Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι να πω για εσενα , η εμπειρια μου μαζι σου απαραδεκτη, δεν θα ξεχασω την περουκα που σου εφυγε τοτε, και αυτο που ειδα την ωρα που εχυνα, εντελως ξενερωμα εισαι και η πιο ασχημη μου εμπειρια μου , με αν λεγεσαι Τρανς
φίλε Simera αν είναι όντως τόσο καλή τότε χαλάλι η τσιμπιμένη τιμή.
Αλλά ένα κακό που είχα ακούσει εγώ είναι ότι είναι βιαστική στο σέρβις της και σε ξεπετάει. Αν ισχύει αυτό τότε όσο καλή και να είναι η ξεπέτα είναι πάντα λόγος ξενερώματος.
Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό;
Και επιπλέον σε σχέση με την διαβόητη Φιόνα, ας πούμε, που είναι κι αυτή καθαρή και όμορφη, πώς αξιολογείς την Ηλέκτρα;
Αχαχαχα!!!Φίλε Κάστελ η Φιόνα είναι ενεργητική, αλλά προτιμάει να την σκίζεις στα 4.Φίλε μου Δαβίδ η Φιόνα είναι ενεργητική γιατί μέχρι να τα τσουγκρίσουμε ήμουν απο τους καλύτερους χορηγούς της φυσικά έχει να κάνει με όλους του παραμέτρους που λες η Φιόνα για μένα εξωτερικά ρίχνει χαλαρά σε όποιο τρανς υπάρχει στην Θεσσ τώρα αλλά το μεγάλο καρούμπαλο στο μυαλό είναι το πρόβλημα της όσο για την Ηλέκτρα στο παρελθόν εάν θυμάσαι ήταν καλύτερη
Φίλε Κάστελ η Φιόνα είναι ενεργητική, αλλά προτιμάει να την σκίζεις στα 4.
Για μένα ήταν η καλύτερη τρανς παλιότερα, αλλά έχει χαλάσει πολύ τελευταία.
Και άσε που πλέον έχει γίνει ένα τεράστιο τρένο...