EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.932
- Πόντοι
- 19.485
ΟΧΙΑξίζει το γαμησι για καμιά ώρα σε στούντιο;
ΟΧΙΑξίζει το γαμησι για καμιά ώρα σε στούντιο;
Σου κάνει ακόμα ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό μόνο με 20 ευρώ; Με καπότα όλες κάνουν!Βικυ Φ69 εγω συνηθως παω μονο για πιπα-τελειωτικο με το ωραιο της προσωπο,δεν με ενθουσιαζει στο σεξ...
Ναταλία με το κοντό μαλλί;;Νομιζω την Νάταλι θα την βρεις Περδικας 3 ισογειο βραδυνη βαρδια απο τις 23:00 και μετα με αλλο ονομα, πλεον ονομαζεται Νατασσα....
Κυριακή 29.10.2023
Στο Φυλής 69 Β , πήρα τη ΒΙΚΥ !
Ρωσόφωνη όμορφη , με δέρμα πολύ καλό,
γλυκιά και θερμή !
Μοιάζει με ξαδέρφη της πιο κάτω.
![]()
καλή αίσθηση η μούνα της, της τον έχωσα τέρμα
και την έχυσα την κάβλα , τη γλυκομούνα !
Φωκαίας 13 η Άννα πλαστικο βυζι , καθόλου συμμετοχή και φωνή σαν τον σουγκλακο. Δεν αφήνει αγγίγματα. Πεταμένο 20αρικοΠριν μισή ωρίτσα .... Διδυμου 27 φωτεινη ... Στο 22 σοφία λεπτή με μιτερη μυτη. Αυτή κάνει καλό μπουκι ...;;;. Φώκαιας 13 υπογα σαμιρα και Άννα ; και οι δύο λατινες μικρές με ωραία κορμιά .... Η Σακίρα με πιο άσπρο δέρμα και χαμόγελο .... Ποια να δοκιμάσω;; α κάνουν και οι δύο ελεύθερο... Φιλιππίδου το ισόγειο η Λία ωραίο γκομενάκι με ελεύθερη πίπα ... Να μπω;;;
Οχι η Ναταλια με το κοντο μαλλι ειναι Ουκρανεζα Gilf και συνηθως ειναι Μεγ. Αλεξανδρου 28 υπογειο απογευματινη βαρδιαΝαταλία με το κοντό μαλλί;;
Κανενας οικος τετοια ωρα απο οσο γνωριζω.....Έχει κανένας οίκος τέτοια ώρα μαύρη μιας και θα κάνω επίσκεψη
μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι την 25η Μαρτίου..Λες να πήγαν οι πουτανες για παρέλαση και μπακαλιάρο σκορδαλιά;
Μύστη, ο τύπος έχει αέρα ανωμάλου. Αφού τον είδα πρόσφατα στο ίδιο βαγόνι του μετρό, όπου μια κοριτσοπαρεα απομακρύνθηκε εξ αιτίας του. Επίσης, μια άλλη φορά τον τρολαρα με ένα φίλο φωνάζοντας τον D*****d (άλλο καθίκι κι αυτό), από μακριά βέβαια...Τον είδα πολύ Καλύτερο σε πληροφορώ!!!!
Τιμή και Δόξα!!!!
Το θυμάμαι πάντα.
Έχει γράψει Ιστορία!!!
![]()
Μιλάς για πρόσφατα ή για πριν από μερικά χρόνια;
Κεφάλαιο ΒίκυΈχοντας πάει πρόσφατα με τη Βίκυ από το Φ69 έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Βίκυ που ήξερα. Διεκπεραιωτική με μια αίσθηση βαρεμάρας.
Αν και έχω πάει 3 φορές...μήπως κάνει κάτι έξτρα ;πχ τα καταπίνει;γιατί είναι περίεργο τοση δουλειά
Δηλαδή κάνει ελεύθερα;Τεκνοποιεί μύστη.... γι'αυτό τόση πελατεία...