statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 6.240
Η Μπαρμπορα λειπει ?Σημερα, πρωινη βαρδια
Ας με συγχωρεσουν οι αγαπητοι συμφορουμιτες για πιθανα λαθη και μπερδεμα.
Βεργας 3 . 4 κοπελες Μια ξεχωρισα, παχουλη, ψηλη. Καστανοξανθη. Σαμπρινα νομιζω λεγοταν. Οι αλλες αδιαφορες
Βεργας 7. Κωνσταντινα. Η γνωστη. Βυζια, αλλα οχι τεραστια. Κατω φαρδια. Φαινοταν, παρ ολο το ολοσωμο ενδυμα. Προσωπο οχι και τοσο σεξυ, οσο περιμενα. Μελαχρινη με πολυ μακρια μαλλια (δεν μου αρεσει αυτο). Δωματια σε αναμονη. Μαγκιορισα φαινοταν, κατα την παρουσιαση κατι μουρμουραγε ανευ λογου απο την ομηγυρη που περιμεναμε. Δεν ειπε κανεις κατι. Τσατσα επισης Ελληνιδα, επισης ζορικη.
Βεργας 7 υπογειο. Αννα αν το προλαβα καλα το ονομα. Στεγνη, και αβυζη. Αδιαφορη. Ευγενικη παρ ολα αυτα.
Βεργας 6 υπογειο . Φωτεινη. . Σοβιετικη υπερηλιξ. Καστανοξανθη, ψηλη, ξερακιανη, τελειως αβυζη, με τον χρονο που περασε να φαινεται απο τα σπασιματα στο σωμα της. Φιλακια, χαδακια, σιγα-σιγα, αλλα απορω πως και γιατι εμφανιζεται η γυναικα σε υποψηφιους, και μαλιστα επι πληρωμη. Φυσικα σεβασμος στο γουστο και στα χρηματα του καθενος,
Βεργας 6 ανω . Βικτωρια. Ψηλη βυζαρου ευσωμη, ωραιο προσωπο. Εμφανιστηκε γυμνοστηθη. Ολα με προφυλακτικο. Τελειωτικο στο ωραιο στηθος, και σιγουρα οχι στο προσωπο, οπως ξεκαθαρισε.
Βεργας 2. Αλεξανδρα. Ξανθια, ψηλη σχετικα. Ωραια παρουσια. Ωραιο σωμα, κωλος ωραιος οπως γυρισε και την ειδα . Δεν βιαζονται εκει, οπως ακουσα. Και πραγματι, περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι τουλαχιστον 10 λεπτα. Και να σημειωθει οτι με το που μπηκα, ηταν ηδη στο δωματιο, αρα παραπανω λεπτα ηταν δωματιο.
Εξηκιου 18 Γ. Το μονο που ηταν ανοιχτο. Μαρια νομιζω. Στα σκοταδια, φαινοταν μια μονοκομματη σχετικα αβυζη αδιαφορη κοπελα.
Αλκιβιαδου 16. Και τα 3 κλειστα. (Γιατι ετσι ρε παιδια.) Στο 16 Α το πρωτο απο αριστερα. εχω επαναλαμβανομενες αξεχαστες στιγμες με την Νταινα τη Βουλγαρα. Αχ Νταιανα, μου λειπεις.
Διδυμου 27. Βικτωρια, δεν ηταν ειδα κσθως ηταν δωματιο και ενα ακομη δωματιο σε αναμονη. Τανια, την οποια επιθυμουσα να δω επιτελους μετα τα τοσα καλα λογια που διαβαζα γι αυτην. Κοντη βυζαρου ξανθια που φοραγε ψηλα παπουτσια για να μην δειχνει κοντη. Προσωπο δεν μου αρεσε καθολου. Χωρις δωματιο σε αναμονη εκεινη.
Διδυμου 22. Σοφια. Η τσατσα μου ειπε οτι δεν βιαζονται. Κανεις στον οικο να περιμενει. Αβυζη, αλλα ενδιαφερουσα γλυκυτατη χαμηλων τονων παρουσια. Ετσι μου φανηκε. Στα υποψιν.
Διδυμου 20. Ντιανα Βουλγαρα. Βγηκε ολογυμνη απο το δωματιο. Μετριου αναστηματος προς κοντη. Μελαχρινη. Βυζια μετρια ικανοποιητικα, οχι μικρα. Πεταχτη κωλαρα, σφιχτη παντως, οπως και μπουταρες το ιδιο. Πισω χαμηλα στη πλατη τατουαζ.
Καταθεση στη Ντιανα. Μετρια περασα. Δεν νομιζω να υπαρχει επαναληψη σε αυτην.
Ηθελα να πεταχτω να ριξω ενα κολογαμησι....
Για προτείνετε ποια να ξεκολιασω σημερα πρωινη βαρδια ??
Απο οτι ειδα ειναι στις επαλξεις ... Σονια ,Κατερινα πολωνεζα,Στελλα,Κατερινα(γυαλια),Ιζαμπελα και Αννα.