Νέα

Γυμνισμό κάνετε;;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 621
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
                   τελευταία φορά που φόρεσα μαγιό ήταν το 1976. Δυστυχώς πέρισυ υποχρεώθηκα εκ των πραγμάτων να αγοράσω και πάλι, γιατί είναι πιά εξαιρετικά δύσκολο να βρείς αμιγείς παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα. Οι παλιές γυμνιστικές παραλίες έχουν γεμίσει με ματάκηδες, ξενέρωτους και δήθεν.
Ναχετε πάντως υπόψη σας ότι οι παραλίες γυμνιστών είναι αντισεξουαλικές και δεν ενδείκνυνται για greek kamaki lovers   :sunglasses:
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
1.886
Like
1.127
Πόντοι
216
παιδια μπορει να με βρισετε αλλα, οταν παω παραλια με τους κολλητους  και συνηθως σε τρελονησο των κυκλαδων, τραβαμε φωτο τα μωρα στην παραλια ( οχι αυτα με τα κουβαδακια τα αλλα  με τα .....) ασχετως αν κανουνε τοπλεςς η αν φορανε μπικινι η εθνικοτητος, και στο τελος των διακοπων κανουμε απογραφη και ψηφιζουμε το τοπ 3.....
αυτα ....

α γυμνισμο δεν εχω κανει, αλλα εχω γαμησει σε παραλια με κοσμο οσο πιο διακριτικα μπορουσα βεβαια. αυτο μετραει???
 

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
274
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Στις παραλίες γυμνιστών δεν πάνε κάτι 50χρονες Γερμανίδες που τις βλέπεις και τρομάζεις ;

Για να απαντήσω κιόλας δεν έχω πάει κι ούτε θέλω.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
30
Πόντοι
2.057
εγω γυμνισμο?μονο σε στριπ! :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :jerking:
 

MaximusChris

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Μηνύματα
144
Κριτικές
13
Like
333
Πόντοι
31
Οποιος φιλος ή συναδελφος ας στειλει καμια εμπειρια απο παραλια γυμνιστων?Αμα γινεται τπτ να γινουμε κ εμεις γυμνιστες!!! Χεχε!!!
 

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
830
Like
30
Πόντοι
6
8aso i paralia me pola krifa meri kai emena me pigame kai me pane ka8e kalokeri
 

nikolaos_1979

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
Κανω αρκετα συχνα γυμνισμο αλλα προσπαθω να βρω παραλιες καπως αραιες σε κοσμο γιατι μου τη σπανε τα διαφορα πουσταρια που ερχονται για ματι. Βασικα οι περισσοτεροι πανε για να ηρεμησουν παρα για κατι αλλο. Για καμακι δεν ειναι το καλυτερο μερος.
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
83
Πόντοι
66
Μιας και πλησιαζει το καλοκαιράκι...
Γυμνισμό κάνουν οι μπουρδελιάρηδες;Σας έχει τύχει κανένα περίεργο σκηνικό με γκομενάκια σε παραλία γυμνιστών;

Πριν χρόνια με φίλους πήγαμε τυχαία στο camping του Δημοσθένη Βεργή (Ενωση ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ) και περάσαμε καταπληκτικά! Τρελλά γέλια όλη μέρα και ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Έχω κάνει δύο-τρεις φορές γυμνισμό. Είναι καλή φάση.
Απλά πρέπει να βρείς την κατάληλη παραλία. Πχ. φέτος έκανα στη Νάξο, στην Αγία ʼννα. Έπαιζαν πολλοί γυμνιστές και αυτό είναι κάτι που σε κάνει να ξεπεράσεις τη δυσκολία για να τα βγάλεις (αν έχεις).
Η υπέρτατη καύλα είναι να σου ζεσταίνει ο ήλιος τ'αρχίδια. Πραγματικά είναι παράξενη και ωραία αίσθηση. Το πακέτο είναι να αρχίσει να σου σηκώνεται...
Τότε έχεις 2 επιλογές... Η βουρ... στο νερό ή μπρούμητα και ανοίγεις τρύπα στην άμμο...

Να σημειώσω εδώ ότι στη Νάξο έπαιζαν εκτός από πατσοκοιλιές 3ης ηλικίας και πολύ ωραία μουνάκια, κάποια από τα οποία από Ελλάδα.
Και μία συμβουλή. Καλό είναι να μην σκάσετε για γυμνισμό απεριποίητοι. Λίγο κουρεματάκι στα παπάρια ποτέ δεν βλάπτει. 
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Πριν χρόνια με φίλους πήγαμε τυχαία στο camping του Δημοσθένη Βεργή (Ενωση ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ) και περάσαμε καταπληκτικά! Τρελλά γέλια όλη μέρα και ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...

Για πες ρε Dur. που είναι αυτό?
 

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Μηνύματα
146
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας....ειμαι απο θεσσαλονικη και χαλνιδικη βρηκα φετοσ ενα πολυ καλο μερος που δεν εχει κοσμο πολυ οτε τουσ σπαστικουσ που κανουν την παραλια γκετο τουσ και κοιτουν με μισο ματι οποιον ερχετε...λοιπον..μετα την σαρτη πριν ανεβεται την ανηφορα που ειναι το πυργακι εχει ενα στενο..κατυεβενεισ αριστερα τερμα κατω στην παραλια...παρκαρεισ και πασ δεξια στα βραχακια ,,,τα περνας και να σου η παραλια...πολυ καλη και για ελευθερο καμπινγκ,,,,
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Στο θα βρείτε την πληρέστερη ενημέρωση για παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα.Περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα(νησιά κ ηπειρωτική χώρα) με πλήρεις λεπτομέρειες για το που είναι κ πως μπορεί να φτάσει κανείς.Το μόνο κακό είναι ότι είναι στα αγγλικά.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ,όσοι είστε φαν του είδους.
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και συνεχίζω από εκεί που έμεινα χθες...

Λευκάδα: Καλαμίτσι. Είναι η ίδια σχεδόν κατάσταση με την Σύρο. Έχει σχετική ταλαιπωρία να πας μέχρι εκεί: Από το κέντρο της Λευκάδας πας στο ομώνυμο χωριό περίπου μια ώρα οδήγηση. Το χωρίο αυτό είναι προς την μεριά της πιο δημοφιλούς παραλίας της Λευκάδας, το Πόρτο Κατσίκι. Αφού περάσεις το χωρίο ακολουθείς τις πινακίδες που δείχνουν την παραλία. Αφού φτάσεις στο τέλος του δρόμου ψάχνεις αριστερά, ψάχνεις δεξιά και δεν βλέπεις πουθενά την παραλία !
Μετά συνειδητοποιείς ότι το μαρτύριο σου μόλις αρχίζει...
Βλέπεις λοιπόν ένα μονοπάτι σαν αυτό που περπάτησε ο Φρόντο για να πάει στην Μόρντορ και έχεις τον νου σου από που θα σου πεταχτεί ο Σμίγκολ...
Μετά όμως από 15 σχεδόν λεπτά φτάνεις τελικά στην παραλία και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει πλήρως !! Λόγω του δύσκολου της διαδρομής απουσιάζουν πλήρως οι επαγγελματίες γυμνιστές (χοντροκοιλαράδες γέροι με τις πατσιασμένες γυναίκες τους). Υπάρχει μόνο νεολαία και πάρα πολλά γκομενάκια κυρίως Γερμανίδες και Ιταλίδες. Τα νερά είναι απίστευτα και μπορείς να κάτσεις στην άμμο ή στα βραχάκια που υπάρχουν που και που.

Χαλκιδική: Πρώτο πόδι - χωριό ʼφυτος. Προφανώς η Χαλκιδική έχει άπειρες παραλίες πολλές από τις οποίες είναι γυμνιστών, εγώ όμως θα σας πω για την μοναδική που ξέρω και έχω πάει. Η ʼφυτος είναι ένα χωριουδάκι ακριβώς δίπλα στο πιο γνωστό μέρος του πρώτου ποδιού, την Καλλιθέα. Στην παραλία για να φτάσεις κατεβαίνεις καμία 100αριά σκαλιά. Με το που κατέβεις υπάρχει ένα πλήρως οργανωμένο beach bar / restaurant / club / pub / disco / cafeteria. Επίσης ένα μεγάλο μέρος καλύπτεται από γκαζόν !!! Με το που τελειώνει το γκαζόν ξεκινάει η άμμος και μετά τα κρυστάλλινα νερά ! Απίστευτη παραλία.
Προφανώς εσύ τα αγνοείς όλα αυτά και την κάνεις αριστερά. Περπατάς κανένα 10λεπτο και φτάνεις σε ένα βραχώδες κομμάτι της παραλίας. Μόλις δεις το πρώτο γυμνό μουνί (ή παπάρι - που στο απεύχομαι...) ξέρεις ότι έφτασες !!
Εδώ ο κόσμος είναι κυρίως επαγγελματίες γυμνιστές (βλέπε παραπάνω...) και πολλές οικογένειες.
Το μεγάλο πλεονέκτημα πάντως είναι το οργανωμένο μέρος της παραλίας που αμα βαρεθείς φοράς το μαγιό σου, πας πίνεις την φραπεδία σου πάνω στο γκαζόν και ξαναγυρίζεις πίσω...

To be continued?
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Για το Καλαμίτσι το επιβεβαιώνω.Το καλοκαίρι κάθε μέρα έκανα εκεί μπάνιο.Μάλιστα μια μέρα μου έκανε εντύπωση μια οικογένεια Ελλήνων που ήρθε .Είχαν 2 παιδιά(ένα αγόρι κ ένα κορίτσι) 4-5 χρονών κ έκαναν κ οι 2 γονείς τους κανονικό φουλ γυμνισμό.Μάλιστα η μάνα τους ήταν πραγματική μανούλα :crazy: :crazy:
 

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
408
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά καλοκαίρι έρχεται και θα ήθελα να μάθω σας παρακαλώ πληροφορίες για πλάζ γυμνιστών και τι παίζει?
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
4
Πόντοι
16
Σύντροφε ,
                    το θέμα αναλύεται στο , όπου και πολύ ωραίες τοποθετήσεις του συντρόφου spermboy. Μετεφερε την ερώτηση εκεί και πές μου που θα πας, να σου πω που θα βρείς.  :sunglasses:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom