Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anton14

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για τηλ Νανας και Anastasia ru, το είχα το τηλ της μιας και έχω βρεθεί μαζί της απλά για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει pm.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
568
Πόντοι
26
Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω το νήμα για το ποιός ζητάει το τηλέφωνο της Νανάς, όποιος ενδιαφέρεται να μου στέλνει ΠΜ και θα του απαντήσω.

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Αξιολογότατο gilf αλλά δυστυχώς χωρίς κώλο είναι η Μάγια milf. Βυζάρες διαστημικές και αντοχές εντυπωσιακές. Καθαρή και ωραίο τυπάκι. Προσοχή μόνο στα εργαλεία της. . Μη σας μπούνε ιδέες.
Που την βρισκουμε

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497
Που την βρισκουμε

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Που την βρισκουμε
Πολύ στη διαστροφή το χει ρίξει η θεία.
Τι ερωτική συμπεριφορά μπορει να έχει όταν όλη της η έννοια είναι να χρησιμοποιησει τα "παιγνίδια" της....

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά σήμερα έφτασε η μέρα να επισκεφτω μια από όλες τις θείες.Ακουω γνώμες ποια να επιλέξω και γιατί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδιά σήμερα έφτασε η μέρα να επισκεφτω μια από όλες τις θείες.Ακουω γνώμες ποια να επιλέξω

Jim242424

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Αξίζει γενικά;

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
111
Πόντοι
1
Παιδιά τηλ. Γκαλίνας αν μπορείτε.... Δεν απαντάει στο Insta

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
457
Πόντοι
20
Οποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.
Καινούργιος στο site, και επειδή καλώς εχόντων των πραγμάτων θ ανέβω Αθήνα σε λίγες μέρες, θα θελα στοιχεία της συγκεκριμένης.
Αν συνοδεύονται οι πληροφορίες και από φωτος της, θα το εκτιμούσα δεόντως. Ευχαριστώ φίλος

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
457
Πόντοι
20
Πήγενε θεία Γκαλινα στον Πειραιά.
Μπορώ να χω κι εγω στοιχεία για που τη βρίσκουμε? Νέος στο site και επειδή ανεβαίνω Αθήνα εντός ολίγων ημερών με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.055
Πόντοι
456
Μπορώ να χω κι εγω στοιχεία για που τη βρίσκουμε? Νέος στο site και επειδή ανεβαίνω Αθήνα εντός ολίγων ημερών με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Την ανταλλάσσω με τη δικιά σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom