kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.478
- Πόντοι
- 11.915
Ιδανική εποχή για μπυροκλανιδια και φουλ κατούρημα
. Στην σκιά παγώνεις,στον ήλιο ζεστενεσαι κι έτσι εύκολα έρχεται και το χέσιμο 

,ζεστενεσαι καλά στον ήλιο,πας σκιά παγώνεις και συνεχίζεις βόλτα κλανωντας ασταμάτητα 

Ξέρουν να...καλό- τρώνε...από εκλεκτό σε εκλεκτό το πάνε!!![]()
Τα λύματα της Αθήνας μίλησαν: «Έκρηξη» στην χρήση κοκαΐνης, αύξηση 64% μέσα σε έναν χρόνο!
Από τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά η μελέτη - Τα στοιχεία για τις άλλες χώρεςwww.protothema.gr
![]()
Μια από τα ίδια μέσα στην εβδομάδαΕξαιρετική αναζωογονητική εκκένωση με καύσιμο σπανακόρυζο!!
Τόση χλωροφύλλη πέρασε στον οργανισμό και βγήκε και στα προϊόντα που απερριφθησαν νωρίτερα...διακριτικό καφέ- πράσινο χρώμα και ιδιαίτερο άρωμα...δεν περιγράφω άλλο!!
To καλυτερο είναι η σκέψη ότι θα βγει κάτι τρυφερό και με ιδιαίτερο χρώμα .Μια από τα ίδια μέσα στην εβδομάδα
Πραγματικά λειτουργεί σαν καθαρτικό
Άσε που προηγείται αέριο με ιδιαίτερη οσμή..!
Καλή όρεξη είπαμε;;;Έρχεται Πάσχα
Δεν έχει διαβάσει παχουλοκομψο μάλλον
. Χτυπούσαν οι καμπάνες έπεφταν κροτίδες κι εγώ εχεζα μέσα στο πάρκο 
. Μετά έφυγα και πήγα κι έριξα τις δικές μου κροτίδες στο μπαλκόνι του μαλάκα του γείτονα μου
. Ακόμα ρευομαι το σάπιο αρνί του Πάσχα και δεν έχω ηρεμήσει μετά από 5 χεσιματα που έχω ρίξει 

Ο αμνός του Π.Ν ή οικογενειακός;Δεν λέει να φτιάξει ο κωλοκαιρος κι έχω τρελαθεί στο κατούρημα με δυνατά κλανιδια. Ακόμα ρευομαι το σάπιο αρνί του Πάσχα και δεν έχω ηρεμήσει μετά από 5 χεσιματα που έχω ρίξει
![]()
Καλά κάνεις τύπε,εμένα με γάμησε φέτος δεν μπορούσα να χωνέψω με τίποταΟ αμνός του Π.Ν ή οικογενειακός;
Εγώ μόλις φάω αμνό με πειράζει αμέσως το λίπος που έχει...
Δεν τρώω ποτέ το Πάσχα αμνό, αλλά και γενικά, ειδικά ψητό...