Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι λες ρε φιλε;Δηλαδη θα δινεις παραπάνω από οσο σημερα;;Τότε τι συμφωνία ειναι αυτη;
Παιδιά δεν γνωρίζω!Ε,πιο το οφελος τοτε?
Αυτό είναι το πιο σωστό και δίκαιοΕγω νομιζα οτι θα ειναι κατι σαν pay per view.
Πληρωνεις πχ 3 ευρω να δεις ενα αγωνα..
Αλλα 3 ευρω για αλλο παιχνιδι κλπ..
Ετσι πως τα λετε δεν βγαινει ακρη..
Μακαρι να ειναι ετσι φιλε.Είσαι nova? Δίνεις 3 ευρώ παραπάνω και βλέπεις και τα αθλητικά της Cosmote.
Έχεις cosmote? Δίνεις 3 ευρώ και βλέπεις και τα αθλητικά της Nova.
Έχεις και τα δύο? Κόβεις το ένα, δίνεις 3 ευρώ παραπάνω σε αυτό που κρατάς και τελικά τα έχεις όλα τα αθλητικά και θα έχεις γλυτώσει 15 με 20 ευρώ τον μήνα.
Κατι πρέπει να παιζει που δεν εχει ειπωθει ακόμα.Το όφελος είναι για αυτούς, όχι για εσάς.
Μην είστε μαλάκες!
![]()
Είσαι nova? Δίνεις 3 ευρώ παραπάνω και βλέπεις και τα αθλητικά της Cosmote.
Έχεις και τα δύο? Κόβεις το ένα, δίνεις 3 ευρώ παραπάνω σε αυτό που κρατάς και τελικά τα έχεις όλα τα αθλητικά και θα έχεις γλυτώσει 15 με 20 ευρώ τον μήνα.
τυπε εγω παω στο σπορ καφε του Τασου,με 4 ευρω παιρνω μια μεγαλη μπυρα κ βλεπω οτι θελω....Είσαι nova? Δίνεις 3 ευρώ παραπάνω και βλέπεις και τα αθλητικά της Cosmote.
Οχι οτι θελεις...οτι θελει ο Τασος!!τυπε εγω παω στο σπορ καφε του Τασου,με 4 ευρω παιρνω μια μεγαλη μπυρα κ βλεπω οτι θελω....
Στην μεγαλη τηλεοραση βαζει οτι θελει....στην μικρη μεσα,αν κατσεις εκει, σου βαζει οτι θελεις...Οχι οτι θελεις...οτι θελει ο Τασος!!
Τι ιντερνετ εχεις?Ταχυτητα?οπου να ναι ληγει το συμβολαιο μου ιντερνετ+σταθερου,να κάτσω κοσμοτε ή να παω για Νοβα,για πειτε καμμια γνωμη...κοσμοτε μου λεει με αφηνει με το ιδιο παγιο,νοβα επισης δεν εχει διαφορα ιδιαιτερη στην τιμη,δεν ξερω απο θεμα ταχυτητων αν ειναι μαλακια να φυγω απο κοσμοτε...24 κοσμοτε κ 26 Νοβα
vodafone ειχα τσακωθει αγριως οποτε δυσκολο να επιστρεψω.Τι ιντερνετ εχεις?Ταχυτητα?
Δες και vodafone για τιμες.
Επισης δινουν δωρεαν μηνες σε καποια πακετα ,η νοβα σιγουρα.