Καταρχην, αν δεν το πηρατε πρεφα, ο Φιλιππιδης γλιτωσε την φυλακα, και τα εφαγε με αναστολη (ενα μπουτσο δηλαδη). Η γυναικα του πανηγυριζε για αυτην την αποφαση (ετσι ειπαν οι ειδησεις).
Αυτές μίλησαν. Ποσες αλλες πήραν πίπες για μια θεση ή ρόλο; βίζιτα μου είπε ότι γνωστός σκηνοθέτης πηδουσε σε παρτουζα μαζί της γκομενα που ήθελε καριέρα. Την ειχε ξεφτιλίσει πολύ μου είπε.
Τυπε αυτα που γινονται στα θεατρα, και το τι γαμησι πεφτει..... αστα να πανε

Ξερω πρωτο χερι σκηνικα με πασιγνωστο κρυφογκευ σκηνοθετη-ηθοποιο, ο οποιος εδινε ρολο μονο σε ομορφους νεαρους που του σκιζανε την σουφρα. Και προφανως αν δεν ενεδιδες, επαιρνες πουλο απτο καστινγκ με συνοπτικες διαδικασιες. Και αυτα ειναι πταισματα μπροστα σε αυτα που δεν θα μαθουμε ποτε...
Επισης εχει ξεφτιλιστεί η έννοια του βιασμού, επειδη ο αλλος θα την πέσει λιγο άγαρμπα η θα πιάσει ενα κωλο η βυζι χωρις συγκατάθεση μπορεί να πας μεσα για βιασμό... και εννοείται οτι δεν τα επικροτώ αλλα αν ρωτήσεις σημερα τι ειναι βιασμός κανεις δεν ξερει να σου πει ακριβως...
Τυπε εγω δεν διαφωνω οτι εχει παραγινει το κακο, ΚΥΡΙΩΣ στις ψευτικες καταγγελιες που δεν υπαρχουν αποδειξεις περαν του λογου της "βιασμενης", αλλα ειλικρινα απαντα μου σε αυτο.
Παει η κορη σου (ή η γυναικα σου) σε συνεντευξη να βρει δουλεια, ή παει να φυγει το απογευμα απτην δουλεια που ηδη κανει, και το αφεντικο της ορμαει και αρχιζει να την χουφτωνει. Η κορη/γυναικα σου αρχιζει να φωναζει, αυτος σταματαει, αυτη φευγει και ερχεται σπιτι.
Ειναι ή δεν ειναι παρενοχληση (οχι βιασμος, αλλα αποπειρα); Πρεπει ή δεν πρεπει το αφεντικο να λογοδοτησει για αυτο που εκανε; Θα τον γαμαγες στο ξυλο ή θα του κανατε καταγγελια, ή και τα δυο; Ή θα ηταν απλα Δευτερα;
Κατι σημαντικο για την συγκεκριμενη υποθεση.
Ο Φιλιππιδης για αποπειρα καταδικαστηκε σημερα, και αθωωθηκε για τις κατηγοριες βιασμου πριν λιγες μερες.
Για να μην λεμε οτι θελουμε, για την συγκεκριμενη υποθεση (το τονιζω) τουλαχιστον...