Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

αμα ηταν η γωγω εδω θα εφτιαχνε αυγολεμονο![]()
ελα μαν ενταξει η κρουαζιερα στη βενετιαΕπεστρεψα νιαμου γαμω τα τριημερα και τη βροχη...θα πεσει τρελο σκουπιδιασμα αποψε.![]()

τυπε φερσου μας καλα :S :S :S δεν φταιμε εμεις για τον καιρο :S :S :S
γαμα την κυρια σουζη τον αρναουτογλου και τον κυριο αρνιακο :S :S
Τι μου θυμησες τωρα με το νιμου τον βρυκολακα με τα χερια κουπια που ελεγε οτι θα ριξει λιγες βροχουλεεεεεεεεεεεςςς τιποτα ιδιαιτερο και εγινε ο κατακλυσμος του Νωε!!!Γαμημενε κωλογερε που να μην ξανασηκωθεις απο το φερετρο σου....![]()

ελα μαν ενταξει η κρουαζιερα στη βενετια![]()
![]()
καταλαβα μαν τουλαχιστον επεσε μασα?εγω καλα εδω τα γνωστα καφεδες και σημερα τραπεζι οικογενειακο :S :S :SΕλα αδερφε για το πουτσο καβαλα...γαμηθηκε ο κωλοκαιρος και περασαμε χαλια.Εσυ πως τα περασες; :S :S :S

αρχιδια ...στο χαλακι τον ειχε η ελλεηνιδα και κοιμηθηκε....καταλαβα μαν τουλαχιστον επεσε μασα?εγω καλα εδω τα γνωστα καφεδες και σημερα τραπεζι οικογενειακο :S :S :S
Ε μασα επεσε...κατι κοκκορες κοκκινιστοι,αυγα καγιανα,αμπελοφασουλα και σημερα κλασσικα μπακαλιαροι με σκορδαλια και παντζαρια.
.γαμηθηκε μαν στη βροχα? :S :S :Sκαταλαβα μαν τουλαχιστον επεσε μασα?εγω καλα εδω τα γνωστα καφεδες και σημερα τραπεζι οικογενειακο :S :S :S
τυπε θα κολλησουμε τσιμπουρια αν τρωμε εξω :S :SΗ αλλη η χαμουρα της επεσε ο τριφτης στο πατωμα,τον μαζεψε και αταραχη πηγε πανω απο το πιατο της και ετριψε το τυρακι...![]()

στρουθοκαμηλου τρωμε μονο μαν,οχι αυτα τα μικρα τα κοινα. :S :S :Sαρχιδια ...στο χαλακι τον ειχε η ελλεηνιδα και κοιμηθηκε....
ατζελο μια καρτελα απο 24 αυγα ειναι οκ μαν? :S :S :S :S