@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Και εμένα ενδιαφερειΦίλε μου ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. της. Ευχαριστώ
Και εμένα ενδιαφερειΦίλε μου ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. της. Ευχαριστώ
εβγαλες καμια ακρη?και εγω θα ηθελαΘεσσαλονίκη gilfs granny’s έχουμε κάτι ;;;
Κι εγω ενδιαφερομαι φιλεΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Κι εγω ενδιαφερομαιΈλα pm
Που την βρισκουμεΑξιολογότατο gilf αλλά δυστυχώς χωρίς κώλο είναι η Μάγια milf. Βυζάρες διαστημικές και αντοχές εντυπωσιακές. Καθαρή και ωραίο τυπάκι. Προσοχή μόνο στα εργαλεία της. . Μη σας μπούνε ιδέες.
Που την βρισκουμε
Καλησπέρα μπορούμε να έχουμε τηλέφωνο για Θεία Γκαλίνα. ΕυχαριστώΠήγενε θεία Γκαλινα στον Πειραιά.
Το Granny δουλέβει κλειστό κύκλο πλέον, ευχαριστώΚαλησπέρα μπορούμε να έχουμε τηλέφωνο για Θεία Γκαλίνα. Ευχαριστώ
Στείλε τλφΕπειδή δεν μπορώ να ψάχνω το νήμα για το ποιός ζητάει το τηλέφωνο της Νανάς, όποιος ενδιαφέρεται να μου στέλνει ΠΜ και θα του απαντήσω.
Πολύ στη διαστροφή το χει ρίξει η θεία.Που την βρισκουμε
Αξίζει γενικά;Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
δες πμΠαιδιά τηλ. Γκαλίνας αν μπορείτε.... Δεν απαντάει στο Insta
Το θελω και εγω το ειχα παλια και το εχασα...δες πμ
Καινούργιος στο site, και επειδή καλώς εχόντων των πραγμάτων θ ανέβω Αθήνα σε λίγες μέρες, θα θελα στοιχεία της συγκεκριμένης.Οποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.
Μπορώ να χω κι εγω στοιχεία για που τη βρίσκουμε? Νέος στο site και επειδή ανεβαίνω Αθήνα εντός ολίγων ημερών με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΠήγενε θεία Γκαλινα στον Πειραιά.
Την ανταλλάσσω με τη δικιά σου....Μπορώ να χω κι εγω στοιχεία για που τη βρίσκουμε? Νέος στο site και επειδή ανεβαίνω Αθήνα εντός ολίγων ημερών με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων