mauros gatos
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 41
- Like
- 4.651
- Πόντοι
- 4.587
31.500 το πιο φθηνό Tesla λέει εδώ.όχι τέσλα προφανώς...με 35Κ παίρνεις ηλεκτρικό πεζό![]()
31.500 το πιο φθηνό Tesla λέει εδώ.όχι τέσλα προφανώς...με 35Κ παίρνεις ηλεκτρικό πεζό![]()
άρα συμφωνείς μαζί μου...η μεταπολιτική αξία ενός τέσλα που θα το πάρεις σήμερα θα είναι ΠΟΛΥ μικρή...Το 2036 θα το παρεις με 600 πραγματικα χιλιομετρα αλλα δεν θα δωσεις 35 χιλιαρικα. Θα το παρεις σε τιμη ευκαιρια και θα πετας απο ευτυχια αφου τα νεα μοντελα του 2036 θα ειναι τοσο πιο καλά που δεν θα πουλιεται το μεταχειρισμενο 35 αλλά 15 χιλιαρικα.
γιατί? δε σου αρέσει? το σαξό ήταν καλύτερο?ουτε ευρω...
Ναιτα ηλεκρικα πολης εχουν πεσει πολυ ρε..
άρα συμφωνείς μαζί μου...η μεταπολιτική αξία ενός τέσλα που θα το πάρεις σήμερα θα είναι ΠΟΛΥ μικρή...
ξέρεις ε? ακόμα και οι σαουδάραβες που αγοράζουν 5 λάμπο στην ίδια παραγγελία...ως επένδυση τα βλέπουν....θα τις πουλήσουν σε 2-3 χρόνια...
εσύ δεν ενδιαφέρεσαι για την μεταπολιτική αξία?
οχι δεν μου αρεσει ..το επομενο δευτερο αμαξι μου αν παρω θα ειναι ηλεκτρικο και γουσταρω με τρελα φορντ πουμα..γιατί? δε σου αρέσει? το σαξό ήταν καλύτερο?
Ναι
λειτουργει συστημα ψυξης της μπαταριας κι οταν δεν λειτουργει το αυτκινητο?50? Πολύ παραπάνω. Το εσωτερικό του δικού μου στον ήλιο φτάνει 65 και.
Αλλα και πάλι δεν αρκεί. Αφενως γιατί έχουν συστήματα ψύξης της μπαταρίας και αφετέρου γιατί αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σιγά σιγά. Δεν τα πειράζει τόσο πολύ. Το δικό μου στα 5 χρονια (μαύρο με πολλές ώρες κάθε μέρα στον ήλιο) δεν είχε χάσει αισθητά εμβέλεια. Έλεγε ότι η μπαταρία του είναι στο 90% αλλά ειλικρινά δεν καταλάβαινα πρακτική διαφορά και οδηγώ πολύ.
Ναι...με την επιδότηση και το μπόνους...επίσης μιλάγαμε για το model S31.500 το πιο φθηνό Tesla λέει εδώ.
Με 280 αλογα.... Βρες θερμικο αντιστοιχο αχαχαχαχα. Δεν υπαρχει. Πρεπει να τα σκασεις πολυ χοντρα για αντιστοιχο θερμικο σε ισχυ και επιδοσεις. Αυτα να τα βλεπουν οι βλακες που νομιζουν οτι τα ηλεκτρικα ειναι ακριβα αχαχαχαχα.31.500 το πιο φθηνό Tesla λέει εδώ.
Το ζουμί είναι ότι όλοι όσοι παίρνουν αμάξι το βλέπουν και ως επένδυση.Τα Λαμπο σε μαραναν; Εσυ μιλουσες για οικονομικα αυτοκινητα, τωρα το αλλαζεις;
Η μεταπωλητικη αξια ειναι πολυ χαμηλη σε ολα πλην των συλλεκτικων και ορισμενων σπανιων super cars.
Ακομα και τα Πορσε ξεφτιλιζονται σε μεταπωλητικη αξια.
Εμένα μου φτάνει, πόσο στοιχίζει δηλαδή ένα θερμικό με ανάλογες επιδόσεις; Υπολόγισε και το πολύ χαμηλότερο κόστος ενέργειας.Ναι...με την επιδότηση και το μπόνους...επίσης μιλάγαμε για το model S
και δεν έχουν όλα τα μοντέλα την ίδια αυτονομία.
Εγώ λέω ότι το θέμα της μπαταρίας θα ρίξει πολύ την μεταπολιτική αξία...
λειτουργει συστημα ψυξης της μπαταριας κι οταν δεν λειτουργει το αυτκινητο?
Για να μην τα ξανά γράφω από την αρχή...προφανώς δίνει καλές επιδόσεις (όχι τρελή οδηγική απόλαυση αλλά αυτό υποκειμενικό)Εμένα μου φτάνει, πόσο στοιχίζει δηλαδή ένα θερμικό με ανάλογες επιδόσεις; Υπολόγισε και το πολύ χαμηλότερο κόστος ενέργειας.
Εννοούσα μεταχειρισμένο και με ποια μεταχειρισμένα θερμικά συγκρίνεται.Το Μodel S εχει σταματησει να παραγεται. Δεν μπορεις να το παραγγειλεις πλεον...
ένα θερμικό των 40.000 καλοδιατηρημένο με λογικά χλμ???Ναι ΟΚ. Ενω το θερμικο δεν θα χασει την αξια του πολυ μεσα σε λιγα χρονια;
ένα θερμικό των 40.000 καλοδιατηρημένο με λογικά χλμ???
Θα χάσει....θα το δώσεις 25.000 στα 10 χρόνια???
Το τέσλα πόσο θα το δώσεις? ξέρει κανένας? εσύ είπες 15.000![]()
Ποιος θα δωσει 25κ να παρει αμαξι δεκαετιας??ένα θερμικό των 40.000 καλοδιατηρημένο με λογικά χλμ???
Θα χάσει....θα το δώσεις 25.000 στα 10 χρόνια???
Το τέσλα πόσο θα το δώσεις? ξέρει κανένας? εσύ είπες 15.000![]()