Καλησπερα φίλε καλή χρονιά.Μπορεις ναμου στειλεις τηλ της Νανας?ευχαριστώΕπιβεβαιώνω αυτό που μου έγραψε συναγωνιστής σε ΠΜ. Μίλησα χτες τηλεφωνικά με την Νανά και μου είπε πως ήδη λείπει εκτός Αθηνών και αναμένεται να επιστρέψει σε 2 εβδομαδες περίπου. Οσοι την πήρατε τηλέφωνο και δεν απάντησε, καλέστε μετά από 2 εβδομάδες περίπου.
Οποιος θέλει το τηλέφωνο της Νανάς, να μου στέλνει απευθείας ΠΜ, απαντώ σε όλους. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα και να διαβάζω τα δημόσια αιτήματα. thank you for undersatanding on this matter, όπως λέει και ο "Πορτοκαλής πρόεδρος".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 488
- Εμφανίσεις 118K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στειλε μου φίλεΕπειδή δεν μπορώ να ψάχνω το νήμα για το ποιός ζητάει το τηλέφωνο της Νανάς, όποιος ενδιαφέρεται να μου στέλνει ΠΜ και θα του απαντήσω.
,Αν είναι εύκολο και σε εμένα το τηλέφωνο της ΝανάςΕπιβεβαιώνω αυτό που μου έγραψε συναγωνιστής σε ΠΜ. Μίλησα χτες τηλεφωνικά με την Νανά και μου είπε πως ήδη λείπει εκτός Αθηνών και αναμένεται να επιστρέψει σε 2 εβδομαδες περίπου. Οσοι την πήρατε τηλέφωνο και δεν απάντησε, καλέστε μετά από 2 εβδομάδες περίπου.
Οποιος θέλει το τηλέφωνο της Νανάς, να μου στέλνει απευθείας ΠΜ, απαντώ σε όλους. Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα και να διαβάζω τα δημόσια αιτήματα. thank you for undersatanding on this matter, όπως λέει και ο "Πορτοκαλής πρόεδρος".
καλησπέρα καλή χρονιά.Θα ήοελα το τηλέφωνο της Νανας.Ευχαριστώ.Καλησπερα φίλε καλή χρονιά.Μπορεις ναμου στειλεις τηλ της Νανας?ευχαριστώ
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Φιλε μου το στελνεις και εμέναΣεβόμενος της επιθυμία της Νανάς, δεν έχω αναρτήσει δημόσια τοι τηλέφωνο της. Και καλό θα είναι να το σεβόμαστε όλοι αυτό. Γι αυτό και προηγούμενο ποστ με το τηλέφωνο της Νανάς διαγράφτηκε από τους διαχειριστές. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια το νήμα ποιός θέλει το τηλ, της Νανάς, απαντώ σε όλους που θα μου στείλουν ΠΜ για το τηλέφωνο της.
Για πες πληροφορίες μθστηΠουτσοθεια !
Αν μπορείς στείλε μου το τηλ της ΝανάςΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Καλή χρονιά!!! Μπορείς να μου στείλεις τηλ Νανάς ;;Σεβόμενος της επιθυμία της Νανάς, δεν έχω αναρτήσει δημόσια τοι τηλέφωνο της. Και καλό θα είναι να το σεβόμαστε όλοι αυτό. Γι αυτό και προηγούμενο ποστ με το τηλέφωνο της Νανάς διαγράφτηκε από τους διαχειριστές. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια το νήμα ποιός θέλει το τηλ, της Νανάς, απαντώ σε όλους που θα μου στείλουν ΠΜ για το τηλέφωνο της.
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 922
- Πόντοι
- 86
Αν εχει κάποιος να προτείνει αξιόλογο milf προς gilf στην Θεσσαλονίκη όμως δηλαδή 50+
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 603
- Πόντοι
- 86
Μίλησα μαζί της, είναι κρυωμένη, γι αυτό δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Δεν το έχει με την τεχνολογία (SMS κλπ), οπότε υπομονή.Καλή χρονιά σε όλους. Απ οτι έχω καταλάβει, η Νανά δεν έχει και πολύ όρεξη για δουλειά γιατί πλέον δεν απαντάει πλέον στο τηλέφωνο.
mpougatsas5
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
MAΚΡΙΑΚαλημέρα καλή χρονιά. Έχει κανείς εμπειρία με την εν λόγω κυρία?
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 922
- Πόντοι
- 86
Κοίτα εμφανισιακά αυτο που βλέπεις, κανει και αυταρχικό οχι κατι ιδιαίτερο βέβαια... squirt πολυ, αλλα αυτο που δεν αντέχετε ειναι η καθαριότητα... αν πας στο νημα milf Αθήνα θα διαβάσειςΚαλημέρα καλή χρονιά. Έχει κανείς εμπειρία με την εν λόγω κυρία?
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 994
- Πόντοι
- 81
θα σας πω σύντομα αν ισχύουν περί οσμής κτλπ φόρτσαααμεγάλη Ξεκωλιαρα![]()
6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
θα σας πω σύντομα αν ισχύουν περί οσμής κτλπ φόρτσααα
Φίλε καλησπέρα, εμφανισιακά είναι υποκειμενικό απο ένα σημείο και μετά βέβαια !!! Τώρα άμα βρωμάει πολύ γιατί δεν την πετάς στην μπανιέρα για 5' μέχρι και τα δόντια της πλένεις αν θες (λέμε τώρα), !!! έ του πούστη θα ξεμυρίσει τουλάχιστον για να την γαμήσεις αρκεί !!!Κοίτα εμφανισιακά αυτο που βλέπεις, κανει και αυταρχικό οχι κατι ιδιαίτερο βέβαια... squirt πολυ, αλλα αυτο που δεν αντέχετε ειναι η καθαριότητα... αν πας στο νημα milf Αθήνα θα διαβάσεις
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 922
- Πόντοι
- 86
Πιστεύω απλά θα πετάξεις 70 ευρω + hotel...θα σας πω σύντομα αν ισχύουν περί οσμής κτλπ φόρτσααα
Μπακαλιάρος είναι να τον ξαλμυρίσεις;;;Φίλε καλησπέρα, εμφανισιακά είναι υποκειμενικό απο ένα σημείο και μετά βέβαια !!! Τώρα άμα βρωμάει πολύ γιατί δεν την πετάς στην μπανιέρα για 5' μέχρι και τα δόντια της πλένεις αν θες (λέμε τώρα), !!! έ του πούστη θα ξεμυρίσει τουλάχιστον για να την γαμήσεις αρκεί !!!

Καλησπέρα , υπαρχει τηλ για Ναταλια . ΕυχαριστωΝαταλία,Ιωαννίνων 3,Κολωνός.
Φοβερή πίπα και συμπεριφορά.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12