Νέα

Φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Ο Φιλιππίδης μπορεί να είναι πέφτουλας τρόμπας,
αλλά ΔΕΝ είναι βιαστής.

Με τι προσόντα θα μπορούσε να κάνει απόπειρα βιασμού ;

Αγύμναστος, χωρίς σωματική δύναμη, ένας κωμικός χαβαλές χύμα
είναι ο τραμπάκουλας, αλλά δεν είναι σκληρό άτομο να αποπειραθεί
να βιάσει.

Η απόφαση είναι ΛΑΘΟΣ διότι ούτε καν επικαλέστηκαν οι μηνύτριες
ότι τις χτύπησε, είτε τους έκανε π.χ. κεφαλοκλείδωμα κτλ.
Η πόρτα στο καμαρίνι ήταν ανοιχτή και όπως και η πόρτα
του αυτοκινήτου.
Στο τέλος θα πούνε και ότι όποιος χορεύει σε ένα πάρτυ με μία κοπέλα
αν της πιάσει τον κώλο..., αυτό είναι απόπειρα βιασμού ! :2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny:
Το αν είναι ή όχι βιαστής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Η δικαιοσύνη στον πολιτισμένο κόσμο κρίνει με βάσεις ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Και να έχεις κάνει φόνο .... είτε χθες ... είτε πριν 30 χρόνια
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΤΡΟΠΟ καταδικάζεσαι .

Αν δεν μπορεί να αποδειχθεί ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ..... δεν καταδικάζεσαι ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ.
Πρέπει η πολιτεία ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ του κατηγορουμένου. Όχι ο κατηγορούμενος την αθωότητά του.

Με ένα βιασμό .... του 2000 ...... μπορεί να αποδειχθεί ;
Αν έχει γίνει σε στάδιο .... αστυνομικό τμήμα .... ή υπό καταγραφή κάμερας .... ναι ......

Αλλιώς ;;; Μάλλον χλωμό.

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
62
Like
18.429
Πόντοι
13.636
Μη λέμε μαλακιες. Όλες το ξέρουν ότι για να ανελιχθουν στη show biz πρέπει να πάρουν πολλές πιπες. Σκηνοθέτες, παραγωγούς κτλ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.167
Πόντοι
5.506
κατουρουσε στον νιπτηρα ο ψυχας....μην προσκυνατε οποιον τυχαια εγινε κυρ παντελης...δεν μπορει να φοβαμαι -δικαια ,ισως- εναν φτωχοδιαβολο απο την αφρικη και να ειμαι οκ με καποιον που σχεδον σιγουρα θα βιαζε την κορη μου αν τον αφηνα μονο επειδη επαιξε στης 3 χαριτες η επειδη τον γαμησαν οι "σωστοι" ανθρωποι σε διευθυντη του εθνικου...πηγαινε και ο μουλος να τον δει....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Παει η κορη σου (ή η γυναικα σου) σε συνεντευξη να βρει δουλεια, ή παει να φυγει το απογευμα απτην δουλεια που ηδη κανει, και το αφεντικο της ορμαει και αρχιζει να την χουφτωνει. Η κορη/γυναικα σου αρχιζει να φωναζει, αυτος σταματαει, αυτη φευγει και ερχεται σπιτι.

Ειναι ή δεν ειναι παρενοχληση (οχι βιασμος, αλλα αποπειρα); Πρεπει ή δεν πρεπει το αφεντικο να λογοδοτησει για αυτο που εκανε; Θα τον γαμαγες στο ξυλο ή θα του κανατε καταγγελια, ή και τα δυο; Ή θα ηταν απλα Δευτερα;
Πέρα από τις καφενειακές μαγκιές ... και τα σενάρια για remake του death wish 2 ....

Σε παίρνει να τον λειώσεις στο ξύλο ; Αν πας να τον λειώσεις .... και σε σακατέψει ;
Αν βγάλει ένα 32άρι και σε ξαπλώσει ;

Ακόμη κι αν σε παίρνει ... αν τον σκοτώσεις ; ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ;; Και θα λένε οι παπαροτρίφτουλες v2 σε μπουρδελοφόρουμ
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!!!!!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ;;;

Καλό είναι .... να υπάρχει κοινή λογική .... σε όλους .... και στις γυναίκες ... να ξέρουν να αποφεύφουν τις κακοτοπιές.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν .... ότι υπάρχουν επικίνδυνοι άνδρες ... και να προσέχουν ........

Όπως σε ένα δάσος .... καλό είναι να μην αφήσεις παιδιά να πλησιάζουν αρκούδες ....
και όχι να ρωτάς μετά ... αν αρκεί καραμπίνα 12g .... για να σκοτώσεις την αρκούδα .... ή θέλει .... 10g ....
και αν θέλει 9βολο ... ή μονόβολο ....

Οι αρκούδες .... τρώνε .... οι μόνοι άνδρες όταν πας και χώνεσαι μαζί τους σε ερημιές και σκοτάδια .... αν είσαι μουνέτο ... μπορεί να σε χουφτώσουν .....

Όπως λέει το ρητό του κομφούκιου ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ... ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.167
Πόντοι
5.506
Μη λέμε μαλακιες. Όλες το ξέρουν ότι για να ανελιχθουν στη show biz πρέπει να πάρουν πολλές πιπες. Σκηνοθέτες, παραγωγούς κτλ.
αμα εχεις κορη η εστω γυναικα προσεχε μαν...παντου τα ιδια γινονται και ο σκοπος ειναι να μην

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
62
Like
18.429
Πόντοι
13.636
αμα εχεις κορη η εστω γυναικα προσεχε μαν...παντου τα ιδια γινονται και ο σκοπος ειναι να μην
Σε όλες τις δουλειές γίνονται, σε αυτό τον χώρο όμως TV , ηθοποιοί , τραγούδια γίνεται χαμός. Ξέρω πολλα , δεν θέλω δημόσια να γράψω ονόματα, ουσίες που τις βάζουν να πιουν με το ζόρι κτλ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Πέρα από τις καφενειακές μαγκιές ... και τα σενάρια για remake του death wish 2 ....

Σε παίρνει να τον λειώσεις στο ξύλο ; Αν πας να τον λειώσεις .... και σε σακατέψει ;
Αν βγάλει ένα 32άρι και σε ξαπλώσει ;

Ακόμη κι αν σε παίρνει ... αν τον σκοτώσεις ; ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ;; Και θα λένε οι παπαροτρίφτουλες v2 σε μπουρδελοφόρουμ
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!!!!!!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ;;;

Καλό είναι .... να υπάρχει κοινή λογική .... σε όλους .... και στις γυναίκες ... να ξέρουν να αποφεύφουν τις κακοτοπιές.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν .... ότι υπάρχουν επικίνδυνοι άνδρες ... και να προσέχουν ........
Το τι θα εκανα εγω Τελλαρα ασε να το ξερω καλυτερα.

Στην ερωτηση μου στο ποστ που απαντησες, του εδωσα ξεκαθαρα την επιλογη της ειρηνικης καταγγελιας, χωρις αιμα.
Και ενω θεωρητικα συμφωνω οτι δεν πρεπει να γινουμε αγρια δυση, με τον καθενα να παιρνει την δικαιοσυνη στα χερια του, ακομα κι αν εχει δικιο, προσωπικα και ξεκαθαρα υποκειμενικα, δεν θα κατεκρινα κανεναν που υπερασπιστηκε την τιμη της οικογενειας του με βιαιο τροπο.

Αλλα δεν ηταν αυτο το νοημα της ερωτησης, μην χανεσαι. Το ερωτημα ειναι, που τελειωνει το φλερτ/πεσιμο και που αρχιζει η παρενοχληση/αποπειρα βιασμου. Χουφτωνουν την κορη σου, ειναι αγαρμπο φλερτ ή παρενοχληση; Αυτο ρωταω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.167
Πόντοι
5.506
εγω για να πω απλα την γνωμη μου...
ναι το αρρωστο φιδιπη πως το λενε η γαμωτηλεοραση τον εκανε να εκμεταλλευτεί γυναικες και ειμαι σιγουρος οτι βιασε...
οτι ειναι εξω ειναι σκανδαλο...
η εικονα που εχω ειναι απο το αλλο σκουλικι παιδεραστη φιλο του μητσοτακη λιγναδη να παιζει νεαρος πιανο και ο σκουλικις να κανει νοημα στην καμερα οτι θα τον γαμησει....
η εξουσια και αλαζονεία τρελαινει και οταν τρελανει αρρωστα σαν αυτα ...μακρυα απο το να εισαι η οικογενεια που θα το παθεις γιατι το κανονικο ειναι να πας να τους τιναξεις τα μυαλα στον αερα

• Like
Αντιδράσεις: Rtsth

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405

Στην προκειμένη μιλάμε για έναν αδιαμφισβήτητα ταλαντούχο, αλλά πιθηκομούρη εντελώς ξιπασμένο, υπερφίαλο με φούλ έπαρση, ηθοποιό, που όπου βρισκόταν δήλωνε ευκαίρως ακαίρως ότι είναι ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός της γενιάς του. Στις σχολές δε που δίδασκε έβγαζε όλο του το κόμπλεξ πάνω στους εκκολαπτόμενους ζεν πρεμιέ, λέγοντάς τους ότι δεν θα γίνουν ποτέ Φιλλιπήδηδες. Απαιτούσε από όλους να τον σέβονται, χωρίς ουσιαστικά να σέβεται κανέναν. Η δε δήλωσή του: Είμαι άπιστος. Όχι βιαστής, είναι εντελώς γελοία και επιεικώς άσχετη με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Δεν σύρθηκε σε δίκη επειδή ξενοπήδαγε. Σύρθηκε σε δίκη, επειδή μέθυσε από την εξουσία που είχε και δεν δεχόταν το όχι σαν απάντηση.

Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.167
Πόντοι
5.506
Στην προκειμένη μιλάμε για έναν αδιαμφισβήτητα ταλαντούχο, αλλά πιθηκομούρη εντελώς ξιπασμένο, υπερφίαλο με φούλ έπαρση ηθοποιό, που όπου βρισκόταν δήλωνε ευκαίρως ακαίρως ότι είναι ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός της γενιάς του. Στις σχολές δε που δίδασκε έβγαζε όλο του το κόμπλεξ πάνω στους εκκολαπτόμενους ζεν πρεμιέ, λέγοντάς τους ότι δεν θα γίνουν ποτέ Φιλλιπήδηδες. Απαιτούσε από όλους να τον σέβονται, χωρίς ουσιαστικά να σέβεται κανέναν. Η δε δήλωσή του: Είμαι άπιστος. Όχι βιαστής, είναι εντελώς γελοία και επιεικώς άσχετη με τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Δεν σύρθηκε σε δίκη επειδή ξενοπήδαγε. Σύρθηκε σε δίκη, επειδή μέθυσε από την εξουσία που είχε και δεν δεχόταν το όχι σαν απάντηση.
αυτο ειπα και εγω μπαρμπουλη....διαφωνω λιγο στο ταλεντο αλλα τες πα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Εγω πάντως ρε τύποι μεγάλωσα ξέροντας οτι απόπειρα βιασμου η βιασμος ειναι να αρπάξεις μια γυναίκα με απειλή μαχαιριού η πιστολιού να την σύρεις σε κάποια σκοτεινή μεριά, να τις ριξεις 3-4 καλες φάπες να χάσει τις αισθήσεις της,να τις σκίσεις τα ρουχα και την κιλότα και να της τον βαλεις ασάλιωτα.

Σε ποιο σημειο στην υποθεση του Φιλιππίδη συνέβησαν εστω και ενα απο τα παραπάνω;;; Τις απείλησε με την ζωη τους, τις χτύπησε, τους εσκισε τα ρουχα;; Απόπειρα βιασμού μεσα σε ενα αυτοκίνητο ενω ολοι ξερουμε οτι αν τραβήξεις δυο φορες το χερούλι της πορτας η πορτα ξεκλειδώνει και μπορεις να βγεις εξω.

Το εχω γραψει και παλαιότερα ο τυπος ειναι ενας μαλακας με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του που πίστευε οτι επειδή ειναι διάσημος και νούμερο ενας κωμικός ηθοποιός θα του κάθονται ολες οι γκόμενες και δεν δεχόταν το οχι, θεωρούσε οτι ολες οι γυναικες ειναι υποχρεωμένες να τους κατσουν και ισως να ειχε και την αντίληψη οτι ολες οι γυναίκες ειναι πουτανες, αυτο πληρώνει τωρα.

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
62
Like
18.429
Πόντοι
13.636
Πήγε να εκμεταλλευτεί την εξουσία του. Απλό το θέμα. Την άλλη στο αυτοκίνητο βράδυ, βρέθηκαν να μιλήσουν για εργασία, την επιασε από το σβέρκο κ έβγαλε έξω την πουτσα του. Προφανώς της είπε γλύψε για να σου δώσω ρόλο.

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
128
Πόντοι
0
Εγω πάντως ρε τύποι μεγάλωσα ξέροντας οτι απόπειρα βιασμου η βιασμος ειναι να αρπάξεις μια γυναίκα με απειλή μαχαιριού η πιστολιού να την σύρεις σε κάποια σκοτεινή μεριά, να τις ριξεις 3-4 καλες φάπες να χάσει τις αισθήσεις της,να τις σκίσεις τα ρουχα και την κιλότα και να της τον βαλεις ασάλιωτα.

Σε ποιο σημειο στην υποθεση του Φιλιππίδη συνέβησαν εστω και ενα απο τα παραπάνω;;; Τις απείλησε με την ζωη τους, τις χτύπησε, τους εσκισε τα ρουχα;; Απόπειρα βιασμού μεσα σε ενα αυτοκίνητο ενω ολοι ξερουμε οτι αν τραβήξεις δυο φορες το χερούλι της πορτας η πορτα ξεκλειδώνει και μπορεις να βγεις εξω.

Το εχω γραψει και παλαιότερα ο τυπος ειναι ενας μαλακας με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του που πίστευε οτι επειδή ειναι διάσημος και νούμερο ενας κωμικός ηθοποιός θα του κάθονται ολες οι γκόμενες και δεν δεχόταν το οχι, θεωρούσε οτι ολες οι γυναικες ειναι υποχρεωμένες να τους κατσουν και ισως να ειχε και την αντίληψη οτι ολες οι γυναίκες ειναι πουτανες, αυτο πληρώνει τωρα.

Όχι . Απόπειρα βιασμού δεν είναι μόνο αυτό .[ σκίζω ρούχα τραβάω μαχαίρι ] Υπάρχει και η ευρύτερη έννοια της σεξουαλικής επίθεσης η οποία έχει άμεση σχέση με την απόπειρα . Πχ το σου την πέφτω , δίχως την συγκατάθεση σου [ στο αμάξι η αλλού ] και σε στριμώχνω , σε χουφτώνω σε γλύφω κτλ είναι σεξουαλική επίθεση [με σκοπό να σε πηδήξω ]. Δεν είναι απλή παρενόχληση .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Τοτε μεγαλωσες με λαθος γνωσεις επι του θεματος τυπε.
Σε πρωτη φαση, περιγραφεις εναν βιασμο, και τον εξισωνεις με την αποπειρα βιασμου.

Να στο κανω πιο λιανα. Δολοφονια=σκοτωνω καποιον, αποπειρα δολοφονιας= προσπαθω να σκοτωσω καποιον αλλα αποτυγχανω
Ο βιαστης εχει βιασει, εχει βαλει το παπαρι του ή καποιο αλλο αντικειμενο/δαχτυλο μεσα σε μια ανθρωπινη τρυπα χωρις συγκαταθεση.
Ο επιδοξος βιαστης, προσπαθησε, αλλα απετυχε (φοβηθηκε, μετανιωσε, εφαγε ξυλο, δεν εχει σημασια γιατι απετυχε).

Ο Φιλιππιδης, συμφωνα με την δικαιοσυνη και τα στοιχεια, προσπαθησε να βιασει καποιες γυναικες, αλλα απετυχε (με οποιον τροπο). Για αυτο εφαγε 3 χρονια με αναστολη. και
Ο Φιλιππιδης, συμφωνα με την δικαιοσυνη και τα στοιχεια, δεν βιασε επιτυχως καμια γυναικα. Για αυτο αθωωθηκε στις κατηγοριες βιασμου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.167
Πόντοι
5.506
ρε δεν πα να γαμηθητε εσεις και οι νομοι σας?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.359
Πόντοι
9.931
Όχι . Απόπειρα βιασμού δεν είναι μόνο αυτό .[ σκίζω ρούχα τραβάω μαχαίρι ] Υπάρχει και η ευρύτερη έννοια της σεξουαλικής επίθεσης η οποία έχει άμεση σχέση με την απόπειρα . Πχ το σου την πέφτω , δίχως την συγκατάθεση σου [ στο αμάξι η αλλού ] και σε στριμώχνω , σε χουφτώνω σε γλύφω κτλ είναι σεξουαλική επίθεση [με σκοπό να σε πηδήξω ]. Δεν είναι απλή παρενόχληση .
Αν δεν κανω λαθος ολα αυτα μεχρι πριν μερικά χρονια ηταν σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια, με το metoo ομως πέρασαν στον βιασμό. Σημερα μπορεί να κατηγορηθείς πιο εύκολα για βιασμό απο τι πριν μερικά χρόνια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Αν δεν κανω λαθος ολα αυτα μεχρι πριν μερικά χρονια ηταν σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια, με το metoo ομως πέρασαν στον βιασμό. Σημερα μπορεί να κατηγορηθείς πιο εύκολα για βιασμό απο τι πριν μερικά χρόνια.

Η ασέλγεια, δεν είναι αμελητέα, ούτε και μικροπράγμα. Φανταστείτε να ακινητοποιήσουν τρείς μαντραχαλάδες μια κοπελιά, και χωρίς να της σκίσουν τα ρούχα ή να την χτυπήσουν, να αρχίσουν να νταχτιρντίζουν τις πούτσες τους και να της ρίχνουν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλον τα φλόκια στα παπούτσια. :coffee:

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
128
Πόντοι
0

Όχι , δεν ίσχυε ποτέ αυτό . Αλλά και να ίσχυε , αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν σωστό και ότι δεν έπρεπε να αλλάξει . Και πολύ σωστά ισχύει αυτό .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom