Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.060
Πόντοι
990
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Φίλε έχεις το τηλέφωνο της Νανάς; Πώς έρχεται σε επικοινωνία κάποιος μαζί της;

Left12

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Φιλε ενδιαφερομαι μηπως μπορεις να στειλεις το τηλ της;

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
568
Πόντοι
26
Σεβόμενος της επιθυμία της Νανάς, δεν έχω αναρτήσει δημόσια τοι τηλέφωνο της. Και καλό θα είναι να το σεβόμαστε όλοι αυτό. Γι αυτό και προηγούμενο ποστ με το τηλέφωνο της Νανάς διαγράφτηκε από τους διαχειριστές. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια το νήμα ποιός θέλει το τηλ, της Νανάς, απαντώ σε όλους που θα μου στείλουν ΠΜ για το τηλέφωνο της.

Τελευταία τροποποίηση:

Locoloc2

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Σεβόμενος της επιθυμία της Νανάς, δεν έχω αναρτήσει δημόσια τοι τηλέφωνο της. Και καλό θα είναι να το σεβόμαστε όλοι αυτό. Γι αυτό και προηγούμενο ποστ με το τηλέφωνο της Νανάς διαγράφτηκε από τους διαχειριστές. Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω συνέχεια το νήμα ποιός θέλει το τηλ, της Νανάς, απαντώ σε όλους που θα μου στείλουν ΠΜ για το τηλέφωνο της.
Στειλε μου μια pm αδερφε

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
568
Πόντοι
26
Το νήμα έχει αναφορές για 2 GILF, την Γκαλίνα και την Νανά. Οσοι έχουν πρόσφατη εμπειρία από κάποια από τις δύο, καλό είναι να την γράψουν για να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι. Το καλύτερο θα είναι κάποιος να έχει πάρει και τις δύο (όχι μαζί βέβαια) και να γράψει συγκριτική παρουσίαση.

Conqueror_Greg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.

nana_001.jpg
nana_002.jpg
nana_003.jpg
nana_004.jpg
nana_005.jpg
Εντυπωσιακή για την ηλικία της. Θα το εκτιμούσα αν στέλνατε το τηλέφωνο της Νανάς.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελευταία τροποποίηση:

Buliss

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε έχεις το τηλέφωνο της Νανάς; Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom