Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλα...αρχιδια τουμπαναΕ μασα επεσε...κατι κοκκορες κοκκινιστοι,αυγα καγιανα,αμπελοφασουλα και σημερα κλασσικα μπακαλιαροι με σκορδαλια και παντζαρια.
τι τον βριζεις ρε τον τυπακο???αυτος σε καταβρεχε με το λαστιχο??Μονο γαμηθηκε τυπε;Εριξε τοσο νερο οσο δεν ειχε ριξει ολο το χειμωνα γαμω τον μαλακα τον Αρνιακο...
![]()
.γαμηθηκε μαν στη βροχα? :S :S :S
μπιρλα γαματε τυπεπαουερ οφ λοβ ρε νιαμου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε πουτσα στενοχωρηθηκα με αποχωρηση κυριακουλας :S :S :S
μιλας σωστα αντρικια και ολυμπιακα ρε τυπε.....ρεσπεκτστρουθοκαμηλου τρωμε μονο μαν,οχι αυτα τα μικρα τα κοινα. :S :S :S
μουνοσκυλο κακος ειναι τυπετι τον βριζεις ρε τον τυπακο???αυτος σε καταβρεχε με το λαστιχο??
κομπλεξικος λουστρος τυπε...αχου που ψιχαλισε και δεν περασαμε ομορφα με την ελλεινιδα μου και γουτσου το μωρακι μου που θα βραχει και αχου το μωρε μη κρυωσειμουνοσκυλο κακος ειναι τυπε
...πιρφορεφιλε πουτσα στενοχωρηθηκα με αποχωρηση κυριακουλας :S :S :S

οχι τυπε...εκει σε στηριζω αναφανδον...με την ορκα ομως εχεις αδικο και το ξερειςΚαι εγώ. Αλλά δεν το εδειξα μην και με ξαναπείτε φαλαινοθηρικό
Γλυκύτατος τύπος![]()
Και εγώ. Αλλά δεν το εδειξα μην και με ξαναπείτε φαλαινοθηρικόφιλε πουτσα στενοχωρηθηκα με αποχωρηση κυριακουλας :S :S :S
Δώσε του μια δεύτερη ευκαιρία manΕχει φαει 40 καταρες του Τουταγχαμων απο τη Παρασκευη το μεσημερι και μετα...μετρημενα τα ψωμια του. :S :S :S
Η Κυριακή είναι, ήταν μάλλον, καλό κορίτσι. Τι να λέμε τώρα....οι άλλες είναι παμπονηρες ουστ!οχι τυπε...εκει σε στηριζω αναφανδον...με την ορκα ομως εχεις αδικο και το ξερεις
βυζαρες τυπε..Η Κυριακή είναι, ήταν μάλλον, καλό κορίτσι. Τι να λέμε τώρα....οι άλλες είναι παμπονηρες ουστ!