Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giwrgos240@

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2026
Like
1
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Καλησπερα, μπορεις να μου στειλεις το τηλ. Κι εμενα; ευχαριστω.

stomatikosspipa

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2026
Like
939
Πόντοι
80
Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.

nana_001.jpg
nana_002.jpg
nana_003.jpg
nana_004.jpg
nana_005.jpg
Καλή χρονιά φίλε.

Ξέχασα τα στοιχεια του παλιαου προφιλ μου. Τωρα εφτιαξα νεο. Αν εχεις την καλοσυνη να μου στειλεις το κινητο της Νανας σε παρκαλώ. Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να στείλω προσωπικο μήνυμα

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
924
Πόντοι
86
Καλα το οτι ζητανε τηλ δεν σημαίνει και οτι όλοι πήγαν

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.107
Πόντοι
6.190
Λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές γκιλφολατρεις. Έχω να βγάλω μια χάρη - υποχρέωση σε φίλο κι αδερφό. Θέλει να πάρουμε πάρτυ ένα γκιλφ. Ψάχνω λοιπόν κάποια καλή πρόταση άπορους γνώστες . Να πω όμως ότι έχω ήδη προσπαθήσει με Νανα, ειπεοτι έχει κάποιο θέμα με συγγενικό πρόσωπο και είναι εκτός παιχνιδιού. Η Γκαλίνα στον Πειραιά δεν είναι του γούστου του. Άσε που το βλέπω δύσκολο στη συνεννόηση. Anastasia ru δεν έχει φίλες... λέει. Μια άλλη Νανα κι αυτή στην Αχαρνών δεν κάνει πάρτυ (λέει) και μόνο πάνω από 45 50 ετών. Ο δικός μου δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμη σε ηλικία γάμου. Να υπενθυμίσω ότι θέλει γκιλφ άνω των 50 55. Δεν θα τον χαλάσει και πιο μεγαλη όσο γκιλφ εμφανισημο είναι θα το "σπρώξει"μια χαρά.Οπότε κύριοι εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση να βοηθήσετε, είμαι όλος αυτιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.320
Πόντοι
3.535
Λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές γκιλφολατρεις. Έχω να βγάλω μια χάρη - υποχρέωση σε φίλο κι αδερφό. Θέλει να πάρουμε πάρτυ ένα γκιλφ. Ψάχνω λοιπόν κάποια καλή πρόταση άπορους γνώστες . Να πω όμως ότι έχω ήδη προσπαθήσει με Νανα, ειπεοτι έχει κάποιο θέμα με συγγενικό πρόσωπο και είναι εκτός παιχνιδιού. Η Γκαλίνα στον Πειραιά δεν είναι του γούστου του. Άσε που το βλέπω δύσκολο στη συνεννόηση. Anastasia ru δεν έχει φίλες... λέει. Μια άλλη Νανα κι αυτή στην Αχαρνών δεν κάνει πάρτυ (λέει) και μόνο πάνω από 45 50 ετών. Ο δικός μου δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμη σε ηλικία γάμου. Να υπενθυμίσω ότι θέλει γκιλφ άνω των 50 55. Δεν θα τον χαλάσει και πιο μεγαλη όσο γκιλφ εμφανισημο είναι θα το "σπρώξει"μια χαρά.Οπότε κύριοι εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση να βοηθήσετε, είμαι όλος αυτιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Η Γκαλίνα υπάρχει ακόμα;;;;

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους. Απ οτι έχω καταλάβει, η Νανά δεν έχει και πολύ όρεξη για δουλειά γιατί πλέον δεν απαντάει πλέον στο τηλέφωνο.
Δεν μου απάντησε στα μηνύματα

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
924
Πόντοι
86
Οι επιλογές σου ειναι Μαρίνα60, Ναντια απο κωνσταντινουπολεως που εχει studio η ιδια εκει (ενδεχομένως να κανει και σε hotel) και μια αλλη Ναντια που εχει γραφτεί αλλα ειναι σίγουρα πανω απο 60... για τις 2 τελευταίες σας αξίζει μετάλλιο γενναιότητας κογκρέσου

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.219
Πόντοι
16.235

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.320
Πόντοι
3.535
Και αν ισχύει αυτό λες να σκέφτεται ακόμα την δουλειά;Έχει να προικήσει παιδιά ή εγγόνια;
Ξέρω, μου την είχε δείξει σε φωτογραφία, ότι έχει μια κόρη (πολύ καλό εργαλείο) που ήταν τότε παντρεμένη. Δεν μου είχε πει για εγγόνια

BisexualWannabe

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.915
Πόντοι
1.056
Ξέρω, μου την είχε δείξει σε φωτογραφία, ότι έχει μια κόρη (πολύ καλό εργαλείο) που ήταν τότε παντρεμένη. Δεν μου είχε πει για εγγόνια
Η κόρη κανόνι, αν ήταν της δουλειάς θα είχε βγει "σύνταξη" από τα 40 της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom