόλεμο ήταν καρκίνος δεν ξέρω, αποφάσισα να το αγνοήσω και να μην ασχοληθώ για την υπόλοιπη συνεδρία παρά το "σόκ" , ποιός ξέρει τι έχει τραβήξει ...
Συνοπτικά, ορεξάτη, καλή πίπα με πολλά σάλια και φτυσίματα που δεν με τρελαίνουν αλλά την άφησα να κάνει παιχνίδι 4-5 λεπτά με σκοπό να με τελειώσει δεν ερχόταν ομώς, οπότε την πήρα στα 4 τετράγωνη κωλάρα λόγω πάχους αλλά σφιχτή, μουνί πηγάδι όμως, την έβαλα και ανάσκελα με τα πόδια στους όμους όπου υπο αυτή την γωνία κάτι έγινε, τέλος στο στόμα που τα ρούφηξε όλα, σπασίμπα και χαμόγελο ~12-13 λεπτά στο δωμάτιο η τσατσά χτύπησε στα 10-11 αλλά έκατσε να με τελειώσει.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 12.819
- Πόντοι
- 3.760
Ο πεζοδρομος περναει κριση.Δεν εχουν μεινει γυναικες.Ακομα και το 22 ηταν κλεισστο πρωτη βαρδιαΡε παιδιά ξέρεις κανείς τι στο διάολο γίνεται στο Διδύμου 18 (Μαρία αλβανιαρα) ??? Οπότε έχω κατέβει εννοείται πριν τις 16:00 είναι κλειστό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις