Νέα

Γκόμενες-πουτάνες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Μηνύματα
259
Like
20
Πόντοι
1
Να πω την αλήθεια κι εμένα ο JohnKal μου έχει σπάσει τα νεύρα πάρα πολλές φορές αλλά εν τέλει το καλύτερο είναι να μην ασχολείσαι. Κάπως έτσι γαμιούνται και τα threads, γράφοντας και ξαναγράφοντας τα ίδια και τα ίδια σε ένα παιδί 18 χρονών που πιστεύει οτι έχει τις εμπειρίες του 50άρη. Anyway...

Πουτάνες Γκόμενες!!

Εσύ που δεν ασχολήθηκες καλύτερα έκανες πάντως.
Επίσης καλό θα είναι μην βγάζουμε ότι θέλουμε απο το μυαλό μας, ουδέποτε είπα πως είμαι ξερόλλας, ότι έχω εμπειρίες 50άρη κλπ!


Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο δικαίωμα λόγου και στο να το παίζει ένα ανήλικο γνώστης των πάντων και να βρίζει επειδή είπαμε το αυτονόητο.

Λογικό είναι να σε βρίζω απο την στιγμή που μου κάνεις επίθεση ενώ θα μπορούσες να πείς ότι θές με ευγενικό τρόπο.
Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους απόλυτα ασχέτος με την ηλικία τους και είπα απόλυτα λογικό!

Το να λές ψέμματα για μένα για πράγματα που δεν έχω πεί όπως αυτό για τα callgirl ότι είπα πως δεν έχω πάρει ποτέ και να προκαλείς δείχνοντας άλλα μου post και να τα κρίνεις δεν νομίζω πως είναι και φυσιολογικό για την ηλικία σου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο κόμπλεξ με τις ηλικίες πάντως..

Και εγώ με την σειρά μου θα μπορούσα να σε είχα πεί πορνόγερο , λιγούρι, ανώμαλο για τις φωτογραφίες που βγάζεις με το κινητό σου τα "πιπίνια", κατεστραμένο επειδή δεν έχεις κάνει οικογένεια ακόμα και άλλα πολλά.

Αντρες Vs Νιανιαρα

sponsored by Todok.

ΓΤΠ καβαλα ;)

Καποιοι φαινεται εχουν καβαλησει απιστευτα το καλαμι.

Απο σημερα η ηλικια παιζει ρολο και στο δικαιωμα λογου στο site, γαμω!

Για μένα λές να υποθέσω ότι έχω καβαλήσει το καλάμι ?  ???
Απο πού έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα ?
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βεβαια, σε ενα κοινωνικο περιβάλλον που μαγκας/επιτυχημενος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο 40αρης ΜΒΑερ που διοικει πολυεθνικη ή εχει δικη του εταιρια και βγαζει 500.000 € το χρονο αλλα το αρχιδι με το μιρκόφωνο στο χερι που τρεχει απο το ενα ριάλιτυ στο αλλο και το καθε πορνιδιο που γδυνεται στα πρωιναδικα, οι παραπανω συμπεριφορες δεν πρεπει να μας εκπλήσουν.

Σε αυτήν σου τη φράση συνοψίζεται η σύγχρονη ελληνική κοινωνική παθογένεια, με την υποσημείωση ότι το πορνίδιο και το γκαραζότεκνο των reality βγάζει περισσότερα και από τον MBAer του παραδείγματός σου....

Είμαι κατά του ηλικιακού ρατσισμού- σημασία έχει τί λέγεται και όχι πόσων χρονών είναι αυτός που το λέει...
Τον ηλικιακό ρατσισμό τον έχω βιώσει στο εργασιακό μου περιβάλλον όπου η παλαιότητα μετρά περισσότερο και απ' ό,τι στο στρατό (και το βύσμα επίσης όποτε δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν παλίο κωλόβυσμα και στο στρατό και στη δουλειά)..

Ωστόσο έχω βαρεθεί να ακούω και πιτσιρικάδες (και όχι τώρα που είμαι 28-29 αλλά και όταν ήμουν και εγώ πιτσιρικάς) να μιλάνε περί παντός επιστητου και με θράσσος χιλιων πιθήκων επειδή στην πενταήμερη πήδηξαν την υπέρβαρη και τύφλα στο μεθύσι πουτάνα από το λύκειο της Άνω Μαγούλας, πήγαν σε 2-3 κλαμπ (συνοικιακά εννοείται) και έγιναν γκολ από τα ξύδια (για την ακρίβεια ένα ποτήρι ήταν αρκετό) ή επιδή στο μικρόκοσμο του σχολείου / γειτονιάς/ χωριού είναι πρώτες μούρες..
Σημασία δεν έχει μόνο το τί έχεις ζήσει αλλά και το πώς το έχεις βιώσει και σε τί συμπεράσματα έχεις καταλήξει...
 

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Μηνύματα
93
Like
3
Πόντοι
0
το κακο είναι ότι σήμερα όλα είναι χύμα. δεν είμαι παππους αλλά παλιά για να πηδήξεις γκόμενα ήταν μεγάλη υπόθεση. σήμερα είμαι κοντα στα δεύτερα -αντα και πηδάω ή πήδηξα σε ένα χρόνο μια 22 χρονη, μια 24 χρονη μια 19 χρονη και μια 26 χρονη. Γιατι? γιατί κανένας μικρός δεν τις κάνει να νοιώθουν γυναικες. δεν τις κυνηγα. απλα. το γαμησι θελει υπομονη. τωρα ολοι νομίζουν οτι τα κοριτσακια το εχουν στο χερι ετοιμο. εμ δεν ειναι ετσι
 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
885
Like
9
Πόντοι
6
''Νομίζω για μία ακόμη φορά ο Ροπαλοφόρος έγραψε, απλά καλά θα ήταν να το θέσει λιγότερο λόγια.''

ΟΚ κάνω περίληψη: Εδώ όλοι, μετά από καιρό ξέρεις τι να κρατάς και τι να πετάς απο τον καθένα, μην είσαι σίγουρος, μην την λές, εκπαίδευσε! Δεν θέλει να σε κατουράει στην πλάτη και να σου λέει ότι βρέχει, έτσι πιστεύει. Άνθρωπος και κοινωνία ατελής σχέση απο φύση. Ψυχραιμία! Όλοι κάτι προσθέτουν, ακόμα και ένα σταματημένο ρολόϊ λέει την σωστή ώρα 2 φορές την ημέρα. Be cool.
 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
694
Like
14
Πόντοι
6
το κακο είναι ότι σήμερα όλα είναι χύμα. δεν είμαι παππους αλλά παλιά για να πηδήξεις γκόμενα ήταν μεγάλη υπόθεση. σήμερα είμαι κοντα στα δεύτερα -αντα και πηδάω ή πήδηξα σε ένα χρόνο μια 22 χρονη, μια 24 χρονη μια 19 χρονη και μια 26 χρονη. Γιατι? γιατί κανένας μικρός δεν τις κάνει να νοιώθουν γυναικες. δεν τις κυνηγα. απλα. το γαμησι θελει υπομονη. τωρα ολοι νομίζουν οτι τα κοριτσακια το εχουν στο χερι ετοιμο. εμ δεν ειναι ετσι

αν κ είσαι στα 2α -άντα δεν έχεις πιάσει το νόημα. Η πλειοψηφία των γυναίκών στην ηλικία που πήδηξες τους ενδιαφέρει ένα πράγμα: τα χρήματα. Θέλουν έναν γκόμενο με αυτοκίνητο, να τους αγοράζει πράγματα, να τις βγάζει βόλτες, να κερνάει, να τις πάει ταξίδια και τα σχετικά.  Δεν τους ενδιαφέρει το συναίσθημα κ οι έρωτες αλλά πώς θα περάσουν εκείνες καλά. Κ όλα αυτά δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου. Το παραδέχονται ευθαρσώς όλες τους ρε γμτ. Προσποιήσου μια μέρα ότι δεν έχεις μία, ότι ίσα ίσα τα βγάζεις κάθε μήνα και αν βρείς καλή γκόμενα σφύρα μου. Γι'αυτό βλέπεις τις κοπέλες να βάφονται, να ντύνονται προκλητικά και να ανάβουν φωτιές! Γιατί το κάνουν??? Γιατί ρίχνουν μεγάλο δόλωμα μπάς κ πιάσουν μεγάλο ψάρι. Μόλις τσιμπήσει κάποιος αρχίζει το πάρτυ....

Στην τελική αυτό είναι καλό για μας τους άντρες γιατί δε θα ξεμείνουμε ποτέ από πιτσιρίκες ακόμα κ όταν γεράσουμε. Τι κ αν μας θέλουν για τα χρήματα? Εμείς θα γ@μ@με φρέσκο πράγμα? :-))))  Ακούγεται πολύ κυνικό αυτό που λέω, αλλά είναι κ αυτές κυνικές με εμάς.
 

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Μηνύματα
93
Like
3
Πόντοι
0
Δεν μιλάμε για δεδομένα πράγματα. Και σε όλες τις ηλικίες οι γυναίκες δεν ψάχνουν μόνο το χρήμα. Ζητάνε να νοιώσουν ασφαλείς. Ακόμα και αυτές που σου κουνιούνται δήθεν με αέρα και τουπέ, άμα δουν ΑΡΣΕΝΙΚΟ με μαγκιά (όχι ψευτόμαγκα) κάθονται κότες. Ακόμα και όταν θέλουν να έχουν το πάνω χέρι καταλήγουν να ψάχνουν για τον άντρα που θα μπορέσει να τις στηρίξει και να τις καταλάβει. Δεν  είναι μόνο τα λεφτά. Γιατί φίλε όσα λεφτά και να έχεις, όσα και να επενδύσεις στην γκόμενα, άμα είσαι μαλάκας και χλεχλές, εσύ θα πληρώνεις και θα γαμάνε άλλοι 5 . Είναι μεγάλη η κουβέντα
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Καλά που μου θυμήσατε αυτό το θέμνα. Τούτο γράφω και φεύγω για δουλειά.
Ήλθε σήμερα ένας παλιός φίλος. Παιδί σπαθί - δουλειά από το πρωί ως το βράδυ (τράπεζα - ταξί), αγώνας να χτίσει ένα σπίτι, αγώνας για την οικογένεια, αγώνας για όλα. Και όταν του έλεγες για μπουρδέλα χαμογελούσε και σου έλεγε έλα ρε μεγαλώσαμε τώρα ...... εγώ έχω την κόρη μου πού να σκεφτώ τέτοια.
Η γυναίκα του τον άφησε, πήρε το παιδί, του έστειλε και εξώδικο για να είναι και κατοχυρωμένη και μετακόμισε δύο τετράγωνα πιο περα (μάλλον και με το γκόμενο).
ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Ή ΌΧΙ ;;;;;
Αν ήξερα τον andreoug από κοντά θα του τον έστελνα για κούρα. Νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος. Γειά.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Και εγώ με την σειρά μου θα μπορούσα να σε είχα πεί πορνόγερο ,

Αυτό ακούγεται σαν κοπλιμέντο οπότε μπορείς να το πεις  :)


Αν και δε βρίσκω κακό ο άντρας να έχει ορμές και να το δείχνει όταν του κουνιέται κάποια, δεν κάθομαι να κυνηγάω προβληματικές.

ανώμαλο για τις φωτογραφίες που βγάζεις με το κινητό σου τα "πιπίνια",

Δε βγάζω φωτογραφίες γιατί αρνούμαι να δίνω την προσοχή μου στα ξέκωλα. Το να θεωρείς όμως ανώμαλο όποιον φωτογραφίζει μία ημίγυμνη γυναίκα που κυκλοφορεί και τα δείχνει όλα είναι ανώμαλο και πρέπει να το κοιτάξεις.

κατεστραμένο επειδή δεν έχεις κάνει οικογένεια ακόμα

Στο θέμα αυτό άσε να μιλάνε όσοι έχουν κάνει οικογένεια.  Αντί να διαβάζεις σιωπηλά τις πραγματικές εμπειρίες όσων έχουν περάσει από τέτοια λούκια, γράφεις την εξιστόρηση της εικονικής σου πραγματικότητας.


Ό,τι και να πεις δεν αναιρεί το γεγονός ότι ισχύουν τα όσα είπα.

Όπως είπε και άλλος πριν, υπάρχει διαφορά στο να αρνείσαι στους νέους το δικαίωμα στην εργασία ή στη δημιουργικότητα ή στην ουρά και στο να κάθεσαι να ακούς 18χρονα που νομίζουν ότι έμαθαν τα πάντα στο προαύλιο του σχολείου και δεν ξέρουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό.

Εδώ έθεσε κάποιος ένα ερώτημα και ξεκίνησες την ηθικολογία και την επίκριση. Μήπως πρέπει να βρεις κάποιον άλλον τρόπο να εκτονωθείς;
 

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Μηνύματα
259
Like
20
Πόντοι
1
Μπές στο chat να λυθεί το πρόβλημα.
 

nightowl

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2018
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδια.. Ως νεο μελος δεν ξερω που ακριβως πρεπει να το γραψω αυτο το θεμα...Οποτε γραφω εδω... Ειμαι αρραβωνιασμενος με ενα πολυ ωραιο κοριτσι με ωραιο κωλο αλλα μικρο βυζι...Ελα ομως που εχω τρελα με τα μεγαλα ΒΥζια.... Παιδια τρελενομαι λεμε.....Τι να κανω?????? Κ το ταμειον ειναι μειον για να τα απολαυσω αλλου......βοηθεια συντροφοι....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom