Sorry τυποι αλλα λετε μπουρδες.
"Η επίπτωση της βρουκέλλωσης στον άνθρωπο είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον επιπολασμό της νόσου στα ζώα, αλλά και με τα μέτρα ασφαλούς παραγωγής προϊόντων που εφαρμόζονται κατά την παραγωγή του νωπού γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων (παστερίωση πρώτης ύλης, ωρίμανση τυριών)".
'Η φέτα, η οποία παρασκευάζεται από παστεριωμένο γάλα, όπως συμβαίνει στο σύνολο της βιομηχανικά παραγόμενης φέτας, είναι απόλυτα ασφαλές προϊόν. Αντίθετα, η φέτα η οποία παρασκευάζεται παραδοσιακά από παραγωγούς χωρίς να παστεριώνεται το γάλα για να γίνει ασφαλής πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία ωρίμανσης σε άλμη, η οποία και θα πρέπει να διαρκεί τουλάχιστο 60 ημέρες και να έχει πραγματοποιηθεί η πτώση της ενεργού οξύτητας (pH) του προϊόντος, έτσι ώστε να θανατωθεί ο παθογόνος παράγων".
Η ωριμανση είναι σε δευτερη φαση, δικλειδα ασφαλειας ΑΝ το παθογονο δεν εχει πεθανει από την παστεριωση (που δεν εχει γινει), να ψοφησει από το αλατι...