Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω αυτό που μου έγραψε συναγωνιστής σε ΠΜ. Μίλησα χτες τηλεφωνικά με την Νανά και μου είπε πως ήδη λείπει εκτός Αθηνών και αναμένεται να επιστρέψει σε 2 εβδομαδες περίπου. Οσοι την πήρατε τηλέφωνο και δεν απάντησε, καλέστε μετά από 2 εβδομάδες περίπου.
Οποιος θέλει το τηλέφωνο της Νανάς, να μου στέλνει απευθείας ΠΜ, απαντώ σε όλους. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα και να διαβάζω τα δημόσια αιτήματα. thank you for undersatanding on this matter, όπως λέει και ο "Πορτοκαλής πρόεδρος" :grin::grin::grin:.
Καλησπερα φίλε καλή χρονιά.Μπορεις ναμου στειλεις τηλ της Νανας?ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
220
Πόντοι
21
Επιβεβαιώνω αυτό που μου έγραψε συναγωνιστής σε ΠΜ. Μίλησα χτες τηλεφωνικά με την Νανά και μου είπε πως ήδη λείπει εκτός Αθηνών και αναμένεται να επιστρέψει σε 2 εβδομαδες περίπου. Οσοι την πήρατε τηλέφωνο και δεν απάντησε, καλέστε μετά από 2 εβδομάδες περίπου.
Οποιος θέλει το τηλέφωνο της Νανάς, να μου στέλνει απευθείας ΠΜ, απαντώ σε όλους. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα και να διαβάζω τα δημόσια αιτήματα. thank you for undersatanding on this matter, όπως λέει και ο "Πορτοκαλής πρόεδρος" :grin::grin::grin:.
,Αν είναι εύκολο και σε εμένα το τηλέφωνο της Νανάς

John5362

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα κ εγω το τηλέφωνο της. Ευχαριστώ πολυ

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
210
Πόντοι
21
Σεβόμενος της επιθυμία της Νανάς, δεν έχω αναρτήσει δημόσια τοι τηλέφωνο της. Και καλό θα είναι να το σεβόμαστε όλοι αυτό. Γι αυτό και προηγούμενο ποστ με το τηλέφωνο της Νανάς διαγράφτηκε από τους διαχειριστές. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια το νήμα ποιός θέλει το τηλ, της Νανάς, απαντώ σε όλους που θα μου στείλουν ΠΜ για το τηλέφωνο της.
Φιλε μου το στελνεις και εμένα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Rodney

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
1
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Αν μπορείς στείλε μου το τηλ της Νανάς

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
603
Πόντοι
86
Καλή χρονιά σε όλους. Απ οτι έχω καταλάβει, η Νανά δεν έχει και πολύ όρεξη για δουλειά γιατί πλέον δεν απαντάει πλέον στο τηλέφωνο.

kon81

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Σεβόμενος της επιθυμία της Νανάς, δεν έχω αναρτήσει δημόσια τοι τηλέφωνο της. Και καλό θα είναι να το σεβόμαστε όλοι αυτό. Γι αυτό και προηγούμενο ποστ με το τηλέφωνο της Νανάς διαγράφτηκε από τους διαχειριστές. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια το νήμα ποιός θέλει το τηλ, της Νανάς, απαντώ σε όλους που θα μου στείλουν ΠΜ για το τηλέφωνο της.
Καλή χρονιά!!! Μπορείς να μου στείλεις τηλ Νανάς ;;

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
922
Πόντοι
86
Αν εχει κάποιος να προτείνει αξιόλογο milf προς gilf στην Θεσσαλονίκη όμως δηλαδή 50+

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
603
Πόντοι
86
Καλή χρονιά σε όλους. Απ οτι έχω καταλάβει, η Νανά δεν έχει και πολύ όρεξη για δουλειά γιατί πλέον δεν απαντάει πλέον στο τηλέφωνο.
Μίλησα μαζί της, είναι κρυωμένη, γι αυτό δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Δεν το έχει με την τεχνολογία (SMS κλπ), οπότε υπομονή.

mpougatsas5

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
0
Καλημέρα καλή χρονιά. Έχει κανείς εμπειρία με την εν λόγω κυρία?

Συνημμένα

• IMG_1909.png
    IMG_1909.png
    964,9 KB · Εμφανίσεις: 131

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
922
Πόντοι
86
Καλημέρα καλή χρονιά. Έχει κανείς εμπειρία με την εν λόγω κυρία?
Κοίτα εμφανισιακά αυτο που βλέπεις, κανει και αυταρχικό οχι κατι ιδιαίτερο βέβαια... squirt πολυ, αλλα αυτο που δεν αντέχετε ειναι η καθαριότητα... αν πας στο νημα milf Αθήνα θα διαβάσεις

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
994
Πόντοι
81
μεγάλη Ξεκωλιαρα
θα σας πω σύντομα αν ισχύουν περί οσμής κτλπ φόρτσααα

Rodney

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
10
θα σας πω σύντομα αν ισχύουν περί οσμής κτλπ φόρτσααα

Κοίτα εμφανισιακά αυτο που βλέπεις, κανει και αυταρχικό οχι κατι ιδιαίτερο βέβαια... squirt πολυ, αλλα αυτο που δεν αντέχετε ειναι η καθαριότητα... αν πας στο νημα milf Αθήνα θα διαβάσεις
Φίλε καλησπέρα, εμφανισιακά είναι υποκειμενικό απο ένα σημείο και μετά βέβαια !!! Τώρα άμα βρωμάει πολύ γιατί δεν την πετάς στην μπανιέρα για 5' μέχρι και τα δόντια της πλένεις αν θες (λέμε τώρα), !!! έ του πούστη θα ξεμυρίσει τουλάχιστον για να την γαμήσεις αρκεί !!!

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
506
Πόντοι
21
Φίλε καλησπέρα, εμφανισιακά είναι υποκειμενικό απο ένα σημείο και μετά βέβαια !!! Τώρα άμα βρωμάει πολύ γιατί δεν την πετάς στην μπανιέρα για 5' μέχρι και τα δόντια της πλένεις αν θες (λέμε τώρα), !!! έ του πούστη θα ξεμυρίσει τουλάχιστον για να την γαμήσεις αρκεί !!!
Μπακαλιάρος είναι να τον ξαλμυρίσεις;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom