Νέα

Γυναίκες που καυλαντίζουν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captain77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
50
Πόντοι
0
Το νήμα είναι σοβαρό κ θέλει την προσοχη σας!
Σε όλους μας λίγο πολύ έχει τύχει να έχουμε στον περίγυρο μας γυναίκες που τους αρέσει η καυλαντα κ τα σεξουαλικα υπονουμενακ θα εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω !
Η τελευταία καυλαντα-γυναίκα που μου έτυχε είναι από το σχολείο της κόρης μου , η κυρία ετών 40 κοντό ξανθό με ωραίο κορμί κ παντρεμένη με ένα εξαιρετικό παλικάρι ετών 49 ο οποίος είναι διαφορετικός εμφανισιακά αλλά όπως είπα εξαιρετικός χαρακτήρας και ήδη κάνουμε παρέα 2 χρόνια τώρα έτσι η φίλη πλέον έχει αρχίσει τα σεξουαλικα υπονοούμενα τύπου «αυτό ακούγεται πολύ σεξυ» αχ για (ξανακυσψε λίγο να δω κάτι)με το απαραίτητο χάιδεμα ομού η αγκαλιάσματα ενώ γελάει φωναχτα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
Μύστες του μπου πείτε μας τι να κάνουμε;

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
24
Like
14.422
Πόντοι
5.946
Σε όλους μας λίγο πολύ έχει τύχει να έχουμε στον περίγυρο μας γυναίκες που τους αρέσει η καυλαντα κ τα σεξουαλικα υπονουμενακ θα εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω !
Η τελευταία καυλαντα-γυναίκα που μου έτυχε είναι από το σχολείο της κόρης μου , η κυρία ετών 40 κοντό ξανθό με ωραίο κορμί κ παντρεμένη με ένα εξαιρετικό παλικάρι ετών 49 ο οποίος είναι διαφορετικός εμφανισιακά αλλά όπως είπα εξαιρετικός χαρακτήρας και ήδη κάνουμε παρέα 2 χρόνια τώρα έτσι η φίλη πλέον έχει αρχίσει τα σεξουαλικα υπονοούμενα τύπου «αυτό ακούγεται πολύ σεξυ» αχ για (ξανακυσψε λίγο να δω κάτι)με το απαραίτητο χάιδεμα ομού η αγκαλιάσματα ενώ γελάει φωναχτα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
ρώτησε την αν τα καταπίνει!!!!!

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
4
Like
688
Πόντοι
301
Ξεκίνα της προετοιμασία για τα 50 που θα της γράψει ο γιατρός για πρώτη φορά κολονοσκόπηση.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.618
Πόντοι
456
Το πιο καυλωτικο είναι ότι η κορασίδα φενεται ότι της αρέσει πολυ το σεξ αλλά ο φίλος δεν της το δίνει όσο πρέπει .
Τύπε δες τι έχεις μπροστά σου και δώσε πόνοοοο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.859
Πόντοι
3.846
Προτείνετέ τους να βγείτε μαζί στο 2+2 για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Αν είναι πραγματικοί καυλάντηδες θα δεχτούν. Αν είναι swingers και ντρέπονται να σας προτείνουν ανταλλαγή ίσα ίσα που θα χαρούν.
Αν τώρα στραβώσουν ,γύρνα το και εσύ στην καυλάντα.

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.307
Πόντοι
1.071
Κάνετε 2 χρόνια παρέα....

Εκ πείρας, αν αρχίσουν και παρατηρούν αυτή την οικειότητα, τα έτερα σας ήμισυ, η πολύ παρέα θα κοπεί.

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
50
Πόντοι
0
Κάνετε 2 χρόνια παρέα....

Εκ πείρας, αν αρχίσουν και παρατηρούν αυτή την οικειότητα, τα έτερα σας ήμισυ, η πολύ παρέα θα κοπεί.
Η τυπικά τα σχόλια τα κάνει μπροστά σε όλους ! Κ δεν είναι απαραίτητα πειράγματα προς εμένα αλλά πιο πολύ καυλωσχολια για τα πάντα!

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
19
Like
1.307
Πόντοι
1.071
Η τυπικά τα σχόλια τα κάνει μπροστά σε όλους ! Κ δεν είναι απαραίτητα πειράγματα προς εμένα αλλά πιο πολύ καυλωσχολια για τα πάντα!

Το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες.
Απλά υπάρχει αυτή η διαίσθησή που αν σου μπει στο μυαλό, μετά δε φεύγει.

Σίγουρα θέλει διακριτικότητα αν θέλεις να δεις που το πάει (αν το πάει πουθενά).

Εγώ θα κράταγα επαφή, λαου λαου κουβεντουλα σε κάνα τσατ να γνωριστείτε καλύτερα.. Μπροστά στους υπόλοιπους, πολύ τυπική σχέση, σχεδόν ψυχρή.

Αν αρχίσει να σου ανοίγεται σε πιο προσωπικά θέματα, αρχίσει πχ "ανικανοποίητη σεξουαλικά από τον άντρα της" και τέτοια, βαδίζεις σε σωστό δρόμο.

Προσωπική άποψη εκφράζω, βασισμένο αε παρόμοια εμπειρία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
50
Πόντοι
0
Προτείνετέ τους να βγείτε μαζί στο 2+2 για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Αν είναι πραγματικοί καυλάντηδες θα δεχτούν. Αν είναι swingers και ντρέπονται να σας προτείνουν ανταλλαγή ίσα ίσα που θα χαρούν.
Αν τώρα στραβώσουν ,γύρνα το και εσύ στην καυλάντα.
Εχεις απόλυτο δίκιο !

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
10
Like
5.719
Πόντοι
2.596
Συνήθως οι γυναίκες που που ειναι σαν τον φάρο ειναι αερακι αγαμιας που δεν ενδίδουν απλα παιζουν ...σαν να μαζευουν δουλεια για το σπιτι είτε για αυνανισμο ειτε μπας και καυλωσει με το μαλακα της σε παιχνιδια φαντασιας ...:coffee:

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
50
Πόντοι
0
Συνήθως οι γυναίκες που που ειναι σαν τον φάρο ειναι αερακι αγαμιας που δεν ενδίδουν απλα παιζουν ...σαν να μαζευουν δουλεια για το σπιτι είτε για αυνανισμο ειτε μπας και καυλωσει με το μαλακα της σε παιχνιδια φαντασιας ...:coffee:
Αυτό έχω καταλάβει κ εγώ για αυτήν, φεύγει ξανα μένη μετά από κάθε συνάντηση μας!Λογικα θα γαμιουνται πιο δυνατά μετά τις συναντήσεις μας αλλά κ σε εμάς συμβαίνει το ίδιο !!!!

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
10
Like
5.719
Πόντοι
2.596
Αυτό έχω καταλάβει κ εγώ για αυτήν, φεύγει ξανα μένη μετά από κάθε συνάντηση μας!Λογικα θα γαμιουνται πιο δυνατά μετά τις συναντήσεις μας αλλά κ σε εμάς συμβαίνει το ίδιο !!!!
Αψογα τοτε ..εφοσον οπως και να εχει σας φέρνει ωραίους ερεθισμούς ειναι θεμα χρονου να βγαλεις σχεδιο και να το βαλεις σε εφαρμογη για τα επομενα βηματα ..:coffee:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.987
Πόντοι
746
Θελει να σου πει να την γαμησεις, αλλα το λεει με τροπο.

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
339
Πόντοι
21
Ειναι πολλα τα οποια μπορει να παιζονται αλλα και το οσα μπορει να παιχτουν. Εχε το νου σου γενικα διοτι μπορει να μπλεχτεις σε μαλακισμενες καταστασεις και να χασεις την ηρεμια σου.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.108
Πόντοι
2.846
...κι ας μην αποκλείσουμε την πιθανότητα αυτή η γυναίκα απλώς να παίζει. Αρέσει σε κάποιες, να βάζουν ιδέες στον άλλο απλά για να τραβάνε την προσοχή, χωρίς να έχουν πρόθεση να το προχωρήσουν.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.214
Πόντοι
3.506
Ότι είπε ο @Nubic .απλά πιο χαλαρά. Ξεκινήστε κουβέντα τύπου "τα μάθατε για την κρουαζιέρα", "έχετε ακούσει για το ξενοδοχείο στην Κρήτη" "ξέρετε τίποτα για το swinging", "άραγε τι σημαίνει ο ανάποδος ανανάς", " μου είπαν για ένα site... sdc νομίζω πως λέγεται... Αν δε θέλεις απ ευθείας κάρφωμα, ρίξε ιδέα του τύπου :" Γουστάρετε ένα Σαββατόβραδο αντί για ταβέρνα να πάμε σε στριπτηζάδικο οι τέσσερίς μας ;;;" ή" πάμε Κινέττα για γυμνισμό; ;;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom