Που την βρίσκουμε αυτήν;Δουλευει ακομα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Shadow6
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν θέλεις στείλε μου το τηλ. της. ΕυχαριστώΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Fontas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2024
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Έλα pm
Για στειλε και απο εδω ενα μνμ μυστηΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Στείλε μου φίλε μουΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Σου έχω στείλει για πληροφορίες, ενδιαφερομαιΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
superskinnybigdick
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2025
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
στειλε αν θελεισ αρχονταΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Καλιγουλας76
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2025
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Καλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Καλημερα εχουμε τηλ της Νανας?στειλε αν θελεισ αρχοντα
Φίλε μου καλησπέρα άμα μπορείς στείλε τηλέφωνο Νανάς πόσο χρονών είναι
Φίλε μπορείς να στείλεις τηλέφωνο σε πμ ευχαριστώΤην προηγούμενη εβδομάδα με μυστη από εδώ μέσα,έγινε δυνατή παρτουζα με Νανά στο bill,παίζει μπάλα δυνατή ακόμα.
Ένας ακόμα ενδιαφερόμενοςΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Ευχαριστώ
Πού τη βρίσκουμε;Αξιολογότατο gilf αλλά δυστυχώς χωρίς κώλο είναι η Μάγια milf. Βυζάρες διαστημικές και αντοχές εντυπωσιακές. Καθαρή και ωραίο τυπάκι. Προσοχή μόνο στα εργαλεία της. . Μη σας μπούνε ιδέες.
καλημερα στειλε οταν μπορειςΟποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.
@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
TlfΠήγενε θεία Γκαλινα στον Πειραιά.
@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Θέλω τλφ Γκαλινας
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα φίλος, ενδιαφέρομαι μπορείς να μου στείλειςΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις