Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Pattaya Klang Market ή κάπως έτσι. Κλασικά, τίγκα στους Κινέζους.Το απόγευμα έπρεπε να πάω στο Pattaya North Station να παραλάβω την κοπελίτσα που περίμενα να έρθει για το Σαββατοκύριακο .
Το όνομά της Pear . Απλό μονοσύλλαβο μάλλον υποκοριστικό. Όλα καλά και μια και η αποσκευή της ήταν μικρή πήγαμε αμέσως να φάμε μια και ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη από ότι μου είπε είχε φάει κάτι για μεσημέρι !!
ευχαριστω![]()
![]()
Η χώρα είναι γενικά ασφαλής. Οι δείκτες εγκληματικότητας χαμηλοί.
Ιδίως στα τουριστικά τους μέρη η αστυνόμευση επαρκής.
Δεν θα αισθανθείς ποτέ ανασφαλής η προβληματισμένος.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να έχεις το νού σου.
Δεν προκαλείς ποτέ, και ξέρεις πάντα που, πως, και πότε πας.
Οσοι τη πατάνε τη πατάνε όταν εφησυχάζουν νοιώθοντας άνετοι και "έμπειροι" !!
αρχηγε από ο,τι βλεπω μονο πιπίνια σπρώχνεις...δεν γουστάρεις μιλφαρες?
αρχηγε από ο,τι βλεπω μονο πιπίνια σπρώχνεις...δεν γουστάρεις μιλφαρες?![]()
δηλαδή ποσο είναι η γιν?Και βέβαια γουστάρω μιλφόνια !!
Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς για πια χώρα γράφουμε !!
Η Γιν που πόσταρα πριν για παράδειγμα στη χώρα της θεωρείται παρά κάτι μιλφ.
Και εγώ τις τοπικές παραδόσεις όπου ταξιδεύω τις σέβομαι !!!![]()
![]()
Mindreader εισαι αρχοντας κυριολεκτω ! δινεις μια ποιοτικη διασταση στο σεξ πηδημα ερωτας whatever!! συνδυασμος αισθησεων !!! να εισαι καλα που μας ταξιδευεις

Έλα βρε Mind, τώρα σε διάβασα, χρατσα-χρούτσα πάλι τα δάγκωσες τα ταϊλανδάκια!
Είσαι το αντίδοτο στην κακομοιριά που μας τυραννάει τα τελευταία χρόνια ως Έλληνες.
Keep walking, always smooth, rich and generous!

Τέλος για όσους με ρωτάνε για το τι εννοώ με την έννοια αισθησιασμός !!!
Δεν θέλω να σας φλομώσω με φιλοσοφικές προσεγγίσεις !!
Αν διαβάσετε στο ίδιο thread εδώ
την ιστορία που είχα με μια μικρή κορεάτισα πιστεύω θα καταλάβετε τι εννοώ !!
ΥΓ. Μην στέλνετε άλλα μηνύματα δεν μπορώ να τα απαντήσω όλα !! Ευχαριστώ !!![]()
![]()
![]()
Κάνω copy paste από το κείμενό σου......
Σιγά σιγά ''σκαρφαλώνοντας'' έφερε το προσωπάκι της σε μια θέση που η μύτη της σχεδόν ακουμπούσε στο πηγούνι μου ξαπλωμένη πάνω στο στήθος μου. Προσπαθούσε να πάρει μια θέση αλλά δεν καταλάβαινα τι ήθελε και τη ρώτησα.
- What are you doing ??
-I want to breath same same air you breath out.
Η απάντηση με έστειλε αδιάβαστο εμένα τον κοσμογυρισμένο να παίξω με το κουβαδάκι μου σε άλλη παραλία !! Οταν γράφω ότι οι ασιάτισσες ενώ σε θέματα φυσικών προσόντων υπολείπονται των δυτικών κα κυρίως των σλαβικών γυναικείων φυλών, υπερέχουν σε θέματα αισθησιασμού, κάτι τέτοιο εννοώ !!
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!! Τα είπες όλα σε αυτή την περιγραφή!!!!!! Αυτή την απόλυτη αίσθηση δωσίματος που δεν θα σου τη δώσει ΚΑΜΙΑ Ανατολικιά, ακόμα κι αν έχει καλύτερη εμφάνιση κι από τη Σκλεναρίκοβα!!!!!! Εδώ πλεονεκτούν οι Ασσιάτισες κι όποιος δεν το έχει νιώσει θα λέει από μέσα του, τι λένε οι μάλακες, οι αγαπούληδες!!!! όσο κι αν στο περιγράψει κάποιος δεν μπορείς να το καταλάβεις, αν δεν το νιώσεις ο ίδιος